Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: dil pasına dair Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Konu: dil pasına dair
    Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2014 Saat 22:21
http://www.dogaltedavi.net/f176/dil_uzerindeki_pas_tabaka_ne_anlama_gelir-4293.html

arkadaşlar foruma üye olan herkesin neredeyse dil pası sorunu var.yukardaki bağlantıda dil pasının bir çok hastalığı teşhis etmede önemli rol oyanadığı söyleniyor.belki yardımcı olur.sizinkinin neye benzediğini yazarsanız aynı tarz dil pasın a sahip arkadaşla yasadıgınız diğer semptomları karşılaştırırsınız.belki bu da bize bi ışık tutar.
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2014 Saat 09:01
Dilimin fotosunu cekip koyucam ozaman daha cok belirgin etmis olurum arkadaslar sizde oyle yapin ben bu arada dilimdeki pss icin dermatologa mi gitsem diye dusunurken midemden kaynakli olabilecgi yuksrk orandadir cunki cok sik reflu olurum
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2014 Saat 11:44
erkan kardeş bağlantıdaki yazıyı okudun mu?
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2014 Saat 19:43
Okudum kardeş benimki buyuk ihtimalle mideden kaynakli ben direktmen ic hastaliklarina giricem derdimi anlatip endoskopi isteyecegim egerki boyleyse ben nasil kurtulucam bu sorundan hep ilacla mi yasayacagim ilaci birakirsam eski haline donecekmi kesin cozum yollari yokmu acaba
IP
bad-ı saba
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 67
Alıntı bad-ı saba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2015 Saat 03:00
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76524/2368/26/cok-yakindan-unluler-2013

Yukarıdaki linkte dünyaca ünlü bir mankenin fotosu var. Dil pasının sadece kendisinde olduğunu düşünen ve bunu büyük mesele haline getiren arkadaşlarımız için örnek teşkil etmesi açısında paylaşıyorum. Ben dil pasının kokuyla doğrudan ilişkili olduğunu düşünmüyorum. Herkeste dil pası olabilir fakat dil pası olan herkeste koku bulunmayabilir. Bazı arkadaşlarımız sorunun tek nedenini dil pası olarak görüp yanlış yere odaklanıyor olabilirler.
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2015 Saat 07:37
Haklısın ama o fotodaki dil keske benimkide oyle olaydi benim tum dilimi kaplior pas ve kokunun buradan geldigini her yolla kanitlayabilirim
IP
bymax
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı bymax Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2015 Saat 14:38
Evet kardeşim bende de sarı dil pası var çay kaşiği ıle kazıyorum kokluyorum ama koku yok
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2015 Saat 03:42
belki o mankenin de ağzı kokuyordur, ünlü ünsüz ayırt ediyor mu ki bu meret :)
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2015 Saat 09:54
Bymax degisebilir kardes sende haklisin ama ben mideyi bozduguma eminim ve dil pasi koku mideden kaynaklaniyor bence zamaninda asiri ve dengesiz beslendogim icin boyle oldu bence asiri hizli ve cok yagli ve gereginden fazla yiyordum suan yavas ve duzenli yiyorum inanki reflu kesildi.ama pas ve koku var sabahlari kalktimmi daha beter halde oluyor inanki biktim artik.
IP
bymax
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı bymax Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2015 Saat 17:48
<vivident çinkolu sakız.Kutunun üzerinde büyük puntolarla çinkolu diye yazıyor.Gazetenin birinde okumuştum 10 dakika çiğnenen sakızdan sonra yapılan ölçümde yüzmilyondan fazla bakterinin yok olduğu görülmüş.Asıl olan bu bakterinin kökünü kazımak.Cda zor gibi sanki.Onun için iyi huylu bakterileri çoğaltmanın yollarını araştırmaliyız.
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2015 Saat 11:55
Orjinalini yazan: bad-ı saba

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76524/2368/26/cok-yakindan-unluler-2013

Yukarıdaki linkte dünyaca ünlü bir mankenin fotosu var. Dil pasının sadece kendisinde olduğunu düşünen ve bunu büyük mesele haline getiren arkadaşlarımız için örnek teşkil etmesi açısında paylaşıyorum. Ben dil pasının kokuyla doğrudan ilişkili olduğunu düşünmüyorum. Herkeste dil pası olabilir fakat dil pası olan herkeste koku bulunmayabilir. Bazı arkadaşlarımız sorunun tek nedenini dil pası olarak görüp yanlış yere odaklanıyor olabilirler.

Benim de bu durum futbol oynayan oyuncularda dikkatimi çekiyor. Metobolizma ile alakalı bir durum herhalde veya bağışıklık sistemimizle ilgili olabilecek bir sorun.bu dil pası sadece bizlere özgü bir durum değil anladığım kadarıyla.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
bad-ı saba
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 67
Alıntı bad-ı saba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 19:50
Bugüne kadar pek çok doktora gidip hiçbir sonuca ulaşamayınca (bademcik ameliyatı falan da cabası) en sonunda hiçbir hastalık olmadığına ve kokunun dilden kaynaklandığına inanmıştım. Son birkaç haftadır günde 3 defa dil fırçalamak suretiyle dil temizliğini maksimum seviyeye çıkardım, öyle ki zaman zaman dilimi acıtarak fırçalıyorum. Tüm bunların etkisiyle dil pasım yok oldu (zaten fazla yoktu) Şu an neredeyse dilim hiç pas tutmaz hale geldi sadece kökte azıcık oluyor o da fırçalamayla gidiyor fakat koku hala var. Dil pası gidiyor ama koku gitmiyor :( Murat hocam pas yokken bile koku olması sorunun dilden kaynaklanmadığını mı gösterir? Dilin kokması için illa pas olması gerekli midir? Temiz görünen bir dil de kokar mı?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2396
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 17:32
Evet temiz görünen bir dil de kokar.
-M
IP
Kelime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2023 Saat 20:04
Dilimi fırçaladım ve bu resmi çektim. Bundan pembe veya kırmızı olmuyor. Sizin diliniz ne renk? Dilinizin bu fotodakinden daha arka kısımlarını fırçalıyor musunuz?

https://hizliresim.com/t3ku96w

Adresi kopyala yapıştır yapın. Yakından çekilmiş bir dil fotosu göreceksiniz. Resmi yalnızken açın bence.
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2023 Saat 21:52
Bogazinda bir cikiklik varmi senin agzini actiginda tam gnizinin altinda ona bak önce
IP
Gececekinsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2023 Saat 09:11
Slm arkadaslar bu tedavisi olan oldumu aramizda ?

Olan varsa sonucu ne oldu dilindeki tabaka gectimi ?

Almanca arartigimda ic hastaliklar bölümü bu durumu bakiyormus ve tedavi ediyormus ..

Tadavi Sonunda geciyormus dildeki pas olusumu .

Ben bunu yeni gördüm deneyimleri olan arkadaslar biraz bilgi verirmisiniz geciyormu dildeki pas ?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu