|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: alkol | |
Yazar | Mesaj |
batu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Ağustos-2014 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: alkol Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2014 Saat 23:07 |
hocam birseyi sormak istiyorum size.alkol kullanmayiniz kokuyu artirir diyosunuz.hocam ben alkol aldigimda daha rahat oluyorum.agiz kokusu olmuyo.aksine agizda alinan alkolun kokusu oluyor.bilmiyorum baska arkadaslarda nasil oluyor bu durum ama.bende durum boyle.bendeko psikolojikmi anlamadim.yorumunuz cok onemli hocam benim icin..
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2014 Saat 16:05 |
Alkolün ağız kokusuna iyi geliyor olma ihtimali yok. Bu tespitiniz, bireysel veya geçicidir. Ya mevcut çirkin kokuyu alkol kokusu ile maskeliyorsunuz veya koku alma organınızı uyuşturduğunuz için koku duymaz oluyorsunuz.
Alkol diye halk arasında tabir ettiğimiz, raki, bira, cin içinde konulan alkol aslında 2 karbonlu etanoldur. Bütün alkoller metanol, aldehit ve formol gibi maddelere parçalanarak vücuttan atılır. Bu maddelerin kokusu keskindir ve bildiğimiz alkolden farklıdır. Bu sebeple alkol alan şahısın ağız kokusu alkol kokusu olmak zorunda değildir. Ayrıca alkolik fermentasyon yapan bakteriler, alkolden faydalanarak sayısız kokulu gaz üretirler. Ağız kokusunu bir kenara bırakalım, alkollü içeceklerden uzak durmakta sağlık bakımından sayısız fayda vardır. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|