|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2014 Saat 16:42 |
|
Arkadaslar günlerdir buradaki her mesaji didik didik incelemis biri olarak o kadar çaba sarfetmis ve bir çok yolu denemis arkadaslarimizin neden uzun zamandir foruma girmediklerini anlayamadim. Eger kalici bir iyilesme saglanmissa çok mutlu olurum ama böyle bir durumda diger arkadaslara bir umut isigi olarak bunu paylasmalari gerekmez mi? Yok, bir çözüm aramaktan vazgeçip durumu kabullendilerse orasini bilemeyecegim.
|
||
![]() |
||
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
|
Cunku artik bisey yazmaktan bile bikar bi hale geliyorlar. Okumaktan.bile ayni seyleri. Bu yuzden belki de benim gini bir sure uzaktan takip etmeyi tercih ediyirlardir. Iyilesen olsa emin ol sevincten duramaz muhakkak buraya yazar. Ha belki iyilestikten sonra ugramaz bidaha buraya ama muhakkak nasil iyilestigini yazar. Velhasil cok ugrasipta bir sure flrumda gorunmeyenler kendi kabuguna cekilmistir kuvvetle muhtemel..
|
||
![]() |
||
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
|
Helicobacter burda, igerlerini bilmem. forumu takipteyiz. kayda deger bisey olsa yazariz. bizim derdimiz, çörek otuyla, mesir macunuyla, sivi yagla çözülecek bi dert degil. olaylara daha bilimsel yaklasmaya çalisiyorum.
persembe günü yine hacettepe üniversitesi hastanesine gittim. beni muayene eden doktora konuyla ilgili bütün geçmisimi belgeleriyle anlattim. doktor herhangi bir fikir yürütemeyince, o an bölümde olan en kidemli doktora gösterdi. doç.dr yaptigi muayene sonrasinda "sikayetinize sebep olabilecek herhangi bir kbb rahatsizliginizi bulamadik. size gastroentoloji bölümünde muayene olmanizi tavsiye ediyorum" dedi. gelismeleri aktaracagim... |
||
![]() |
||
Kokarca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2014 Konum: Bayburt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben iyilestim :)
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Agiz kokusu iyilesen insanlar asla forumlara geri dönmezler. Hiç kimse ile bu konuyu konusmazlar, hatirlatilmasini istemezler, düsünmek bile istemezler. Sorarsaniz cevap da vermezler. Telefon açip durumunun sorulmasi durumunda mutsuz olurlar.
2 kisiye rastladim. Bunun tersi davraniyordu. Sizlerle tanistirmak istedim. Buraya üye olmasini ve anlatmasini istedim. Bir tanesi foruma girmeyi üye olmayi beceremedi. Digeri telefonla arasinlar anlatayim ben forumda yazmam utanirim dedi. Bu durum dünya üzerinde bütün ülkelerde bu sekildedir. Sadece Türkiye degil, diger ülkede iyilesenler de asla konusmuyorlar. Sebebini bilmiyorum. Muhtemelen asagilandiklari anilarini telafuz etmek onlari incitiyor olabilir. Iyilesmis birilerininn deneyimlerinden faydalanmayi beklemeyiniz diye anlattim. -M |
||
![]() |
||
Pelin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar sweet breath die bir gargara varmis cinkolu alkolsuz mus cok etkili die duydum kullanan var mi murat hocam da yorum yapatsa sevinirim
|
||
![]() |
||
Kokarca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2014 Konum: Bayburt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Buraya son girisim arkadaslar benim iyilestigime inanmiyorsaniz yazmayacagim bidaha. Ben sadece baska arkadaslarinda iyilesmesi için bos zamanlarimda tiklayip girdigim bi site.Bende o zor durumdan geçtim lisede sevgilim beni agiz kokusundan terketti çok aci cektim psikolojim bozuldu. Sadece yardimci olmak istemistim size
|
||
![]() |
||
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat Hocam, sizi ve çalismalarinizi son bir aydir takip etme imkani bulabildim, gerçekten mutlu oldum. Keske Adana'ya hemen gidebilme imkanim olsaydi diye hayiflandim. O kadar yeni bilgi edindim ki burasi ve sizin sayenizde, tesekkürü borç bilirim. Simdi ben bu tip 4 kokusuna fena halde kafa yordum. Gerçi bu durum teshis edilse tedavisi de bir dert sanirim lakin ben asil teshis asamasini merak ediyorum. Siz gayet yalin bir dille anlatmissiniz nasil oldugunu ve benim gibi tibbi olarak olayi anlamasi mümkün olmayan, konuyla o kadar alakasiz biri bile anladi :)Benim merak ettigim bu tip 4 kokusu sadece nefes ölçümü ile mi teshis edilebilir? Yani kolon gazlari kana karisiyor ve akcigerler bunu yakalayip solunum yoluyla disari atiyorsa kan tahlilinde bu gazlar tespit edilemez mi? Kan biyokimyasina bakmak, bu durumu ortaya çikarabilir mi?
|
||
![]() |
||
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kokarca tribin kime:-) Kimse sana inanmadigini soylemedi ki.. Sen yine foruma gir bilgilerini deneyimlerini paylas.. Biz senin iyilessmene inanmamak yerine sevinmeyi tercih ederiz..
|
||
![]() |
||
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
|
kokarca sen ndn üzerine alindin kimse sana iyilesmedin demedi hem iyilesip iyilesmedigini senden baska kimse daha iyi bilemez
eger murat hocanin ''Agiz kokusu iyilesen insanlar asla forumlara geri dönmezler.'' sözlerine alindiysan murat hoca genelden bahsetmis ve dogru da ''iyilestim'' diye açilan basliklara bak daha sonra bu insanlarin çogunun geri dönüs yapmadigini görürsün hatta ben bi baslikta bu insanlari elestirdim tmm diger insanlara yardimci olmak adina nasil kurtulduklarini anlatip vicdanlarini rahatlatmis olabilirler ama benim istedigim en azindan bikaç ay diger kisileri durumlarindan haberdar etmeleri lazim kanimca(çünkü tam kurtuldum derken geri gelen bi hastalik malum) ve bunu yapan daha görmedim ins sen yaparsin |
||
![]() |
||
bad-i saba
![]() ![]() ![]() |
|
Kokarca arkadasim sana özelden de yazdim, cevabi buraya yazarsan herkes faydalanmis olur. Forumdan takip ettigim kadariyla bir ara sorununun mide ilaçlariyla düzeldiginden bahsetmissin, kesin çözüm böyle mi oldu sende?Internetten izledigim videolarda, ki Murat Hocanin videolarini da büyük bir dikkatle ve defalarca izledim, Prof. Dr. Mehmet Ali Yerdel sorulan bir soru üzerine agiz kokusunda reflünün asil sebep olma ihtimalinin son siralarda olabilecegini, bir hastanin, baska belirgin bir sikayet olmaksizin,sadece agiz kokusu sikayetiyle basvurdugunda reflü kaynakli bir rahatsizlik oldugunun düsünülemeyecegini söylüyor. Kaldi ki benim çevremdeki 5 insandan 3 ünde (oran gelisigüzel yazilmistir) reflü denilen rahatsizlik var, yani bu rahatsizlik basli basina bir agiz kokusu sebebi olsa bu durumu herkesin yasamasi lazim. Tabi burada yaptigimiz yorumlar hep zihin jimnastigi düzeyinde. Yoksa hiçbirimiz birer tip insani degiliz, dolayisiyla da sadece akil yürütmeye çalisiyoruz. Sürçü lisan ediyorsak da affola ;)
|
||
![]() |
||
bad-i saba
![]() ![]() ![]() |
|
Helicobacter, siz en son burun ameliyati oldugunuzdan bahsetmissiniz. O da mi çare olmadi?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tip 4 agiz kokusu varsa; koku, beden kokusunun veya vücuttaki diger bazi baska kokularin sponsorlugunda bulunur. Genellikle tek basina agiz kokusu olarak olmaz. Eforda kaybolmaz vesaire (http://www.nefes.kokusu.org/) Bu özelliklerine bakarak anlasilmasa bile varligindan süphe edilebilir. Akcigerden gelen havada 3700 den fazla gaz vardir. Tam sayisi 3741 tane. Bunlarin bir çogunun metabolizmasi ve nefes dahil olma mekanizmalari digerinden farklidir. Örnegin isopren isimli gaz kolesterol metabolizmasi bosulunca yükselirken, beta hidroksi butirik asit, karbonhidrat metabolizmasi bozuldugunda yükselir. Interlökin-8 ise havayolu inflamasyonuna sebep olan durumlarda yükselir. Nitratlar Helicobacter pylori gastritinde yükselir. LEL (Low Explosive Limit) gazlari (ki en basta CH4 ve H2 gelir) kolon gazlaridir. Vesaire... Hangi birini kandan takip edecegiz ? Bu sebeple, Kan biyokimya testleri atilan gazlari teshis etmek için degil, dogrulamak için kullanilabilir. -M |
||
![]() |
||
Pelin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar dedigim gargarayi kullanan var mi sweet breath
|
||
![]() |
||
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
|
burun ameliyati oldum, kikirdak doku düzeltildi. 2 kere burun etlerim yakildi. herhangi bi sonuç alamadim. simdi tekrar mide baktiracagim.
|
||
![]() |
||
Kokarca
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar benm mide kapakçigim açik kalmis koku oradan geliyormus tam bilmiyorum hap kullandim geçti. onuda forumda iyilesmek adi altinda anlattim
|
||
![]() |
||
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
|
demek endoskopi yapilmadan mide kapakçigi ile ilgili sorunlar teshis edilebiliyor,ben açikçasi endoskopiden korktugum için bi türlü dahiliyeye gidemiyordum ama artik gidebilirim sanirim.bu arada iyilestikten 5-6 ay sonra bile koku geri gelenler olmus o yüzden bi süre daha bizi aydinlatirsan seviniriz kokarca.
|
||
![]() |
||
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
|
endoskopi olmadan mide kapakçiginin gevsek olup olmadigi tespit edilemez diye biliyorum sadece doktor hastanin sikayetlerinden reflü sonucunu çikarabilir ve onun sonucunda senin kapakçigin görevini tam yerine getirmiyo o yüzden bu agiz kokusu vs. oluyo diye tahminde bulunabilir kesin teshis için endoskopi sart bu arada endoskopiden korkacak bisey yok ben 4-5 kere olmusumdur heralde
|
||
![]() |
||
Reisbey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar lütfen biri benimle iletisime geçsin yeter artik biktim bu agiz kokusundan detayli konusabilecegim biri lütfen.osmanciftel80gmail.com
|
||
29494929'
|
||
![]() |
||
Biçare2
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba birseyi merak ediyorum bu forumda olupta gerçekten tamamen iyilesen insalar oldu mu ve neredeler ben iylestim basligi altinda yazanlar hep kisa zamanli daha sonra tekrar etmis geçici sonuç alanlar sanirim acaba gerçekten iyilesen yokta zamanla çaresizlikten artik ziyaret etmiyorlarmi eger ciddi anlamda fiziksel yada psikolojik sonuç alan arkadaslar varsa ve bu yaziyi okuyorsa rica ediyorum bizleride bilgilendirin
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Agiz kokusunun %90'i tip1, çinkolu gargara ile geçer diyorlar ama henüz kurtulan yok.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Yok olay öyle degil. Tip 1 uzadiginda üstüne tip 5 biner. Siz altta yatan tip 1'i giderseniz bile sikayetler devam eder. Disardan bakildiginda, sizin gördügünüz görünür. Aslinda hastaligin ikinci bileseni yerinde duruyordur. 4 bilesenli agiz kokulari da gördüm. Tip 1+2+4+5. Agirlikli olarak tip 1 gibi duruyor fakat Bu hasta dilini ne kadar temizlerse temizlesin iyilesmeyecek. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sn Murat hocam benim aklim bir türlü Tip 5 psikolojik koku olayini almiyor. Ne demek agzi kokmadigi halde kokuyormus gibi algilamak? Simdi dünyada hiç kimse durup dururken ve gerçekte öyle olmadigi halde "bu oda tarçin kokuyor" veya dus alip temizlendigi halde "les gibi ter kokuyorum" demiyor ama agzinin koktugunu söylüyor ve sizin makinaniz/etrafindaki insanlar bu kokuyu algilayamadigi için "yok yav senin agzin falan kokmuyor, abartiyorsun, psikolojik o, koku moku yok" deniyor. Hocam makinalarin veya yakinindaki insanlarin algilayamadigi o kokuyu ya gerçekten kisi algiliyabiliyorsa? Neden illa ki tip 5 sin sen, psikolojik bu damgasini yapistiriyoruz acaba? Belki de bu kisilerin muazzam bir koku alma yetenegi vardir? |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Tospik hanim/bey "Damga yapistirmak" teriminizi begenmedim. Bir insanin agzinda ölçülebilen bir koku bulunmadigi için tip 5 agiz kokusu tanisi konulmaz. Tip 5 agiz kokusu olanlarda ölçülebilen agiz kokusu bulunabilir. Tip 5 agiz kokusu tanisi, bireyin agzinda ölçülebilir koku bulunmasindan bagimsizdir. Bilmem bu bilgi size yardimci oldu mu? |
||
![]() |
||
mortingen500
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba arkadaslar ben de bikaç yildir dil pasi vardi bir sürü doktor gezdim ancak kurtulusum 1 ay boyunca gaviscon gunde 3 kere, bizmopen sabah aç karnina ve gece yatmadan önce, flagyl günde 3 kere kullanarak dilimi pespembe yapabildim ve simdi arada pas çikiyo ama tekrar bu tedaviye baslayinca 1 haftada düzeliyor
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dil pasi gitti peki koku durumu nasil onda bir degisiklik var mi? Benim de dil pasi büyük bölümü gitti ama koku devam
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
|
Senin dil pasin nasil gitti peki Melina hanim? |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hani dedimde mide asidini yükseltmeye yöneldim birkaç uggulama yaptim diye onlardan sonra çok çok azaldi gün sonuna dogru oluyor tabi ama fircalayinca hemen gdiiyor önceden fircalasamda pembeye donmezdi
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Bize de yazar misin o uygulamalari zahmet olmazsa, belki isine yarayanlar olabilir. |
||
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Daha öncede yazmistim belki baska baslik altinda olabilir ama yazayim tabi tekrar. Öncelikle yemeklerden önce eger sivi birsey icilecekse minimum 30 dk önce içilmeli yemekle birlikte sivi tuketilmemeli yemeklerden en az 2 saat sonra yavas yavas sivi alinmaya baslanmali. Soguk içecekler midenin normal asit düzeyini etkiledigi için ilik seyler tüketmeye özen gosterilmeli. Yemeklerle birlikte tatli veya meyve tüketilmemeli aralarinda en az 2 saat olmali. Bunlar benim doktorlarin yazilarindan ogrendiklerim. Bunlarin disinda birde her yemek yedigimde bir miktar sirke veya limon içiyorum mide asidini yükseltmek ve sindirimi kolaylastirmak için. Birde yiyecekleri çok çok iyi çignememiz gerekiyor bunu yapmaya baslayinca önceden çignemeden yutuyormussunuz gibi gelecek. Son olarak probiyotik almiyorum kesinlikle beni olumsuz etkiliyor çünkü ama prebiyotik dogal gidalari yogun tüketmeye basladim( sogan sarimsak gibi) çay kahveyi de mümkün oldugunca aza indirebilirsiniz.
|
||
![]() |
||
umudadogru
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar herkesin vücudu kendisine özgüdür burada söylenen ilaç adlarini alip alip denemeniz sizi büyük ihtimalle kurtarmayacaktir. daha önce de yazdigim gibi normal doktorlar agiz kokusu gibi olagandisi seyleri pek anlamiyorlar bunu ben de yasamistim. Nöral terapi ve regulasyon konusunda egitim görmüs uzman tip doktorlarina ise güveniyorum ve oldukça memnun kaliyorum. Hepsi iyi diyemem onlarin ama arastirip gidilirse yetkin biri bulunabilir.Bagirsak floranizi ve bedeninizin neden düzgün çalismadigini onlar düzenleyebilirler beslenmenizi düzenlemeleri en önemlisidir. Gerisi bosa kürek çekmek gibi oluyor. Hayatinizda basiniza gelenleri geçirdiginiz ameliyatlari, operasyonlari, amalgam dolgunuz olup olmadigini gözden geçirin ve dedigim doktorlardan birini bulup kontrol ettirin lütfen. Emek ve paranizi dogru yere harcamanizi tavsiye ederim. Vücudun kendisini düzgün kosullar saglanirsa onarabilecegine inananlardan oldugum için söz konusu tedavi seklini öneriyorum ve bir uzman doktor sart tabii.
|
||
![]() |
||
umudadogru
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
ayrica baska bir sey için muayene oldugum bir holistik dis hekimi, agiz kokusunu vücudun eksik maddelerini ve beslenmesini düzenleyerek kolaylikla tedavi ettigini söylemisti.
|
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar çok uzun zamandir foruma girmeyi unutmusum. Ben de iyilestim. Geçen sene bademcik ameliyati oldum bademcik tasi yüzünden. Ondan sonra koku geçmedi sanip murat hocaya gittim testlerde koku var olarak sonuç verdi. Sonrasinda hiçbir sey yapmadim. Bi iliskim oldu ve ona bahsettim. Ilk 1 2 ay stresliydim kokacak diye. Bazi durumlarda cidden kokuyordu hele ki cok stresli iken. Sevgilim sadece 1 kez koku aldi ona da çok hafif dedi burnuna hohlayinca o sekilde aldi. Sonrasinda hiçbir sey yapmadim biraktim artik. Sevgilime kokmuyorsa amaan banane digerlerinden moduna girdim. 6 7 aydir koku sikintisi çekmiyorum çok sükür. Nasil oldugunu bilmiyorum ek olarak birsey yapmadim. Sadece üstüne düsmeyi biraktim saldim yani. Kendi kendine geçti, büyük kismi psikolojikti sanirim.
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nicksizz4, koyulan teshis tip kaçti?
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Rumuzlarin üzerine tiklayip açilan ekranda gerekli yerleri isaretleyip tüm mesajlarini bulabilirsiniz arkadaslar. |
||
![]() |
||
Nigra
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
@aydinmur hocam uzun zamandir takip ediyorum yeni üye oldum bende sürekli oluian dis tasi ve çok fazla asiri dis lekelenmesi var insan içine çikamiyorum bu sebepten. Hocam en son gittigim disçi sende kötü yapilmis dolgular var burdan çikip tüm dise yayilyo olabilir dedi dogrumudur bu nasil tespit edilebilir ne yapacagimi bilmiyorum
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Nigra
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam bi de 10 disim birden çürümüstü ben de dolgulari yaptirinca lekeden bi daha hiç kurtulamadim |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |