|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Kokarca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2014 Konum: Bayburt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2014 Saat 22:16 |
Arkadaslar agiz kokusundan herkes sikayetçi. Bademcigim alindi, su alindi, bu yapildi, onu içtim, bunu yaptim diye size uzun uzun yazmayacagim.Ramazandayken flagy diye bi hap içtim igrenç bisey agiz kokusunu kisa süreligine geçirdi.Hazir agiz kokusu yokken doktora gidiyim rahat rahat anlatayim dedim :D Bende tip fakültesini yeni kazanmistim doktorda beni çok sevdi iyice ilgilendi. Her neyse söyledim doktora. kbb ye disçiye felan gittin mi dedi. hepsine gittim diye anlattim.Bana 2 sorun var ya mide kapagin açik kalmistir yada mide asitin bozulmustur dedi.Bunun için bana 2 ilaç verdi birisi LACOMBI digeri Antepsin.Lacombiyi yanlis içmisim günlük aç karnina 1 kere alinacakmis ramazanda oldugum için tok karnina 2 kere içtim. Size söyle söyleyim 15 gündür içmiyorum,Lacombiyi içerken sigara bile kokmuyordu kardesime koklatiyordum :D sadece sigara içtikten sonra sigara kokusu kaliyor. O da agzima bisey atinca hemen kokusu gidiyor. Suan ne koku var ne de rahatsiz edici bisey.sonraki 15 gün içinde yazarim.Arkadaslar kokusu geçen bana dua etsin belki cennetlik olurum :D çok kiside var bu illet :D
Düzenleyen aydinmur - 03-Agustos-2014 Saat 08:00 |
|
![]() |
|
Fresh
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
peki agiz kokunuzun siddeti ve türü neydi acaba...? ne yerseniz yeyin ve ya disinizi ne kadar firçalarsaniz forçalayin ya da gargara yapin farketmeksizin sürekli devam ediyor muydu...? ve karsinizdakinin kokuyu farketme mesafesi neydi acaba...? ayrica bilgilendirmeler için tesekkürler...
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
ilaçlarin bitince koku geri gelecek mi bide ona bakalim.bi de endoskopi mi yapti doktor ona göre mi yazdi bu ilaçlari?
|
|
![]() |
|
Kokarca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2014 Konum: Bayburt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Endoskopi felan yapmadi. ilaç biteli dedigim gibi suan 16. gün oldu sabahlari kalkinca agzim kokmuyor. Sadece sigara içince oluyor onda da su içince geçiyor.
Freshin sorusuna cevap : koku igrençti afedersiniz ama pislikten beter kokuyordu kendi kokumda boguluyordum :( ama suan rahatim Allaha sükürler olsun . Birde ben hergün dua ediyordum |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Ne guzel bi ilacla kokunuz su genc yasinizda gecmis yani insaAllah gecmistir. Ama geri donusu bi ay sinrada olabilir bir yil sonrada.. IbsaAllah hic gelmez de koku siz yine dr bizi araliklarla koku geldi yada hala gelmedi diye bilgilendirirseniz cok seviniriz. Bide bu ilaclar antibiyotik olamaz dimi?? Oyke olsa zaten hic inanmayin geridonusu yakinda olur.. Abtibiyotik degikse ne tur bi ilac.. Ilacin muhteviyatinda ne var..
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
sifanin yorumuna katiliyorum iyilestigini söyleyen insanlar en azindan bikaç ay bizi durumundan haberdar etmeli çünkü burda öyle 4-5 belki daha fazla iyilesip te daha sonra geri dönüs yapmayanlar insanlar var insan ister istemez onlarin son durumunu merak ediyor heee belki geri dönüs yapmamalari onlarin iyilestigi kanisini güçlendiriyor ama insan yine de 1. agizdan duymak istiyor
sahsen ben iyilessem bile burdan ayrilmayi düsünmüyorum elimden geldigince diger arkadaslara tecrübelerimi aktarnak istiyorum bu arada arkadasin bahsettigi 2 ilaç ta antibiyotik degil mide ilaci ülser,reflü,gastrit vs. tedavisinde kullanilan ilaçlar |
|
![]() |
|
Kokarca
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar 20 gün geçti normal insanlar gibiyim artik. Sabah kalktigimda bogazim çok agriyordu kardesime koklatmistim çok hafif koktugunu söyledi su içince de geçti . Rahatim yani
|
|
![]() |
|
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
bizde rahatlikla deneyebilir miyiz bu ilaclari nasil olsa sana da endoskopi filan yapilmamis
|
|
![]() |
|
Fresh
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
su kadarini söyleyeyim dahiliye doktoruna mide yanmasindan dolayi gittim aslinda derdimide tam anlatamadim ama bana yinede arkadasin kullandigi ilaçlarin baska türevlerini yazdi... gözüme ilaçlar kadar itici gözüken baska bir olmadigi için rafa kaldirmistimki arkadasin mesajini görene kadar, 2 gündür düzenli kullaniyorum, ilk gün bogazimda hissettigim ( bknz. bogazdan gelen koku basligi ) o kokuyu daha az ve çok seyrek hissettim... 2. gün günün yarisinda o koku vardi yarisinda yoktu... yiyip içtiklerime pek dikkat etmiyorum tabi... belki ilk gün daha sade seyler yedigimden etkisini daha net görmüs olabilirim... simdilik devam ediyorum... ama midesinden hiç bir sikayeti olmayan kendisinde gastirit ve reflü den yana bir belirti gözükmeyenler doktora görünmeden kullanmasin derim, belki sorununuz baska yerdedir onun için bosuna organlarinizi ilaç kullanarak zarara ugratmayin...
