|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: garip bir sey | |
Yazar | Mesaj |
uzgun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Konu: garip bir sey Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2014 Saat 13:29 |
merhaba arkadaslar sorum sogle genize dogru akan 24/7 seffaf sividan normalda koku gelmiyor yani cikartip kokladiginda bir sey yok nasil oluyorda burundan bu kadar kotu kokuya sebep oluyor
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2014 Saat 14:44 |
24/7 ifadesini doğru kullandığınız için teşekkür ederim. Yedi günün yirmidört saatini ifade etmek için "24/7" şeklinde yazmak gerekir.
Çok sayıda insan yanlış kullanıyor iken siz fevkalade dikkatli ve doğru kullandınız. -M |
|
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2014 Saat 18:12 |
Bende anlamıyorum benimde burnumdan acayip derecede kötü koku geliyor tip2 ye sahibim acaba siz bu kokuyu önleyebiliyormusunuz ?
|
|
uzgun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 24-Kasım-2014 Saat 06:46 |
hayir ameliyyat bile oldum gecmedi biktim usndim vallahi agiz kokusunun bi cesit maskelemek munkun ama burundan gelen koku gecmiyor sakiz bile kullansan aksine artiyor diski kolusuna benzer koku burundan yukaridan geliyor eminim insallah olmeden caresin buluruz
|
|
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 24-Kasım-2014 Saat 17:02 |
Benim hiç umudum yok ama insan bi mucize bekliyor işte.
|
|
Sude
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2015 Saat 01:18 |
Nefesle burun açma tekniği çok etkili inan başka çaresi yok internetten araştır bana dua edeceksin ama doğru bir şekilde ve düzenli yapmak şartı ile.sorun ağızdan da ağızdan nefes .burundansa burundan nefes tekniği ile gidebilirsiniz.Internetten araştırıp okuyun anlayın ve uygulayın bence başka çaresi yok bol ve düzenli nefes alışverişi ile bol oksijen alan ağız burun mide karaciğer temizleniyor ariniyor Transformal nefes ve burundan nefes alma tekniği ile burun açma diye araştırıp uygulayın ve kurtulun utanmayalim artık .Düzenli ve kuralına uygun yapipta olmazsa küfür edin bana ÇARE BU zaten araştırıp anlayınca hak verceksiniz arkadaşlar...
|
|
Sude
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2015 Saat 01:20 |
INANIN ki bu mucize ama düzenli ve kuralına uygun yapmak şartı ile JUDITH CRAVITZ TRANSFORMAL NEFES arastir
|
|
Sude
Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2015 Saat 01:24 |
Ben internetten refluden nasıl kurtuldum sayfasından tesadüfen bulmustum 5 yıldır ağız kokusu çekiyorum bitmistim artik şükür düzenli yaptım ve devam ediyorum baş ağrım bile kalmadı bol oksijen arınmış vücut temiz ferah nefeslerini olsun
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2015 Saat 09:49 |
sude böyle her yazının altına aynı şeyi yazmak yerine bu konu ile ilgili başlık altında kendine bir konu açarsan daha mantıklı olur böyle hergün aynı seyi faklı yerlerde defalarca okumayız ve sürekli tekrar etmekte kimseye fazladan bir yarar sağlamıyor daha fazla kişiye ulaşmışta olmuyorsun insanlar ilgili konudaki başlıkları okuyor zaten bende forumda yeniyim fakat forumun genelini incelersen dediğimi anlarsın
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2015 Saat 13:47 |
Bravo. Ben uyarmayayım Sude hanım belki daha titiz olmayı akıl edecektir diye sabırla bekliyorken Nahide hanım uyardı. Bir eksiği giderdi. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|