|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bikkinnn
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Mart-2015 Saat 18:30 |
öncelikle kendimi bildim bileli agzim kokuyor. yasim 15. dislerim gerçekten de sapsarilar. ne kadar da firçalasam ayni. çürügüm yok ama dolgularim var. ama ben sunu biliyorum agzim igrenç kokuyor berbat. hayat bu problemi olanlar için gerçekten çok zor. yasamla aramizda örülmüs bir duvar bu hastalik. ben düsünüyorum neden böyle. neden digerleri gibi degilim, ne günah isledim ben diye. acaba dislerimin sari olmasiyla bir ilgisi var midir? ya da neden . neden nasil geçecek. NE ZAMAN BIRISIYLE KONUSMADAN ÖNCE HEP GERI BIR ADIM ATMAYACAGIM, NE ZAMAN GÖZÜNÜN IÇINE BAKA BAKA, GÖNÜL RAHATLIGIYLA BIRISIYLE SOHBET EDECEGIM ALLAHIM YARDIM ET . sen hepimizden haberdarsin yarabbim bizi bu halde birakma. dünya bize çok zor çok aci .MILLET BIZDEN TIKSINIYOR
|
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
simdilik geçici çözümleri kullanabilirsin en azindan yüz yüze konusmaktan çekinmezsin dil firçasi ve murat hocamizin gargarasini kullanip sakiz çignersen bence en az 5 6 saat idare eder buda bence baslangic için yeterli
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Konuyu agzindan baslayarak içeriye dogru eleyerek bulabilirsin diye düsünüyorum disler güzelce fircala dis ipi kesinlikle kullan bili kesinlikle firçala alkolsüz gargara ama girtlagina kadar götür olmazsa golgularini kontrol ettir sonra sinüz kiti al bana iyi geldi |
|
![]() |
|
asil35
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Agiz gargaralarinin 1 haftadan fazla kullanilmasi önerilmez, bu Pharmonal zn içinde geçerli mi? yani Pharmonal zn'yi uzun süre kullanabilir miyiz?
|
|
yorum(suz)
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
evet kullanilabilir
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |