|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: bogazdan gelen koku...? | |
Yazar | Mesaj |
Fresh
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: bogazdan gelen koku...? Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2014 Saat 20:32 |
arkadaslar agiz kokusu malumunuz bizleri psikolojik açidan yipratan ama asla yenik düsmemize neden olmamasi gereken bir hastalik... ALLAH hepimize sifa versin diyerek basliyorum,
bu konu hakkinda çok makaleler okudum gözlemler yaptim, yöntemler denedim ve önceden beri farkinda oldugum fakat agiz kokusunun nedeni oldugu yönünde dikkatimi bugünlerde daha çok celbeden bir konuyu sizlerle paylasmak istedim, belki bir arkadasada faydali olur... arkadaslar biliyorsunuz bademcik taslari agir kokuya neden olabilmekte, ara ara agizimdan çiktiginda ve kendi gayretimde çikarabildigimde bogazimda inanilmaz bir ferahlama oluyor ve agiz kokumun o an için geçtigini düsünüyorum... yaptigim bir test esnasinda sürekli bademcik tasi kokusu aliyorum bu test sizlerdede ayni etkiyi olusturacak mi merak ediyorum... öncelikle çenemi öne dogru itip, agizim kapali vaziyette basimi olabildigince yukari dogru kaldirip boynumu gergiye getiriyorum ve burnumdan derin derin nefes alip veriyorum bu esnada boynumdan burnuma gelen hava akiminda bademcik tasina benzer bir koku aliyorum... bu koku bas normal pozisyonda iken gelmiyor, bunun nedenini ve agiz kokusunun bogazda bir yerde biriken bademcik taslarindan mi geldigini anlamis degilim...? bu konuda Murat Hocamin degerli yorumlarini almak isterim kendisine bizlere faydali hizmetlerinden dolayi ayrica tesekkür ederim... |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2014 Saat 11:48 |
kardesim bademcik ameliyatini yeni olmus biri olarak söyliyim.ameliyattan çok memnunum.agiz kokumun yogunlugunda ciddi anlamda azalma oldu.ama asil koku sebebi de o degilmis ben de nitekim koku tamamiyla geçmedi.AMA sunu söyleyebilirim:bendeki asil koku kaynaginin gücüne 1 dersek bademcik taslari koku seviyesini en az 3-4 çekiyordu.
|
|
mmervve
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2014 Saat 22:25 |
Merhaba Bu bademcik ameliyatini bende olmayi dusunuyorum Yakin zamanda doktor sorun yok diyo AMA arada geliyordu tas.ve kokunun bogazdan bademcik bolgesinden geldigini dusunuyorum.ameliyat cokmu zor ve kokuda plan degisiklee nasil mesela sabah uyandiktan sonra olusuyormu agiz kokusu
|
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2014 Saat 12:39 |
ben önce devlet hastanesine gittim.az var tai çok sorun olusturmaz dedi doktor.sonra özele gittim kamerayla bakti.agiz kokundan kurtulmak için ameliyat alman gereken bir adim dedi.ameliyat olduktan sonra doktor kamerayla gördügümden daha fazla tas çiktigini söyledi.ameliyat çok basit.ameliyat sonrasi ilk 3 gün biraz sikinti oluyor.hele benim gibi istahli biriysen daha zor çünkü puding yiyip duruyon.biraz da agri oluyo tabi.koku konusunda sabah uyandigimda koku oluyo ama zaten o koku hani degerlendirilmeye alinmamasi gereken bi koku.onun disinda agzimda hala sürekli bir koku var ama hiçbir zaman o les kokuya dönüsmüyo.insallah bu son koku parçaciklarindan da kurtulurum ve sen de kurtulursun.ACIL SIFALAR
|
|
bad-i saba
Üye Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2014 Saat 18:52 |
Bademcik ameliyati olunca koku tamamen geçecek diye bir garanti yok. Ben oldum, geçmedi. Sorununuz sadece bademcik tasiysa faydali olabilir, degilse belki kokuya neden olabilen bir faktörü daha elemis olursunuz ama koku tamamen geçmeyebilir.
|
|
mmervve
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2014 Saat 21:15 |
Tesekkur ederim arkadaslar bilgilerden dolayi.bu bademcik tasi nerdeyse bir aydir gelmiyor.sanirim onumizdeki hafta disciye gitcem.agzinda 3 dolgu var ve onlarin aralarinin koktugunu farkettim.Ama o kucuk set agzimda oyle buyk bir kokuya sebep olurmu onu bilmiyorum artik haftaya belli olacak
|
|
ebrulii44
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Mart-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 25-Mart-2015 Saat 13:25 |
Bende de bundan 1 yil once bademcik tasi vardi.Gecen ay cesaret edip bademcigimi aldirdim fakat bogazima parmagimi soktugum zaman parmagimda igrenc bir koku kaliyor kendimden resmen tiksiniyorum.Sizce bu koku nasil gecer gercekten pskolojim bozuldu bosuna ameliyat olup aci cektigim icn
|
|
ismimnefarkeder
Gönderim Zamanı: 25-Mart-2015 Saat 18:02 |
ameliyati bir ay önce olduysan acele etme.ameliyat yaralarinin tamamen iyilesmesi için en az üç aya ihtiyacin var.dolayisiyla bundan iki ay sonra kokuda hiç azalma olmazsa o zaman tekrar danisabilirsin.
|
|
Murat880
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2020 Saat 01:14 |
disinizi dilinizi iyice firçaladaniz yutkunduktan hemen sonra dislerinizi birlestirp hohladiginizda bi koku olusuyorsa anlik bu koku tip 2 dir sinuit ve nedeni olan geniz akintisi tedavisi çok basit arkadaslar ben iyilestim nedenim buydu. özellikle su için ictikten hemen sonra bi koku olusur dislerinizin arasindan cikar hah iste o .
|
|
mahoni
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2020 Saat 19:10 |
Siz nasil kurtuldunuz? Süreci anlatir misinuz lütfen?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|