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
kokarca peki sende ne kadar zamandir bu hastalik mevcut? yani yillardir çekiyorsan ve iki ilaçla iyilestiysen su aralar kaybolmak üzere olan ümidim geri gelecek..
|
|
![]() |
|
Kokarca
![]() ![]() ![]() |
3-4 senedir
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
umarim bu sorundan tamamiyle kurtulursun, allah sifa versin..
|
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
3-4 sene yakin bi zaman.. Yani bi hastaliktan olmasi ve bi kac ilacla kurtulman cok normal.. InsaAllah daim olur cok seviniriz.. Ama asik sorun cocukluktan yada ergenlikten gelenler. Bu gruptakilerin nedeni bir hastalik olamaz ve bi ilaclada gecemez die dusunuyorum. Cunku bu koku oldugynda bu hastaliklarin iste mide ulse akinti vs hicbiri yoktu sonradan cikti bu hastaliklar hepimizde. Ama bu koku hep vardi. Ha sadece bu. Hastaliklar siddetini artirip bizi mucadeleye daha fazla itmis olabilir ama uzun yillar bu kokudan muzdarip arkadaslarimim bende dahil sorununun bi ilacla gececek kadar basit oldugunu dusunmuyorum. Ergenlikten o yillardan gelen birsey var ama ne.. Cok komplike bisey belkide o yuzden hicbi doktor bulamiypr ama bir nedeni var nedensiz hastalik devasiz dert olur mu hic.. Var ama ne bu kokunun kaynagi ya dusunmekten cildiracaguz artk. Bu arada kokusu gecen arkadasim Allah sifani daim etsin insaAllah bi daha hic cikmaz karsina bu koku. Cok gecmis olsun..
|
|
![]() |
|
Kokarca
![]() ![]() ![]() |
Bu ilaci deneyip kokusu giden var mi ya da deneyen bi arkadas burdan sonuçlarini yazsin bu arada bende hala koku yok çok sükür arada sirada kokuyor o da normal insanlarda oldugu gibi
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
büyük olasilikla sendeki kokunun kaynagi midedir.
ya ülser, reflü sorununun var ya da kronik gastrit sorunun mevcut. endoskopi olursan daha kesin sonuçlar alirsin bu konuda. en azindan neyin sebep oldugunu ögrenmis olursun. suan senin kullanmis oldugun ilaçlarin aynisi olan baska türevlerini bende kullanmaktayim. ve simdilik kendim için bilgi vermeyecegim. fayda verip vermediginden kesin emin olmadan da söylemek istemiyorum açikçasi. sonuçta bu kullandigimiz ilaçlar antibiyotik ilaçlaridir ve bu forumda antibiyotikler konusunda maalesef çok kez hayal kirikligi yasadik. aslinda bunu simdi de söylemicektim ama tutamadim kendimi iste :) uzun bir zaman sonra neler yasadigimi yazacagim. belki 2 ay belki 5 ay belki de 10 ay sonra. ama sizinle paylasacagim ins. bu arada tip kazanmissin hayirli olsun. umarim görevini layikiyla yerine getiren bir doktor olursun. insanliga, milletine güzel faydalarin dokunur ve umarim ilerde suan ki doktorlardan çektigimiz sikintilari sende yapmazsin:) ben suanki doktorlar gibi olmayacagini düsünüyorum.ins bu konuda yanilmam son olarak bu sikintiyi çeken birisisn ve ilerde bu konuda herhangi bir dalda uzmanlasip bizim için olmasa bile ilerdeki nesillere :) büyük katkilarin olur ins. temennimiz bu yönde. allah yardimcin olsun |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
kokarca sana bisey sormak istiyorum koku sadece agzindan mi geliyordu burnundan da geldigini hissediyor muydun? ya da söyle diyim agzin kapaliyken insanlar rahatsiz oluyor muydu?
|
|
![]() |
|
Kokarca
![]() ![]() ![]() |
Hayir burnumdan gelmezdi koku
|
|
![]() |
|
Fresh
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bu ilaçlari benzer sorunum oldugu için 2 hafta kullandim iyi geldimi evet... agizim kapali basimi yukari kaldirip burnumdan nefes alip verdigimde olumsuz bir koku geliyordu ( büyük ihtimal mideden gelen gazlarin kokusu ) o geçti fakat ilaçlarin olumsuz bir yan etkisini gördüm onun için kullanmayi birakiyorum... ilaçlar bende dikkat, konsantrasyon, konusma, algilama bozukluklarina ve unutkanlik gibi sorunlara neden oldu... beyin fonksiyonlarinda bozulma gibi yan etkileri oldugu zaten reçetede yaziyor... kullanmadan önce lütfen sagliginizi düsünün... ve dogal çözümler arayin derim... ben artik sorunumun mide kaynakli oldugunu anlamis gibiyim bundan sonrasina zeytin yagi ve kudret nari ile davam edecegim... lütfen bu tarz ilaçlari kullanmadan önce dogal çözümlere basvurun...
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
fresh, kudret narini ben de denedim. ballisini da zeytinyaglisini da, her hangi bir sonuç almadim. dogal çözümlerden ziyade cerrahi çözümleri düsünüyorum çünkü ilaçlarla tedavi edilebilecek bir durum gibi görünmüyor. reflüye cerrahi müdahaleleri arastiriyorum. Murat hocam, bu konudaki görüslerinizi ögrenebilir miyiz? saygilar...
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Estagfurlah, Görüs söyleyeyim ama Kudret nari nedir? Ben bunu bilmiyorum. Sizler kendi aranizda bu ilaci konue diyorsunuz, ben tam olarak anlamiyorum heralde bir el yapimi ilaç gibi bir sey midir? Kimyasal yapisini verirseniz sevinirim
-M |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam, kusuruma bakmayin. yanlis anlasildim. size sormak istedigim konu, reflüye cerrahi müdahaleler. yapilmali mi, yapilmamali mi? artilari, eksileri, iyilesme orani, herhangi bir hastaniza tavsiye ettiniz mi? bu ve buna benzer seyler.
|
|
![]() |
|
sifa
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam zeytinyagli kudret narinin kimyasal bir yapisi yok. Kudret nari bir meyve. Bu meyveyi parcalayip zeytinyaginda 6 ay sure ile bekletiyorlar sadece. Hepsi bu. Burada asil sifa meyvede.. Bir cok insanim mide rahatsizliklari bu meyve ile iyilesmis.. Hakikaten mideye cok iyi geliyor ama kokuya hic etkisi olmadi bende..
|
|
![]() |
|
Fresh
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar benim kardesimde de reflü var ayrica mide kapakçigi bozuk... gevseme varmis islevini yerine getirmiyordu... agizina aci su gelmesi vs.. oluyordu ama agizi kokmazdi... bende gastirit var haftada 1 kere flan yemeklerden sonra mide yanmasi yasiyorum... gastirite iyi gelen seyler yeyince bogazimdan gelen koku gidiyor... ama dikkat etmeyince koku devam ediyor uzmanlar iyilesmek için 4-6 ay süre ile tedaviye devam edilmesi gerektigini vurguluyorlar... onun için sizler ne süre ile bitkisel tedaviye devam ettinizde sonuç alamadiniz bilmiyorum...
|
|
![]() |
|
sifa
![]() ![]() ![]() |
Himm uzun sureli sanirim o konuda hata yapiyorum kendi adima. Ben en fazla iki hafta kullaniyorum baktim ise yaramadi hemen birakiyoum baska bir tedavi ariyorum. Sanirim sabirsizim neticeyi gormekte cok acele ediyorum. Bari su corek otu yagini sisesi bitene kadar kullanayim:-) bu arada kullanali dort gun oldu genizakintisimda bi degisme yok..
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
benim hem mide hem geniz akintisi sorunu var, aslinda biri digerini tetikliyormus, ama hangisi hangisini emin degilim.
LACOMBI iyilestirici bir ilaç mi? yoksa proton bombasi mi bunu bilen var mi? ben arastirdim bisi bulamadim. 3 sayfa yan etki yazmislar. mide ilaci mi beyin ilaci mi belli degil. en son geniz akintim için tekrar gittim doktora; yine ameliyat yapiyim dedi. geniz akintin rahatlar ama geçmez dedi.burun etim büyükmüs. mukozayi açip içindeki kemigi küçültüp mukozayi tekrar kapatirim dedi. böylece burun eti küçülür geniz akintim rahatlarmis. |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
Kardes dil pasinda varmiydi eger varsa kokuyla beraber dil pasida gittimi bu ilaclarla ?
|
|
![]() |
|
leylak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Subat-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar lutfen okuyun ben 22 senedir cekiyorum dediginiz ilaclari yillarca kullandim siselerce kutularca hatta helipak ama olmadi bana hiç biri fayda etmedi.ancak 2 ay once bana dis hekimi flagly,rovamycine,tanflax verdi 4 gun kullandim ve cok sukur bitti artik.2 ay oldu kokudan eser kalmadi
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
Leylak ciddimisn
|
|
![]() |
|
leylak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Subat-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
evet arkadAsim çok ciddiyim ben senelerce mide koruyucular helipak antepsin lansor nexium gaviskon içtim.defalarca endoskopiye girdim saframa bakildi.hep ayni sonuç mide kapagi gevsek.ayrica senelerdir dis hekimlerine avuç avuç para döktüm hep sorun yok dediler dis tasi temizligi yaptilar hep ama sonuç hep hüsrandi.kbb ye gittim sinüslerde kist var ama koku yapmaz dediler.bogaz külrürü testi seker testi yaptirdim sonuçlar hep saglam birsey yok.en sonunda bu kapakçik için ameliyat olmaya karar verdim iyi dedikleri bir doktor buldum yeter artik böyle yasamak istemiyorum dedim ancak amaliyat olmadan bir kez daha dis hekimine gittim sagolsun beni dinledi ve pek bakmadi bile dislerime bu ilaçlari yazdi 2 aydir normal insanim allah herkezi kurtarsin bu rahatsizliktan ben hep dua ederdim benide benim gibi bu sorunu çeken tüm kardeslerimide kurtar allahim diye ben sizin için dua etmeye devam edicem.allah dogru hekimlerle karsilastirsin.
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
leylak
![]() ![]() ![]() |
bu arada eksik çikmis 4 degil 14 gün kullandim ilaçlari
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
leylak
![]() ![]() ![]() |
Bu ilaclari doktor yazmadan önce bazi rahat dizlik latin olup olmadigini sordu kalp seker tansiyon...gibi lütfen doktorunuzla danisin zaten antibiyotikler reçetesiz satilmiyor
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() |
Leylak kullandigin antibiyotikler kac mglikti? Ve bunlari kullanirken mide koruyucu kullandin mi?benim kur tutmazsa bu ilaclari denicem.daha once kullanmadim bunlari cunku bakteri direnc gosteremez bunlara ölür:)
|
|
![]() |
|
leylak
![]() ![]() ![]() |
Cuma kusura bakma geç oldu.özel msj sana gonderilemiyor.flagly 500mg rovamycine 14 film tablet yaziyor
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim leylak sagolasin
|
|
![]() |
|
takvim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
leylak kullandigin ilaclarin kullanimi hakkinda bilgi yazarmisin,,gunde kac kere aç yada tok karnina nasil kullandin?
|
|
![]() |
|
leylak
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar lütfen kimse doktoruna danismadan kullanmasin.ben kimseye bu ilaclari kullanin demedim.sadece umudunuzu kaybetmeyin istedim.bu ilaclari yazmadan önce doktor pek çok soru sordu kalp seker tansiyon ...... Vs. Zaten rreçetesiz satilamiyor antibiyotikler.eger doktorunuz yazarsa eczane tarif eder kullanimini.
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
takvim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
iki tane antibiyotik var burda ikisinide ayni andami kullandiniz peki..cunku sizin anlattiklarinizla benim durumum hemen hemen ayni:(
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokun degisken miydi anlatabilirmisin lütfen |
|
![]() |
|
BABIL
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Slm lacombi bu ilaci reçeteyle aldik ama hastaneye yetistirmesek ablami öldürüyordu.Biraz arastirdim ve ilacin etken maddesi Fransada yasaklanmis ölüme sebebiyet vermesi sebebiyle yasal yollardan hakkimizi aricaz tabiki.Bizim gibi bu denli ölüme gidecek kadar yan etkisi yasayan oldumu acaba
|
|
![]() |
|
leylak
![]() ![]() ![]() |
Yani degiskenmi derken sabah farkli aksam farkliddegildi.otobüste dolmusta bazen birisi konusurken oksururken agir bir koku gelir fakat aclik kokusu degil bu.aslinda aciz kokusu olanlarin kokusu hep ayni bence.agir dayanilmaz les gibiydi benimki.hatta çogu insan bana naneli seker sakiz verirdi cokmu alinganim hayir.demekki etrafimdakiler bile bikmis.bendeki koku kolumu yalayip bir müddet beklerdim sonra kolumu koklardim les.dis etime parmagimi surerdim les.dis ipi kullanirken çikan kokuya dayanamazdim.ve dis etlerim durduk yere kanardi.ama inanki 15 belki 20 dis hekimine gittim.dislerde birsey yok cevabini alirdim hep mide için ilaçlar kullandim ama geçmedi.çok sükür simdi iyiyim.bu antibiyotiklerin 2 sinide ayni anda aldim.
|
|
leylak
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |