|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: kanserin bile tedavisi varken bunun nasil olmaz :( | |
Yazar | Mesaj |
anamuur
Üye Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Konu: kanserin bile tedavisi varken bunun nasil olmaz :( Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2014 Saat 00:29 |
murat hocam merak ediyorum o kadar doktora gidiyoruz aramizda birden fazla ameliyat olan var ama koku gecmiyo. net bir sekilde cozumu yok. bende koku basladiginda hatirliyorum cok fazla havuza girerdim. o zamanlar havuzda aritma da yoktu acaba bize bir yerlerden bakteri. ya da mantar bulasti sonra da tum vucudumuza yayildigi icin kokunun onune gecemiyo olabilirmiyiz. sacma olabilir soyledigim seyler ama biktim artik hic.bir sey fayda etmiyo birakin disariya cikmayi evde odamdan disari cikmiyorum. son olarak aklima bu geldi arkadaslar surekli dua ediyorum allah hepimize acil sifalar verir insallah
|
|
xauke7
Üye Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2014 Saat 16:40 |
kurtuldum diyen geçti diyen çok ama ben hiç rastlamadım kurtulana sanki kalıcı çözümü olmayan bi hastalık gibi geliyor artık bana
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2014 Saat 21:15 |
Evet sanirim bende ayni seyi dusunmeye basliyorum. Sanki kalici cozumu yok gibi.. Bariz hastaliklari olanlarin olabilir misal dis curumesi 20 lik disler bademcik gibi amq onun disinda mide kbb bircpk yontemi denemis biri olarak sanki.cozumsuzlugun icinde cozum ariyoruz gibi geliyor artik bana..
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2014 Saat 20:34 |
Kurtulanlar olsaydı buraya nasıl kurtulduklarını yazarlardı bence. Aynı problemi yasayanlar kurtulmadı da; sadece bıktılar forumu da bıraktılar kanımca.Tıpkı coktandır girmeyen ben gibi. Cogumuzun buldugu cozumler gecici. Anamur kardesin soyledigi gibi de olabilir.Hersey etken olmus olabilir.Vazgecmemek lazım ama cok yordu bu caresizlik cook.
|
|
bilginog
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2014 Saat 23:21 |
Kurtulanlardan biriyim hocam.Bu işin 3 püf noktası var sinüslerden genze akan sıvıyı kesiceksin,ağız içinde lapa yapması için oluşan diş çürüklerini tedavi ettiriceksin,misvak ve arı sütü kullanıcaksın. Detaylar Ağız Kokusu Nasıl Geçer Birdahada hayatın boyunca karşına çıkmaması için Bal Arı Sütü Polen ve istersen Propolis karışımı yaptırıp kullanıcaksın. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|