|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Fırçalayınca kaybolan koku | |
Yazar | Mesaj |
Pelın
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Konu: Fırçalayınca kaybolan koku Gönderim Zamanı: 29-Ağustos-2014 Saat 18:57 |
Ben formdakı arkadaslara ve hocama bısey sormak ıstıyorum ben dıslerım fırcaladıktan sonra yaklasık 1_2 saat koku gelmıyor sonra tekrar koku olusuyor acaba burdan yola cıkarak sorunumun ne kaynaklı oldugunu bulabılırmıyım
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2014 Saat 12:43 |
sorunun kaynagi hakkinda kimse birşey diyemez.
bu soruna birçok neden sebep olabiliyor. belki diş eti veya dis taşindandir belki sinüs,geniz akintisi,burun,bogaz kaynaklidir yada mide bagirsak gibi iç organlardan kaynaklidir veya hormon bozuklugu mineral vitamin eksikliginden kaynaklidir kesin birşey söylemek yanliş, daha dogrusu bunun sebebini hiçbirimiz bilmiyoruz.. diş hekimine gidip varsa diş taslari bunlari temizlemekle başlayabilirsin. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
Pelın
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2014 Saat 21:19 |
Agız problemlerının dısındakı sebeplerden kaynaklanan sorunlarda dıs fırcalansa bıle koku gecmıyor dıe okumustum bır yazıda buna ıstınaden aceba benımkı de mı agız ıcı kaynaklı dıe dusunmustum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|