Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Çözüm Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
daelyaraque
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı daelyaraque Cevaplabullet Konu: Çözüm
    Gönderim Zamanı: 25-Kasim-2014 Saat 00:25
Arkadaslar ben de bu sorunu 4 5 yil yasadim o yüzden nasil bir durum oldugunu buradaki herkes kadar biliyorum.
Bende lise 3 4 civarinda burun tikanikligi agiz kokusu ve dilde pas sorunu basladi .bir sürü çözüm yolu denedim ve sonuç alamadim. Buna 2 tane burun ameliyati da dahil.ameliyatlara ragmen akinti sorunu çözülmedi ve hala da devam ediyor.
Bu yaz( üniversite 4. Sinif bittikten sonra) doktoruma durumu anlattim. Bademciklerde problem var almamiz lazim dedi.bendeki sikinti bademciklerdeki kraterlerde sürekli akinti yüzünden bademcik tasi olusmasiymis.

Bademcikler alindi ve sonuç: Geniz akintisi alerjik yapi ve farenjitten dolayi geçmedi. Zaten doktor bunu söylemisti. Fakat o berbat agiz kokusu kalmadi artik.Pas tabakada da %70-80 azalma oldu.Kokunun geçmesi inanilmazdi.Suan bu konuda inanilmaz mutluyum.
Siz de biliyorsunuz ki bu durum direk insanin sosyallesmesini iletisimini direk etkiliyor.insanlarla bazen 2 laf bile edemiyorsunuz.Kotu hissediyorsunuz elinizden birsey gelmiyor.yeri geliyor insan sevgilisine mahçup oluyor o bisey demese bile. Çünkü farkindasin durumun.

Eger benimki gibi bir durum varsa bademciklerinize mutlaka baktirin.doktorunuza güvenin durumunuzun sizin için önemini anlatin.
Hayat devam ettigi sürece çözüm mutlaka vardir .herkese acil sifalar diliyorum.Ne olursa olsun umudu kaybetmeyin.
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 06:04
merhaba kardesim senin adina sevindim
ben haftaya doktora gidecegim ilk olarak iç hastaliklarina girecegim mide için test felan yaptirtcam bisi çikmassa kbb direktmen orda derdimi anlaticam belkide benimde bademciklerden kaynakli olabilir eger öyleyse bende aldirir kurtulurum umarim öyle olur
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 23:36
bunu hep diyorum zaten. bademcik taslari agiz kokusuna 1. olmasa bile 2. sirada neden olabilecek sorunlarin basinda geliyor.
ki bana göre agiz kokusu 2 e ayrilir; biri bademcik taslarindan kaynaklanan koku digeri ise diger faktörlerden kaynaklanan kokular.

tabiki bu söyledigimi o kadar ciddiye almayin arkadaslar. burda anlatmak istedigim bademcik taslarin da ciddi manada koku üzerinde etkisi oldugudur.
imkaniniz varsa temiz bir sekilde bademciklarinizi aldirmanizi ben de tavsiye ediyorum.
bir nebze de olsa rahatlayabileceksiniz. en azinda bende de yukaridaki arkadasin dedigi gibi olumlu etkisi oldugudur.

yalniz aldiracaksniz da komple temiz bir sekilde aldiriniz. öyle bir tanesini aliyim digeri kalsin veya bademciklarin bir kismini aliyim bir kismi kalsin. böyle yapmayin. iyi sonuc alamayabilirsiniz.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 23:38
bademcik taslari olusanlar için dedim. yanlis anlasilmasin.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2014 Saat 12:45
Arkadaslar size bir sorum olcak lütfen cevaplayin sizinde tükürügünüzde koyuluk ve dükürügün içinde beyaz beyazl tomurcuk gibi seyler varmi sanki bu beyaz seyler dilimize yapiyor ve çikmiyor bogazimi temizlerken bu beyaz ieyler çok fazla oluyo tükürükte
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2014 Saat 15:43
Aslinda siteye üye olmayip uzaktan takip edecektim ama basligi açan kisinin nickini görünce tekrar yazmaya karar verdim.

Nicki, Fransizca bir kelime degil bildigimiz küfür. Ilk kelimesi dal ikinci kelime de küfrün kendisi.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2014 Saat 21:23
Orjinalini yazan: asdf

Aslinda siteye üye olmayip uzaktan takip edecektim ama basligi açan kisinin nickini görünce tekrar yazmaya karar verdim.

Nicki, Fransizca bir kelime degil bildigimiz küfür. Ilk kelimesi dal ikinci kelime de küfrün kendisi.

Uyardiginiz için tesekkür ederim.
Sevgili kardesimizden rica edelim baska bir isim ile forumu kullansin.
Benim gözümden kaçarsa beni yine uyarin lütfen.
-M
IP
mmervve
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2014 Saat 17:25
Merhaba sorununu çozulmesine sevindim darisi basima.bende sürekli bademcik tasi var çok kotu bir durum özellikle bayan oldugum için daha kotu.bademcik ameliyati olmadan önce ve olduktan sonra olan degisiklikleri bildirirsen çok sevinirim
IP
mmervve
Üye
Üye

Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2014 Saat 17:28
Merhaba ALEHO.evet bendede oluyo o durum ama tavsiyem sudur düzenli olarak dilini firçalarsan gecmesine yardimci oluyor.bende ise yariyo
IP
odor
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı odor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2014 Saat 23:03
Acaba mutlu olmak ya da mutsuz olmak.
Yani bu duygularin bi etkisi var midir koku üzerinde?
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Aralik-2014 Saat 01:04
Orjinalini yazan: asdf

asdf, kardesim kusura bakma gece gece nick ile ilgili birsey merak ettim. mesaj kutuna bakabilir misin?
IP
daelyaraque
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı daelyaraque Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2014 Saat 00:31
Orjinalini yazan: mmervve

Merhaba sorununu çozulmesine sevindim darisi basima.bende sürekli bademcik tasi var çok kotu bir durum özellikle bayan oldugum için daha kotu.bademcik ameliyati olmadan önce ve olduktan sonra olan degisiklikleri bildirirsen çok sevinirim

Öncelikle ameliyat sonrasi epey mesakkatli geçti.Eger ameliyat konusunu düsünüyorsaniz, mutlaka arastirin bu kismini.

Ben de dil pasi , geniz akintisi farenjit ve koku problemi vardi.Çesitli tedavilerden sonuç alamayinca doktorum , bademciklerin alinmasi gerektigini söyledi.

Ameliyattan sonra , sikayetçi oldugum o kötü koku gitti. Tabi doktorumun söyledigi gibi farenjit azalmasina ragmen devam ediyor.Dil pasi ise çok çok azaldi.Düzgün dis firçalama ve hijyen saglandiktan sonra koku olusmuyor artik.

Siz de mutlaka doktorunuzun muayenesi sonucunda ve görüsünü alarak eger bademcik tasindan kaynaklanan probleminiz varsa ameliyat hususunda kararinizi verin.Geçmis olsun.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2014 Saat 16:43
pei kokunun olusup olusmadigini nasil anliyorsun yada yok oldugunu ? baskasindan yardimi ilemi yoksa kendi kendinemi
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2014 Saat 18:57
daelyaraque faranjitin var ve agzin kokmuyor oyle mi?
IP
mmervve
Üye
Üye

Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2014 Saat 20:47
Tesekkür ederim bilgiler için.bendede dil pasi geniz akintisi ve koku var ocakta ameliyat olcam bnde insallah geçer bendede
IP
daelyaraque
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı daelyaraque Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 01:38
Orjinalini yazan: ismimnefarkeder

daelyaraque faranjitin var ve agzin kokmuyor oyle mi?

Evet .Genizde akinti mevcut.Ama o önceki bademcikten gelen kokudan eser yok .
IP
daelyaraque
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı daelyaraque Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 01:39
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

pei kokunun olusup olusmadigini nasil anliyorsun yada yok oldugunu ? baskasindan yardimi ilemi yoksa kendi kendinemi

Kendim farkindaydim zaten . Ayrica aile bireylerinden yardim aldim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu