Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: KURTULDUM SANKI Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
gökhan
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 12
Alıntı gökhan Cevaplabullet Konu: KURTULDUM SANKI
    Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2014 Saat 15:40
mrb arkadaslar,agiz kousuyla tanisali 15 yildan fazla oldu..artik doktora gitmekten usandim,çünkü bi çogu sorunun nedenini bulamiyorlar.ve antibiyotik verip gönderiyorlar.                     

en son güven hastanesinde endoskopi yaptirdigimda.bana asiri derecede gastrit ve ülserin var dendi.lakin kullandigim ilaçlardan bir sonuc alamadim.

arkadaslarin bahsettigi flagly nidazol gibi ilaclari 5 yil once kullanmistim.gecici süre için rahatlamistim. ayrica bagirsaklarimda sorunum var siskinlik,gaz vb birde yemek borusunda yanma hissi aliyorum..

neyse lafi uzatmayayim bir arkadasim vasitasiyla.benim mide ve bagirsaklarim icin kirmizi mantarla tanistim..internetten arastirdim ölümsüzlük mantari diye geciyor.kanser hastaliginada çok iyi geldigi.   Mide, karaciger, böbrek ve kalp üzerine güçlendirici ve destekleyici etki yaptigi, kani besledigi, kandan toksinleri söküp atarak, vücudun herhangi bir yerinde toksin birikmesini engelledigi bilinmektedir. Ruhu dinlendirdigi sakinlestirdigi için tonikum ve sedativum olarak kullanilmis.bir cok doktorunda tavsiye ettigi videolarini seyrettim. bu mantarin 6 çesidi mevcut ve hepsi bir kapsülde birlestirilmis. ayrica bu mantar özünden çay kahve dis macunu.vb. ürünler yapilarak satiliyor.ben bu ürünleri kullanali 3 ay oldu ve siz su kadarini söyleyeyim sabah uyandigimda agzim kokmuyor. ve yillar sonra Allah nasip etti bu hastaliktan kurtuldum.

bana bu mantari anlatirken vücuttaki hastalikli olan bakteriyi arayip bulup tedavi ettigini soylemislerdi..ben artik kahve icmiyorum.sadece bu mantar özünden yapilan kahve cay dis macununu kullaniyorum. benim gibi durumda olan arkadaslara kesinlikle denemelerini tavsiyye ediyorum.                     
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2014 Saat 23:29
daha net bir sekilde bu ürüne ya da ürünlere nasil ulasacagimizi anlatirmisibniz?
IP
mmervve
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2014 Saat 23:56
Sordum ama anlatmisssin çozumu peki nerelerde bulabiliriz bu mantardan
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2014 Saat 03:40
ben bunun dis macununu kullanmistim bi kaç yil önce. diger macunlardan hiç bi farki yok.yani sadece macunun agiz kokusunu kesmedigine emin olabilirsiniz ama kapsül ise yariyorsa bilmiyorum.
IP
xauke7
Üye
Üye

Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Subat-2015 Saat 13:51
bence insanlari direk yanlis yönlendirmemek lazim mesela ne kadar oldu kullanali ne kadar süre kullandiniz ve kulllanmayi kestinizmi kestiyseniz ne kadar vakit geçti bence bunlari göz önünde alarak tavsiyede bulunmalisin
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Subat-2015 Saat 00:38
peki.. yaklasik 1 yil kullandim ve zararini görmedim ama diger macunlardan extra bir faydasini da göremedim. 20 liraydi fiyati ben kullandigim zaman.3 liralik macun da bunun yaptigini yapiyor zaten.kullanmayi birakali da 1,5 yil oldu. ben sadece tecrübemi paylastim belki eksik paylastim evet ama sakin almayin kullanmayin da demedim isteyen dener sonucu görür deneyimlerimizi paylasmak yanlis yönlendirmekse o zaman bu forumun hiç bi amaci yok demektir.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Subat-2015 Saat 16:30
Sitenin en altinda Murat hocamizin belirttigi gibi;  

Buradaki yazilar,fikir,görüs ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez.Fikir vermek içindir.  

Ve kendim düsüncem keske burdaki herkes iyi kötü kendisine iyi gelen seyleri veya yöntemleri paylasabilse.  
Yalniz ilaç ve ameliyat tarzi seyler söylerken doktor tavsiyesiyle kullanilmasi veya yapilmasi tavsiyesinde israr edilmesinde fayda var. 

Forumda paylasilan ve paylasilmis olan ilaçlari(özellikle antibiyotikler) lütfen kafamiza göre alip kullanmayalim arkadaslar. 
kullanmak istesek de doktora(en basiti aile hekimine) danismakta fayda var. 

sunu unutmalim arkadaslar kullandigimiz bir hap bile ömrümüz boyunca vücudumuzda kalintilari kaliyor. hiçbir zamanda bu kalintilar bitmiyor. 
Ilaçlarin üzerindeki hassas ölçüler de bosuna degildir. Ve günlük kullanim süreleri de öylesine belirlenmis zaman araliklari degildir. 
bilginize... 

ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu