|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
daelyaraque
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Kasim-2014 Saat 00:25 |
Arkadaslar ben de bu sorunu 4 5 yil yasadim o yüzden nasil bir durum oldugunu buradaki herkes kadar biliyorum.
Bende lise 3 4 civarinda burun tikanikligi agiz kokusu ve dilde pas sorunu basladi .bir sürü çözüm yolu denedim ve sonuç alamadim. Buna 2 tane burun ameliyati da dahil.ameliyatlara ragmen akinti sorunu çözülmedi ve hala da devam ediyor. Bu yaz( üniversite 4. Sinif bittikten sonra) doktoruma durumu anlattim. Bademciklerde problem var almamiz lazim dedi.bendeki sikinti bademciklerdeki kraterlerde sürekli akinti yüzünden bademcik tasi olusmasiymis. Bademcikler alindi ve sonuç: Geniz akintisi alerjik yapi ve farenjitten dolayi geçmedi. Zaten doktor bunu söylemisti. Fakat o berbat agiz kokusu kalmadi artik.Pas tabakada da %70-80 azalma oldu.Kokunun geçmesi inanilmazdi.Suan bu konuda inanilmaz mutluyum. Siz de biliyorsunuz ki bu durum direk insanin sosyallesmesini iletisimini direk etkiliyor.insanlarla bazen 2 laf bile edemiyorsunuz.Kotu hissediyorsunuz elinizden birsey gelmiyor.yeri geliyor insan sevgilisine mahçup oluyor o bisey demese bile. Çünkü farkindasin durumun. Eger benimki gibi bir durum varsa bademciklerinize mutlaka baktirin.doktorunuza güvenin durumunuzun sizin için önemini anlatin. Hayat devam ettigi sürece çözüm mutlaka vardir .herkese acil sifalar diliyorum.Ne olursa olsun umudu kaybetmeyin. |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba kardesim senin adina sevindim
ben haftaya doktora gidecegim ilk olarak iç hastaliklarina girecegim mide için test felan yaptirtcam bisi çikmassa kbb direktmen orda derdimi anlaticam belkide benimde bademciklerden kaynakli olabilir eger öyleyse bende aldirir kurtulurum umarim öyle olur |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
bunu hep diyorum zaten. bademcik taslari agiz kokusuna 1. olmasa bile 2. sirada neden olabilecek sorunlarin basinda geliyor.
ki bana göre agiz kokusu 2 e ayrilir; biri bademcik taslarindan kaynaklanan koku digeri ise diger faktörlerden kaynaklanan kokular. tabiki bu söyledigimi o kadar ciddiye almayin arkadaslar. burda anlatmak istedigim bademcik taslarin da ciddi manada koku üzerinde etkisi oldugudur. imkaniniz varsa temiz bir sekilde bademciklarinizi aldirmanizi ben de tavsiye ediyorum. bir nebze de olsa rahatlayabileceksiniz. en azinda bende de yukaridaki arkadasin dedigi gibi olumlu etkisi oldugudur. yalniz aldiracaksniz da komple temiz bir sekilde aldiriniz. öyle bir tanesini aliyim digeri kalsin veya bademciklarin bir kismini aliyim bir kismi kalsin. böyle yapmayin. iyi sonuc alamayabilirsiniz. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
bademcik taslari olusanlar için dedim. yanlis anlasilmasin.
|
|
|
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar size bir sorum olcak lütfen cevaplayin sizinde tükürügünüzde koyuluk ve dükürügün içinde beyaz beyazl tomurcuk gibi seyler varmi sanki bu beyaz seyler dilimize yapiyor ve çikmiyor bogazimi temizlerken bu beyaz ieyler çok fazla oluyo tükürükte
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Aslinda siteye üye olmayip uzaktan takip edecektim ama basligi açan kisinin nickini görünce tekrar yazmaya karar verdim.
Nicki, Fransizca bir kelime degil bildigimiz küfür. Ilk kelimesi dal ikinci kelime de küfrün kendisi. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Uyardiginiz için tesekkür ederim. Sevgili kardesimizden rica edelim baska bir isim ile forumu kullansin. Benim gözümden kaçarsa beni yine uyarin lütfen. -M |
|
![]() |
|
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba sorununu çozulmesine sevindim darisi basima.bende sürekli bademcik tasi var çok kotu bir durum özellikle bayan oldugum için daha kotu.bademcik ameliyati olmadan önce ve olduktan sonra olan degisiklikleri bildirirsen çok sevinirim
|
|
![]() |
|
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba ALEHO.evet bendede oluyo o durum ama tavsiyem sudur düzenli olarak dilini firçalarsan gecmesine yardimci oluyor.bende ise yariyo
|
|
![]() |
|
odor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Acaba mutlu olmak ya da mutsuz olmak.
Yani bu duygularin bi etkisi var midir koku üzerinde? |
|
![]() |
|
bir hayalim var
![]() ![]() ![]() |
asdf, kardesim kusura bakma gece gece nick ile ilgili birsey merak ettim. mesaj kutuna bakabilir misin? |
|
|
|
![]() |
|
daelyaraque
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle ameliyat sonrasi epey mesakkatli geçti.Eger ameliyat konusunu düsünüyorsaniz, mutlaka arastirin bu kismini. Ben de dil pasi , geniz akintisi farenjit ve koku problemi vardi.Çesitli tedavilerden sonuç alamayinca doktorum , bademciklerin alinmasi gerektigini söyledi. Ameliyattan sonra , sikayetçi oldugum o kötü koku gitti. Tabi doktorumun söyledigi gibi farenjit azalmasina ragmen devam ediyor.Dil pasi ise çok çok azaldi.Düzgün dis firçalama ve hijyen saglandiktan sonra koku olusmuyor artik. Siz de mutlaka doktorunuzun muayenesi sonucunda ve görüsünü alarak eger bademcik tasindan kaynaklanan probleminiz varsa ameliyat hususunda kararinizi verin.Geçmis olsun. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
pei kokunun olusup olusmadigini nasil anliyorsun yada yok oldugunu ? baskasindan yardimi ilemi yoksa kendi kendinemi
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
daelyaraque faranjitin var ve agzin kokmuyor oyle mi?
|
|
![]() |
|
mmervve
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim bilgiler için.bendede dil pasi geniz akintisi ve koku var ocakta ameliyat olcam bnde insallah geçer bendede
|
|
![]() |
|
daelyaraque
![]() ![]() ![]() |
Evet .Genizde akinti mevcut.Ama o önceki bademcikten gelen kokudan eser yok . |
|
![]() |
|
daelyaraque
![]() ![]() ![]() |
Kendim farkindaydim zaten . Ayrica aile bireylerinden yardim aldim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |