|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2014 Saat 06:59 |
Dis hekimleri dis taslari ve bakteri plaklarini yerinden çikarmak için ultrasonik frekansta titresim yapan cihazlar kullanir. 20-30 kHz frekansta titresim yapan metal bir uç dis yüzeyine cinnnnn seklinde bir ses ile süpürge hareketi yapar. Bilirsiniz.
Bu frekansta titresim yapan bir dis firçasinin reklami spam mesaj olarak reklam amaci ile elime geçti. 20 lira veya buna yakin miktarda bir fiyata ultra sonik dis firçasi çikmis. Çin kaynakli bir üretim olup sistem akla çok yatkin göründü. Geçtigimiz sene (ve hatta bu senenin ilk yarisi) ben bir DIL firçasi modelini nasil ürettiririm diye üretim yapan bir tezgah ariyordum zaten. Ultra sonik firçayi duyunca makul karsiladim. Derhal firmaya mesaj yazdim. eposta ile kendisine teknik bilgiler sordum. Bana reklam brosürü gönderdi. Bir daha bilgi sordum reklam gönderdi. ne sorarsam sorayim reklam brosürü göndermesinden anladim ki bunu satan firma ürün hakkinda bilgili degil. Eger ultrasonik dis firçasinin teknik bilgilerine ulasabilen olursa ve burada bizimle paylasirsa sevinirim. Bilgiye ulasip dogrulamadan bu firçayi satin almayalim, gereksiz pirim yaptirmayalim. cb12 'ye yapilan buydu. Simdi aynisini bu firçaya yapmayalim -M |
|
![]() |
|
sagacity
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Subat-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar Murat Hocam;
Ultrasonik dis firçasi konusunda internette gezerken su ürünler dikkatimi çekti. http://www.emmi-dent.com/how-it-works/ http://megasonex.com/products/toothbrush/science/ |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
2 sene önce tedbirli ve çekinceli baktigim ultrasonik dis firçasi olayina artik daha kararli bakiyorum. faydali olmayabilecegini ve biraz abartildigini düsünüyorum. gerekli bulmuyorum. Yapilmis implanta zarar verebilecegini bile düsünüyorum artik
-M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |