|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: alkol ve gargara | |
Yazar | Mesaj |
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Konu: alkol ve gargara Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2014 Saat 18:27 |
Hocam bugün marketten colgate'in alkolümüz ağız çalkalanma suyunu aldım.sizce kullansan birşeyi olur mu ?( kokuyu artırır mı ? Tip2 ye sahibim.)
http://www.hizliresimyukle.com/image/PgPR http://www.hizliresimyukle.com/image/PgPc - fotoları koydum hocam içeriğine bakarmısınz ? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2014 Saat 20:57 |
Verdiğiniz ürünün içinde bir kaç çeşit alkol var
Bunu anlamanın kolay yolunu göstereyim size: Alkollerin isimlerinin sonu genellikle ol hecesi ile biter. Örneğin sorbitol, mannitol, mentol, glikol birer alkoldur. Üstelik içindeki antiseptik sebebi ile bu ürün en çok 1 hafta kullanılır. Sonra terk edilmek zorundadır. -M |
|
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2014 Saat 21:37 |
Hocan peki kullansam fayda sağlarımı veya zarar ?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2014 Saat 22:38 |
Bu ürünün ağız kokusu üzerine uzun tesirli bir faydası olmaz.
-M |
|
chocalate
Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2014 Saat 22:55 |
Zaten bende biliyorum uzun etki etmeyeceğini madem zararlı değilmiş 1 hafta kullanırım 1 hafta ara veririm,okalar aldım boşa gitmesin :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|