|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
HKLP
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2013 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2014 Saat 04:42 |
Bursada yasiyorum. 22 yasindayim askerden 15 gün önce geldim. Artik umudum kalmadi her yolu denedim. biçak altina yattim bademciklerimi aldirdim. midemi mahveden beni haftalarca ishal eden mide ilaçlari kullandim. yok bu isin çaresi yok. sosyal hayatim sifira indi.psikolojik bunalima girdim. bunu burdan yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama bu derdi olan beni anlayabilecek bir arkadasla tanismak istiyorum. bu hastaligin bana ögrettigi en büyük sey insanlarin kalplerini görmek. dis görünüsü gösterisi umursamamak. tek istedigim bi insanin gözlerinin içine bakip konusmak ve o insanin beni yadirgamamasi. Lütfen bana yardimci olun.
|
|
![]() |
|
123yine
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
kardesim ayni seyleri yasiyoruz burdaki bi grup insan acaba gercekten sinavmi hayatimiz ? bilmem Allah sonumuzu hayirli etsin
hele metrobusde otobusde olmek istiyorum |
|
![]() |
|
gizemmmm
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
![]() ![]() ![]() |
Aglattin beni bizi bizden baska kim anlar ki.Yok yani yok caresi gencligim gidiyor kimin umrunda,asosyallesmisim kimin umrunda,arkadaslarimdan sevdiklerimden insanlardan soyutlamisim kendimi kimin haberi var..Hic bir misagirlige dugune gitmiyorum adim yabani oluyor herkes beni yanlis anliyor onlari sevmedigimi dusunuyorlar,oysaki yasamayi cok seven sevgi dolu bir insanin.Arkadaslarimla cok istememe ragmen bulusamiyorum eve tikildim kaldim.Artik gercekten dayanacak gucum kalmadi yazdikca agliyorum.Umarim umarim bi gun bu lanet kokunun bi tedavisi bulunur.Arkadasin dedigi gibi burada bunlari soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama eminim ayni durumda olan bir cok arkadasimiz vardir.Zifiri karanlikta aydinlik aramak ne kadar zorsa benim umudum da okadar kaldi artik...
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
dostum, öncelikle bu dünyada yalniz olmadigini bil. burdaki çogu insan senin gibi bir hayat yasadigini unutma. seninle tanisip,seni dinlemek isterdim ancak maalesef Bursa'da yasamiyorum.
Istanbul'da olsaydin görüsebilirdik belki.sikilip dertlesmek istersen bu sitede içindekileri paylasabilirsin. Allah sifa versin. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
HKLP
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2013 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
benim tanri inancim yok. yani gençligimi yasayamiyorum ve bunun için tanriya tesekkür edemem. orda bi yerdeyse ya bizi görmüyor yada orda degil.
|
|
![]() |
|
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
nasil agliyorum suan dayanamiyorum artik milletin yaninda pisirik olmaktan biktim hergun bu konuyu dusunuyorum hiç birsey yolunda gitmiyo derslerime calisamiyorum universiteye gitmek istemiyorum sirf bu koku yuzunden hayallerimden vazgectim ben.yada arkadaslarimla sirf bu yuzden gorusmuyorum yine bu yaz dort duvar arasinda hapis hayati yasayacam. arkadaslarimla disari cikiyorum masada kac saat agzimi acip tek kelime etmiyorum sonra bi acinca herkesin eli burnuna gidiyo yuz ifadesi degisiyo neden ben neden biz yada neden bunun caresi yok :( bu sitedeki cogu kisi on yila yakin bu kokuyla savasiyo o kadar ameliyat olan var surekli biseyler deniyoruz ama tek bir tane bile kurtulan yok allah sonumuzu hayir etsin insallah ..
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
degerli kardesim burda senin dilini, dinini, irkini veya inancini sorgulayacak durumda degil iz ve bize de düsmez. herkesin inanci kendisinedir.
evet, bu lanet hastalik maalesef hepimizi çok derinden etkiliyor.öyle ki bütün hayatimiz bütün zamanimiz bu hastaligi daha dogrusu (bu derdi çekenler bilir) yasattigi stresin üzerimizde ne gibi izler biraktigini düsünmekle geçiyor. Dogal olarak yasadigimiz bu süreç bizleri çok zayiflatmakta ve yipratmaktadir. Bundan dolayi hepimiz çok hassas ve kirilgan bir yapidayiz veya öyle olmaya yatkin kisileriz. Böyle olan bizlerin (eminim ki hepimiz) gerek kendimizi, çevremizi gerek sahip oldugumuz degerleri ara ara sorgulamakta ve düsünmekteyiz. Çünkü yasadiklarimiz bizleri buna itmeye mecbur ediyor adeta. Yani demem o ki dostum böyle bir zamanda kimsenin bizleri anlayamadigi bu dönemlerde kendimize deger verelim, kendimizle barisik olmaya daha fazla önem gösterelim. Bizleri ayakta tutan da bu yönlerimiz olsun. Saglicakla kal. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Tanri inancinin olmamasi guzel zaten tanri diye birsey yok. Allah var Rabbimiz var. Bu konulara bu platformda girmek dogru degil tabi ki ama sunu soyleyecegim. Biz bu dunyaya mutlu olmaya yiyip icip yatmaya sonrada ölmeye gelmedik. Elbette yaradilis amacimiz var. Bu konular cok hassas insanin imani gidebilir Allah muhafaza. Ama bu bir imtihan. Nasil ki bir unvye bir ise girmek icin imtihan oluyorsak bu da dbelki ahiret sinavimizi kolaylastircak bir imtihan. Basimiza gelen her belanin her musibetin bir nedeni var. Belki biz bu belaya sabrettigimiz icin Allah nice guzellikle mukafatlandiracak bizi. Ya zaten acik ornegi bakin etrafiniza cok mutlu insan var mi yok tabiji. Herkesin kendine gore sinavi var. Ayrica kutfen kendinizi toplumdan soyutlamayin siz kendinize saygi duymazsaniz baskasi tabi ki duymaz. Bizim bi kusurumzu yok ya bu bir hastalik ve hickimseyede bunu anlatmak zorunda degiliz. Ben sahsen evet cok zorlaniyorum yasam kalitem dusuyir ama asla hayati birakmiyorum. Biraksan ne olacak ne zaman kurtulacagin belli mi. Yasamaya devM edin sosyallesin. Gecici cozumlerke idare edin birsure ama kendinize bu iskenceyi yapmayin. Sizi seven boyke sevsin. Ve cok sukur daha bu yuzden hic bir arkadasligim bitmedi. Em fazla ne olabikir ki korkmayin utanmayin.. Alisin ama mucadeleyi birakmayin. Asla pes etmeyin. Dua edin.. Allah yardimcimizdir derdi veren O sifasida oOnda. InsaAllah hepsi bitecek bugunkerin..
|
|
![]() |
|
buket
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Bence de sosyallesmekten vazgeçmeyin,sorunun kaynagini bulana kadar geçici çözümlerle: sürekli sakiz çigneyerek ( özellikle first karpuzlu kokuyu çok iyi maskeliyor) tarçinla, gargarayla, freshiesle idare edin bir süre, her seyi deneyin, bazen ummadiginiz seylerde çözüm bulabiliyorsunuz.
|
|
![]() |
|
buket
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Neyin kokuyu azalttigini bulmaya çalisin, bu sizi sorunun kaynagina götürecektir...
|
|
![]() |
|
Gemi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
Benim de dislerden yana hiç yuzum gülmedi. Hep disçiye gidiyorum, hep dislerim agriyor. Bende de tükürük kokusu var, dislerimden kaynaklandigini düsünüyorum ama dis doktorlari bir çözüm üretmiyor. Sosyal hayatimda bir problem yok, ama ask hayatinda sikintilar yasiyorum... Insan kabullenemiyor da, hep çözüm ariyor. mesela gözlerim yaniyor suan ama bir çözüm bulabilmek için saatlerdir internette geziniyorum...
|
|
![]() |
|
esre
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
ARKADASLAR DENTISTANBULDA KOKU TESTI DIYE BIR SEY VAR ORAYA GIDEBILIRSINIZ.ÇOK ILGILILER DOKTORLAR SORUN YASAMAZSINIZ.BEN AGZIMIN KOKTUGUNU DÜSÜNÜYORDUM GITTIM ORAYA.TESTI YAPTILAR VE SONUÇ 50 ÇIKTI. 50 DEN YUKARISI KOKU VAR DEMEKMIS.BÖYLE BIR SORUNUNUZ VARSA GIDIN 100 LIRAYA FILM ÇEKIP BU TESTI YAPIYORLAR.ÖNCEDEN HEP BÖYLE FORUMLARA GIRIP ÇÖZÜM ARARDIM.AMA HIÇ BIR ISE YARAMIYOR MUTLAKA BIR DOKTORA GITMELISINIZ.YARARLI OLACAGINI DÜSÜNDÜGÜM IÇIN YAZIYORUM BUNLARI.UMARIM KURTULURSUNUZ BU SORUNDAN
|
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
aysel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhaba ben foruma yeni katildim. Bu sorun kendimi bildim bileli var ama bircok seyi yapmama engel olmadi. Suan saygin bir meslegim var arkadas ortamim var. Tabi zorluklarini cektigim zamanlar çok oldu hala oluyor. Benim gibi ozellkleri olan arkadaslar varsa eger tanismak istyrm. Benim bu sorunum bircok kisi tarafindan bilinmez gecici de olsa yok ediyorum hepimizin yaptgi yontemlerle. Allah inancim var bu yaziyi okuyan arkadaslar benm gbi dusunuyorsa ozelden yazsin. Tesekkrler.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |