Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Mahoni abi neredeeeee???????? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Konu: Mahoni abi neredeeeee????????
    Gönderim Zamanı: 28-Subat-2015 Saat 21:39
Mahoni abi nerede abi kbb konusunda sana danisacaklarim var abi el at
IP
bad-i saba
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 67
Alıntı bad-i saba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2015 Saat 21:27
MAHONI, verdigin formülü uyguluyorum 2 gündür. Bir haftadir nezleyim ve degerlendirmem çok saglikli olmayabilir ama kokuda azalma ve agiz tadimda da düzelme hissediyorum. Peki bunu ne kadar süreyle uygulamak gerekiyor? Sadece kullandigimiz sürece mi etkili oluyor yoksa bir süre sonra kalici bir düzelme sagliyor mu? Son olarak da mesaj hanen dolu,bunlari mesajla yazmak istedim ama gönderemedim.
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 11:56
Orjinalini yazan: bad-i saba

MAHONI, verdigin formülü uyguluyorum 2 gündür. Bir haftadir nezleyim ve degerlendirmem çok saglikli olmayabilir ama kokuda azalma ve agiz tadimda da düzelme hissediyorum. Peki bunu ne kadar süreyle uygulamak gerekiyor? Sadece kullandigimiz sürece mi etkili oluyor yoksa bir süre sonra kalici bir düzelme sagliyor mu? Son olarak da mesaj hanen dolu,bunlari mesajla yazmak istedim ama gönderemedim.

Evet bende uygulayanlardanimkesinlikle iyi geliyor ama kalicimi bende merak içideyim bendeki koku %80-90 azaldi senin oranlar ne birde bende bas agrisi yapiyorr kisa sürelegine bilemiyorum ama etkili oldugu kanatindeyim enazindan kimyasal degil bir zarari olmaz diye düsünüyorum
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 20:56
Evet beyler bir gun yapin,bir gun ara verin ve bunu 10 gun yapin sonra da ara verin.Ama bu arada da agzinizi girtlaga kadar sirkeyle gargara yapin.Benimki bir ay ara vermeme ragmen %80 azalan kokuda degisiklik yoktu olumluydu yani.Ve hala da oyle.Hatta uzun zamandir 3 gun once 2 kere tazeledim ve daha da azaldi.Sirke bir yerlerde kotu yaratiklari kurutuyor sanki.Pes etmeyin ama hemende tamamdir oh be oldu bitti demeyin.Cunku hayal kirikligini iyi bilirim.Ama size bir umut,ben yaklasik 3 ay oldu nerdeyse koku hala %80,90 az. Bu arada benim msj kutum dolmus fark etmedim.Ama yinede gelismeleri ortaya yazin ki,belki baska arkadaslar da okur yararlanir tecrubelerimizden.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 21:02
Not; kokuda bi azalma baska bir gun artma olursa panige kapilmayin devam edin.Sanirim o esnada kokunun son çirpinis reaksiyonu olsa gerek.Bu arada,Sirkeyle gargarayi da aynen bir gun yapin bir gun ara verin.Hadi bakalim rasgele
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 21:05
Sirkenin kimyasalligi konusunda Murat Hocamiza danismak lazim!
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 21:11
Bu arada isteyen burundan sirke olayini hergun de yapabilir.Yani ben bi ara 10 gun boyunca hergun yapmistim.
Ama agiz gargara olayini bir gun arayla yapmistim. Yani oyle yada boyle 2si de olur.
IP
Magdur42
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mart-2015 Saat 17:10
kardesler k.bakmayin aslinda yazmayacaktm da bulamadim mahoni nin yazdiklarini. bana da söler misiniz lütfen ne uyguluyorsunuz??
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 17:48
Orjinalini yazan: Magdur42

kardesler k.bakmayin aslinda yazmayacaktm da bulamadim mahoni nin yazdiklarini. bana da söler misiniz lütfen ne uyguluyorsunuz??

http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1670&get=last#15267
IP
Kokusuz33
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı Kokusuz33 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2025 Saat 07:24
Arkadaşlar selamlar. ben bu forumu 2015 den beri takip ediyorum :( 10 sene olmuş 10... çeşitli yöntemler denedim ben de hep bu zamana kadar.

Eski üyelerden mehmet nickli kıdemli üye vardı en son 2019 da girmiş buraya 6 sene olmuş. hiçbir iletişimi yok
umarım bu yazdığımı görür. Çünkü o arkadaşla benim sorunum aynı... nerden anladım? soğan yediği zaman 18-20 saat koku gitmediğini yazmış bi entrysinde. Aynı bende de öyle. Ben ne zaman çiğ soğan yesem dişlerimi sabah akşam fırlasam da koku 2 güne zor gidiyor resmen. O arkadaşın son entrylerine baktım da yemekten 30 dk önce su içiyormuş en geç ve yedikten sonra 2 saat su içmiyormuş ilk böyle kokuyu halletmiş. Sodyum bikarbonatla çözmüş bi de suyu alkali(ph yüksek) yaparak. Ondan sonra bırakınca bunu tekrar başlamış ki denize girip taklalar atmış denizde dalışlar yapmış yani sinüsleri boşaltmış. belki de benim de problemim sinüslerle aynı veya midesel bi şey. Ama şu bariz belli ki soğan yediğimizde ikimizde de aynı koku 2 gün gitmiyor vücuttan resmen. ağızdan mı nefesten mi artık bilmem ama her çiğ soğan yediğimde aynı muhabbet.

bu arada ben geçen sene özelde doktora gittim. gastroenteroloji bölümünden bi doktorla görüştüm aynı şeyi ona da dedim. sanki midem sindiremiyor çünkü soğan yediğimde 2 gün koku geçmiyor vs demiştim. o da 2 ilaç vercem bi dene bakalım dedi. aynı zamanda midedeki o kapaçıktan da bahsetti özofagustu galiba. bu ilaç ona da iyi gelir dedi. galviks ve PULCET 40 MG verdi. ve inanır mısınız o sabahları kötü kokan ağzım artık kokmuyordu koku almıyordum yani sabahları açken bile ki bilirsiniz her insanın açken sabah uyandığında hafif de olsa kokusu olabilir bu normal bi şey hastalık değil. ama bizlerinki çok kötü koktuğundan ben o 2 ilacı içtikten sonra resmen kokmuyordu. gün içinde de öyle tabii zaten galviks içinde sodyum bikarbonat var:) midenin phini yükselten şey o yani. Burda benim analizim şu yönde; demek ki benim mide asidim ph i baya düşük herkeste olmasi gereken 3 ise benim ph 2 mesela. bu da demek ki bana zarar veriyor. Analizim doğru yönde mi murat hocam? siz ne düşünüyorsunuz? mesela soğan yediğimde kokunun gitmemesi veya 2 gün sonra gitmesi vs. aslında burda benim analizimle ters orantılı manttıkken. çünkü şöyle bi yorum yapardım; soğan yediğimde koku gitmiyorsa demek ki midemdeki asit bunu çözemiyor veya geç çözüyor/eritiyor. yani mide ph i 3 ise bendeki 4-5 arası ki böyle problem var. E ama galviks ve pulcet içersem mide ph ım artmış olacak. Burda mantık hatası ortaya çıkıyor sadece bu noktayı anlamadım. yani madem midem soğanı çözemiyor ph yüksek olduğu için galviks içtiğimde ph daha artar ve midem hiç eritemez yüksek phlarda... belki de hocam gıda intoleransım var bilmiyorum, gluten alerjim falan yok bildiğim kadarıyla ama ne zaman bulgur pilavı yesem gaz yapıyor ve bazı besinler yediğimde kötü kokuyor dışkım. Bunları yazarak baya bilgi vermiş oldum aslında. Murat hocam sizin bilginiz ve diyecekleriniz benim için önemli. sizde bir kaç şey söylerseniz çok sevinirim

laf lafı açtı ama dediğim gibi Mehmet isimli arkadaşla aynı hastalığa sahip olduğumu düşünüyorum umarım bir gün okursun ve bu konuya cevaplarsın sen de. başlığı bilerek böyle yaptım Murat hocam değişmezse o gördüğünde farkındalık açısından iyi olur ve sevinirim...

Saygılar.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Subat-2025 Saat 07:30
Orjinalini yazan: Kokusuz33

..... başlığı bilerek böyle yaptım Murat hocam değişmezse o gördüğünde farkındalık açısından iyi olur ve sevinirim...

Saygılar.

Abicim geneli ilgilendiren cümleler ayrı bir konu başlığı olarak başlatılması güzel olur, ancak bu kişiye özel bir mesajdır. Müsaadenizle buraya taşıdım.

Birbirine yakın konu başlıklarını bile tek başlık altında toplayacak şekilde gruplandırıp kaydırma yaparken kişiye özel bir mesajı konu başlığı yapmayalım izninizle.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu