|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: kesinlikle işe yarıyor | |
Yazar | Mesaj |
buket
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Mayıs-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Konu: kesinlikle işe yarıyor Gönderim Zamanı: 15-Mayıs-2014 Saat 12:51 |
PARADONTAX extra naneli ağız gargarasını deneyin, ben çok memnun kaldım Ağız boşluğundan kaynaklanan kokuyu yok ediyor.
freshies de mide kaynaklı ağız kokusuna iyi geliyor ama paradontax'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. |
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 19-Mayıs-2014 Saat 08:59 |
evet paradontax dehset bısey ınanılmaz ferahlık verıyor uzun sure ama koku da en ufak azalma olmuyor tıp 1 ıcın ıdeal
|
|
buket
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Mayıs-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2014 Saat 15:07 |
evet, zaten ağız boşluğundan kaynaklanan kokuya iyi geliyor demiştim ama denemeden de insan bilemiyor. Kokunun kaynağını bulmak için her şeyi denemek lazım. Yorumunuz için teşekkür ederim, Freshies'i denediniz mi Gizem Hanım?
|
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 24-Mayıs-2014 Saat 15:43 |
Freshies denemedim yalniz paradontax tip 1 ler icin uygun bende bir ise yaramadi ama cok ferahlik veriyor
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|