|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
buket
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2014 Saat 12:51 |
PARADONTAX extra naneli agiz gargarasini deneyin, ben çok memnun kaldim
![]() freshies de mide kaynakli agiz kokusuna iyi geliyor ama paradontax'i kesinlikle tavsiye ediyorum. |
|
![]() |
|
gizemmmm
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
![]() ![]() ![]() |
evet paradontax dehset bisey inanilmaz ferahlik veriyor uzun sure ama koku da en ufak azalma olmuyor tip 1 icin ideal
|
|
![]() |
|
buket
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
evet, zaten agiz boslugundan kaynaklanan kokuya iyi geliyor demistim ama denemeden de insan bilemiyor. Kokunun kaynagini bulmak için her seyi denemek lazim. Yorumunuz için tesekkür ederim, Freshies'i denediniz mi Gizem Hanim?
|
|
![]() |
|
gizemmmm
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
![]() ![]() ![]() |
Freshies denemedim yalniz paradontax tip 1 ler icin uygun bende bir ise yaramadi ama cok ferahlik veriyor
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |