|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: dil firçalamanin etkisi | |
Yazar | Mesaj |
mahmut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: dil firçalamanin etkisi Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2014 Saat 22:38 |
murat hocam.siz tip 1 için bize dil firçalamayi tavsiye ediyorsunuz.peki dil firçalamak diger tipler için etki eder mi?mesela sorunu mide kaynakli olan birinin dilini firçalamasi bosuna midir?yoksa faydali midir?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2014 Saat 06:53 |
Tip 1 agiz kokusu disindaki diger agiz kokularinda dis firçalamak etkili degildir. Belki Tip 2 agiz kokularinin bazilarinda kismi bir faydasi olabilir fakat dil firçalamanin asil etkisi Tip 1 agiz kokusu vakalarinda görülür.
Tip 3 sordunuz. Mide kaynakli agiz kokulari ya kan gazlarina dönüsmüyorsa, gastroözefajiyal kapak sizintisi seklinde olur. Kapaktan agiza sizan materyal gaz ise dili firçalamak etkisidir. Eger sizinti sivi ise dil firçalamak ile agiz kokusuna fayda temin etmek belki düsünülebilir. Gastrit-agiz kokusu hakkinda bu sayfada bulunan H.PYLORI AGIZ KOKUSU SEBEBI MIDIR? basligina bir göz atiniz. -M https://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-gastrit-helicobacter-pylori.html Düzenleyen aydinmur - 03-Ekim-2024 Saat 06:55 |
|
Fayda
Üye Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2018 Saat 00:31 |
Arkadaslar sizde de oluyor mu?Dil firçalarken bembeyaz yapiskan bir madde, o kadar yapiskan bir hâlde ki, firçaya tazyikli su tutsan bile akip gitmiyor.Murat Hocam bu nedir, bir fikriniz var mi?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2018 Saat 07:51 |
Dil kaplamasi olabilir mi
|
|
Fayda
Üye Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2018 Saat 02:41 |
Murat hocam buz dondurma yerken dilimiz yapisir ya hani, acaba diyorum dondurmayi dilime yapistirip çeksem mi, lazer tedavisi gibi bir sey olur heralde:)
Saka bir yana, arkadaslar halitosili kullanan var mi?Ya da bulabilen? |
|
merhaba123123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2018 Konum: Malatya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2018 Saat 16:57 |
Merhabalar bende sizler gibi ayni sorundan muzdaripim dil temizlemek için önereceginiz bir temizleyici var mi dis firçasinin arkasinada ki seyden de önerebilirsiniz dis firçasini firça bölümünü önermeyin lütfen. Tesekkürler
|
|
Bikkin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2018 Saat 20:56 |
Selam krdesim dilsil ben kullandim gayet amacina uygundur alabilirsin!
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2018 Saat 09:28 |
Dili kazimayin. Dil kaziyici kullanmayin. Muhtelif yerlerde yazmistim. Yeniden söylemek istedim. Dilinizi kazirsaniz koku dakikalar için kaybolur. Sonra kaldigi yerden devam eder. Dilinizi firçalarsaniz daha uzun bir süre kokuyu azaltabilirsiniz. |
|
mahoni
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2018 Saat 11:19 |
Aynen Murat hocama katiliyorum.
Çoktandir dilimi kazimiyor,sadece Fircaliyorum ve gayet hocanin dedigi Gibi koku çok gec geri geliyor. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|