|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Mahoni abi neredeeeee???????? | |
Yazar | Mesaj |
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Konu: Mahoni abi neredeeeee???????? Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2015 Saat 21:39 |
Mahoni abi nerede abi kbb konusunda sana danışacaklarım var abi el at
|
|
bad-ı saba
Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Gönderim Zamanı: 06-Mart-2015 Saat 21:27 |
MAHONİ, verdiğin formülü uyguluyorum 2 gündür. Bir haftadır nezleyim ve değerlendirmem çok sağlıklı olmayabilir ama kokuda azalma ve ağız tadımda da düzelme hissediyorum. Peki bunu ne kadar süreyle uygulamak gerekiyor? Sadece kullandığımız sürece mi etkili oluyor yoksa bir süre sonra kalıcı bir düzelme sağlıyor mu? Son olarak da mesaj hanen dolu,bunları mesajla yazmak istedim ama gönderemedim.
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 11:56 |
Evet bende uygulayanlardanımkesinlikle iyi geliyor ama kalıcımı bende merak içideyim bendeki koku %80-90 azaldı senin oranlar ne birde bende baş ağrısı yapıyorr kısa süreleğine bilemiyorum ama etkili olduğu kanatindeyim enazından kimyasal değil bir zararı olmaz diye düşünüyorum |
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 20:56 |
Evet beyler bir gun yapın,bir gun ara verin ve bunu 10 gun yapın sonra da ara verin.Ama bu arada da agzınızı gırtlaga kadar sirkeyle gargara yapın.Benimki bir ay ara vermeme ragmen %80 azalan kokuda degisiklik yoktu olumluydu yani.Ve hala da oyle.Hatta uzun zamandır 3 gun once 2 kere tazeledim ve daha da azaldı.Sirke bir yerlerde kotu yaratıkları kurutuyor sanki.Pes etmeyin ama hemende tamamdır oh be oldu bitti demeyin.Cunku hayal kırıklıgını iyi bilirim.Ama size bir umut,ben yaklasık 3 ay oldu nerdeyse koku hala %80,90 az. Bu arada benim msj kutum dolmus fark etmedim.Ama yinede gelişmeleri ortaya yazın ki,belki baska arkadaslar da okur yararlanır tecrubelerimizden.
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 21:02 |
Not; kokuda bi azalma baska bir gun artma olursa panige kapılmayın devam edin.Sanırım o esnada kokunun son çırpınış reaksiyonu olsa gerek.Bu arada,Sirkeyle gargarayı da aynen bir gun yapın bir gun ara verin.Hadi bakalım rasgele
|
|
mahoni
Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 21:05 |
Sirkenin kimyasallıgı konusunda Murat Hocamıza danısmak lazım!
|
|
mahoni
Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 21:11 |
Bu arada isteyen burundan sirke olayını hergun de yapabilir.Yani ben bi ara 10 gun boyunca hergun yapmıstım.
Ama agız gargara olayını bir gun arayla yapmıstım. Yani oyle yada boyle 2si de olur. |
|
Mağdur42
Üye Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 08-Mart-2015 Saat 17:10 |
kardeşler k.bakmayın aslında yazmayacaktm da bulamadım mahoni nin yazdıklarını. bana da söler misiniz lütfen ne uyguluyorsunuz??
|
|
Arayan
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 17:48 |
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1670&get=last#15267 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|