|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Dis eti kokmasi | |
Yazar | Mesaj |
chemistry
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Nisan-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Konu: Dis eti kokmasi Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2014 Saat 17:56 |
mrblar arkadslar
bunu nasil fark ettigimi solicem size ilk once isaret parmagimin ic tarafi degilde dis tarafini dis fircasi gibi kullanip sag sol hareketiyle biraz bastirdim ve kokladiigmda kotu bir koku vardi acaba sorun burda mi? ve dis tasi yuzunden mi acaba? bnm alt on ikisi disimin arasinda dis tasi var bunu gorebiliyorum acaba koku o mu yapiyor ve geceleri agzim acik uyuyorum diyelim , dis etlerim siser ve fircayla bazen kanama yapar , bunlarin hepsi agzim acik uyudugumdan yani burnum tikandigindan yada dis tasi oldugundan eminim artik en yakin zamanda dis taslarini temizletip 1 hafta gozlemlicem bakalm koku olacak mi, dis tasindan degilse direk septum deviasyonu oldgum doktoruma gidip derdimi anlaticam... gecen sene yazin olmstum 1 ay sabahlari kalkarken dinc kalkardim yataktan enerjik olurdum simdi agiz acik uyudugum icin hala yatasim geliyor internette arastirin sizde goreceksiniz agiz acik yatan insanlar , gun icnde uyuma istegi yataktan kalkamama sorunu yatmaya meyilli olduklarini gorceksiniz ayni suan ben oyleyim en azindan sabahlari kalkinca oyleyim uykusersemi gibi ilk 1 ay cok guzeldi... yasam kalitem artmisti arkadaslar kiz arkadasimin yanina disimi fircalamadan giderdim agzimda 1 g. koku yoktu... aklima geldikce uzuluyorum o gunlerimi cok ozledim nedir yani alerjik rinit mi nedir neden burnum tikaniyor vucudumda istemsiz sekilde aciyor agzimi ve agizdan oksijen aliyorum vucuduma ... bu zararli bisey disler icin vucut icin... geniz akintisi , sinuzit artik herseyden suphe duyuyorum bunlarda olailir , acaba diyorum ameliyat oldugumda tamponlar sokuldugunda burna ve o tamponlar ciktiginda sinusler temizlenmis oluyor mu? evet. demekki 1 ay temiz kaldi sinuslerim tamponlar cikmasiyla 1 aydan sonra sinusler yavas yavas dolunca burunda tikanma oluyor boyle bir mantik yuruttum arkadaslar artik doktor oldum gercekten noldugunu nasil oldgnu ogrendim yasim 22 bu arada... |
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2014 Saat 01:36 |
Distasi olabilir tabiki ama iki disteki tartarda agir bi.kpkuya sebep olamaz snairim. Benimde oyleydi dis.doktorum bosuna zedeletme dislerini ondeki dislerin arkasinda var sadece iki uc diste gerek yok temizletmeye demisti. Sonra dusundum.hakliydi bu dis taslari olusmadan.oncede kpku vardi dislerim tertemizken midem tertemizken genizakintim yokken bunlarin hepsi yokken de koku vardi. O yuzden dis tasi olamazdi.. Sizin eger sonradan olduysa. Koku dis tasi mide olabilir. Ama.bunlari elemek.icin her hastaligi tek tek tedavi etmek getekiyor. Bademcikte tas mj var aldir koku gecmedi mi devisasyon varsa onuda duzelttir yine gecmedj mide o da olmadi baskasi.. Sirayla hepsini.eleyerek gercek neden icin bi ipucu yakalarsin belki..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|