Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bunlari biliyor muydunuz?
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bunlari biliyor muydunuz?
Mesaj icon Konu: Ultrasonik dis firçasi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: Ultrasonik dis firçasi
    Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2014 Saat 06:59
Dis hekimleri dis taslari ve bakteri plaklarini yerinden çikarmak için ultrasonik frekansta titresim yapan cihazlar kullanir. 20-30 kHz frekansta titresim yapan metal bir uç dis yüzeyine cinnnnn seklinde bir ses ile süpürge hareketi yapar. Bilirsiniz.

Bu frekansta titresim yapan bir dis firçasinin reklami spam mesaj olarak reklam amaci ile elime geçti. 20 lira veya buna yakin miktarda bir fiyata ultra sonik dis firçasi çikmis. Çin kaynakli bir üretim olup sistem akla çok yatkin göründü.

Geçtigimiz sene (ve hatta bu senenin ilk yarisi) ben bir DIL firçasi modelini nasil ürettiririm diye üretim yapan bir tezgah ariyordum zaten. Ultra sonik firçayi duyunca makul karsiladim.

Derhal firmaya mesaj yazdim. eposta ile kendisine teknik bilgiler sordum. Bana reklam brosürü gönderdi. Bir daha bilgi sordum reklam gönderdi. ne sorarsam sorayim reklam brosürü göndermesinden anladim ki bunu satan firma ürün hakkinda bilgili degil.

Eger ultrasonik dis firçasinin teknik bilgilerine ulasabilen olursa ve burada bizimle paylasirsa sevinirim.

Bilgiye ulasip dogrulamadan bu firçayi satin almayalim, gereksiz pirim yaptirmayalim. cb12 'ye yapilan buydu. Simdi aynisini bu firçaya yapmayalim
-M
IP
sagacity
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı sagacity Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Subat-2016 Saat 15:55
Selamlar Murat Hocam;
Ultrasonik dis firçasi konusunda internette gezerken su ürünler dikkatimi çekti. http://www.emmi-dent.com/how-it-works/
http://megasonex.com/products/toothbrush/science/
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2016 Saat 15:54
2 sene önce tedbirli ve çekinceli baktigim ultrasonik dis firçasi olayina artik daha kararli bakiyorum. faydali olmayabilecegini ve biraz abartildigini düsünüyorum. gerekli bulmuyorum. Yapilmis implanta zarar verebilecegini bile düsünüyorum artik
-M

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu