Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Diyet ve vücut kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
azizler07
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Alıntı azizler07 Cevaplabullet Konu: Diyet ve vücut kokusu
    Gönderim Zamanı: 29-Haziran-2014 Saat 16:26
Merhaba.Bende vücut kokusu var.Bu koku yediklerim ve bulundugum yer ile ilgili.Kesinlikle hijyen ile ilgili degil.Ben 20 yasina kadar.Antalya'da yasadim.Sonra vatani görevim için Kibris'a gittim.Oraya gittikten sonra kokumda sebebini bilmedigim bir azalma oldu.Sonra yavas yavas çogaldi.Vatani görevimi tamamlar tamamlamaz bi kaç gün Antalta'da kaldiktan sonra Istabul'a tasindik.Istanbul'da da ayni Kibrista oldugu gibi kokum ilk 6 ay gibi yogunlugu azaldi.kimse sikayetci degildi.Yemekleri is yerinde yerdim hep.Baska bir daha yakin bir ise geçince yemekleri evde yemeye basladim
.Sonra koku dahada artti. Trimethylaminuria benzeri bir haslatik oldugunu düsünüyorum.Böyle düsünmenin nedeni tmau nun bir facebook sayfasindaki bana benzer bir çok yazi var.

https://www.facebook.com/159862750691478/photos/a.275287545815664.76318.159862750691478/393143927363358/?type=1&source=46

https://m.facebook.com/159862750691478/photos/a.275287545815664.76318.159862750691478/393143927363358/?type=1&source=46

"Once, I read a testimony from a trimethylaminuria sufferer about his experience with the condition. He claimed that when he traveled to another country, his body found his "environmental equilibrium" and he didn't smell fish during this trip ! Withcraft or reality ? Go figure ! "

Ben diyet olayini pek anliyamadim acaba günlük olarak kolin degeri en düsük yemekler olarak ne yemeliyim sitesinde balik yumurta hayvansal gidalar baklagiller yenmemeli diyor vücudu dengelemek için probiyotik tabletler öneriyorlar ben hepsini aldim sagdece yemek seçme kismi kaldi yardimci olursaniz çok sevinirim.Özellikle Aydin hocamiz bir görüste bulunursa benim için çok daha iyi olcak.
IP
mete06
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Alıntı mete06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2020 Saat 18:56
Herkese merhaba 7 yildir koltuk altimda gelen kokuyla mücadele ediyorum is yerinde felan artik özgüvenimi kaybettim.dermatoloji doktoruna gidiyorum sizofren muamelesi yapiyor,iç hastaliklari doktoruna gidiyorum doktor bana bu kokuyu nasil almazlar söyleyip beni tekrar'dan dermatoloji gönderiyor.En sonunda endoskopi yaptirdim ama hiçbir sey çikmadi her zaman B12 eksik çikiyor.mesela dus aliyorum oda'da oturdugum zaman oda çok havasiz kaliyor bazen bunalip gece cami açiyorum.is yerinde 7/24 cam açik çalisiyoruz benim yüzünden her gün dus aliyorum kimi zaman sabah,aksam aliyorum.kullanmadigim parfüm, deodorant,deotak akliniza ne geliyorsa kullandim.En sonunda 2 yil önce botoks yaptirdim,lakin kime sorsam senden ter kokusu almiyoruz hiç bir zaman diye çözüm önerilerinizi bekliyorum.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2020 Saat 20:16
Suraya göz attiniz mi?
http://www.ter.kokusu.org/
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2020 Saat 09:10
Mete06 bir arkadas anlatti, ayni dertten muzdarip koltuk altina ped koyup gezen ve terleyince etrafi acayip bir koku basan, bu arkadas koltuk altina botoks yaptirmis ve azalmis ciddi düzeyde bir arastirir misin.
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2020 Saat 09:11
Azizler internette var kolin içeren besinler ben geçen gün çikarmistim liste kalabalik, bence bir diyetisyenden yardim alip sonra kokunun gidisatina bakabilirsin. Bir de bu hastaligin testi var yaptirabilirsin.
IP
mete06
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı mete06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2020 Saat 22:10
merhaba testin adi ne acaba size zahmet yazarmisiniz
IP
mete06
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı mete06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2020 Saat 22:11
merhaba cevap için tesekkür ediyorum ama ben zaten botoks yaptirdim koltuk altima ama hiç bir faydasi olmadi.
IP
mete06
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı mete06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2020 Saat 22:15
merhaba cevap için tesekkür ediyorum ama dedigim gibi ben kime sorarsam,sorayim hiç bir zaman ter kokmadigimi söylüyorlar.ayrica koltuk altima botoksda yaptirdim .
IP
Belinda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 31
Alıntı Belinda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2020 Saat 08:47
Ayni sorun annemin arkadasndada vardi küçüklükten beri tanir kadin yikansa bile ter kokarmis esi eve gelmezmis evlendiklernde sonra aradan baya zaman gecmis bunlarin cocuklari olmus 5 tane cocuk dogurmus kadin simdi terlesede 10 gün dus almasada hicbisekilde kokmaz sorunu yok bn bunu hormonal olmasina bagliorum
Hamilelikte ve dogurunca düzeldi hormonlar siz baktrdinizmi tek tek hormonlara
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 57
Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Haziran-2021 Saat 02:04
Hocam iyi günler. Aktif vücut gelistirme sporuyla ugrasiyorum 1 aylik kullanimda protein tozu agiz veya nefes kokusuna sebep olabilir mi ? Daha öncede kullandim sik kullanmiyorum 1 aylik kullanmayi düsünüyorum herhangi bir kokuya sebebiyet verir mi, verirse kalici olabilir mi? Tesekkür ederim hocam.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2021 Saat 20:41
Orjinalini yazan: Holmes

Hocam iyi günler. Aktif vücut gelistirme sporuyla ugrasiyorum 1 aylik kullanimda protein tozu agiz veya nefes kokusuna sebep olabilir mi ? Daha öncede kullandim sik kullanmiyorum 1 aylik kullanmayi düsünüyorum herhangi bir kokuya sebebiyet verir mi, verirse kalici olabilir mi? Tesekkür ederim hocam.

Protein tozu kullandiginiz süre boyunca nefes kokusu sebebi olabiliyor. Protein tozunu birakinca devam etmiyor
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 57
Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2021 Saat 21:16
Hocam cevabiniz için tesekkür ederim.Kalici bir koku degil yani. Peki böyle bir durum olursa ne kadar sürede eskiye döner koku kaybolur ?
IP
Brightness
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı Brightness Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Subat-2022 Saat 21:47
Karbonhidrat içeren besinleri yemedigim zaman agiz kokum gidiyor. Meyve falan yiyorum ama. Meyvelerin içinde çok az karbonhidrat oldugundan sorun olmuyor.

Dislerimi firçaladiktan sonraki 1 saat boyunca agim kokum olmuyor.

Agiz bakim sulari dis firçalamaktan daha etkili oluyor. Yaklasik 2-3 saat boyunca agiz kokum olmuyor.

Kokunun dilimin arkasindan geldigini düsünüyorum. Çünkü orasi çok kötü kokuyor.

Antibiyotik kullaninca da koku gidiyor.

Benim sorunum ne olabilir? Murat hocam karbonhidrat içeren besinleri yemeden saglikli yasayabilir miyim?
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Subat-2022 Saat 22:58
Karbonhidrat yemeden 1.5 yil beslendim bazi hastaliklarim iyilesti ama agiz kokusu geçmedi alakasi oldugunu düsünmüyorum
IP
Brightness
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı Brightness Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Subat-2022 Saat 23:37
Orjinalini yazan: Melina

Karbonhidrat yemeden 1.5 yil beslendim bazi hastaliklarim iyilesti ama agiz kokusu geçmedi alakasi oldugunu düsünmüyorum

Sizin durumunuzda alakasi olmayabilir ama bu herkes için böyle oldugu anlamina gelmiyor. Hangi hastaliklariniz iyilesti?
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Subat-2022 Saat 18:24
Benim bazi kadinsal sorunlarim vardi onlar geçti ama hatta diyet yaptigim dönem koku artmisti ben kimseyi demoralizd etmek istemiyorum ama diyetle bu hastaliktan iyilesen görmedim zaten vücudunuzu saçma sapan seylerle yormayin bizim fitratimiz böyle seyler yemege uygun yaratilmis siz ne kadar karbonhidrat sekeri kestim derseniz diyin yediginiz sebzeden bile geliyor ve bu kadarcik miktar bile o bakteri mantari beslemeyr yetiyor tabi yine herkesin kendi iradesine kalmis ben bunlari yapip çok yorulan biri olarak sadece yaziyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Subat-2022 Saat 21:21
Orjinalini yazan: Brightness

Karbonhidrat içeren besinleri yemedigim zaman agiz kokum gidiyor. Meyve falan yiyorum ama. Meyvelerin içinde çok az karbonhidrat oldugundan sorun olmuyor...makas...

Hiç bir diyet hiç bir giz kokusunu iyilestirmez.

Karbonhidrat veya et protein vesaireyi kendinize yasaklamayin. Allah ne verdiyse hepsinden azar azar yeyin için.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu