|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
badrhari
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Aralik-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2014 Saat 15:29 |
Arkadaslar herkese iyi günler,benim rahatsizligim burun kuruluguydu hem agzimdan hemde burdumdan gelen kötü koku vardi,bi kaç doktora gittim hepsi sinüzit olabilir dediler(bulgularin hepsine rastlanmasada).Internetten yaptigim arastirmada ozena(burun kurulugu)'ndan muzdarip oldugumu anladim.Forumda gezerken üye arkadaslardan birinin açtigi konuya rastladim Sinüs Rinse Kit'den (nazal yikama suyu)bahsediyordu;velhasil bugün alip denedim daha ilk kullanisimda agiz kokumu neredeyse bitirdi burnumdan gelen kokuyuda kesti ayni dertten muzdarip olan arkadaslar kullanabilir.Ayni sorun için yurtdisi forumlarinda burun nemlendirici kremlerden de bahsediyorlardi onlarda denenebilir.Ise yaramasi umuduyla,Allah yardimciniz olsun.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
burundan gelen koku varsa sinüzitten dolayi kendimden biliyorum. sinüs rinse yaptiktan sonra bol sümükte geliyor degilmi .
|
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bu ürünü kullanip nefes kokusundan kurtulan varmi ? Veya nefes kokusuna etki eden ?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
bu ürün degil dogal bir sey. tuzlu su bildigin ve sinüzitin varsa tüm doktorlar mehmet öz vs kbb ciler devlettekiler hariç tabi onlar ilaç yaziyor . her neyse sinüzitin varsa bu sinüzite 1 e 1 sinüzitin geçtimi eger bundan kaynakli ise kokuda gidecektir. tabi akutsa |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet evet, dogruluyorum.
Sinüs rinse kit, Tip 2 agiz kokusu için faydalidir. Kullanmanizda mahzur olmaz -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |