Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: AGIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VAR Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bikkinnn
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı bikkinnn Cevaplabullet Konu: AGIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VAR
    Gönderim Zamanı: 04-Mart-2015 Saat 18:30
öncelikle kendimi bildim bileli agzim kokuyor. yasim 15. dislerim gerçekten de sapsarilar. ne kadar da firçalasam ayni. çürügüm yok ama dolgularim var. ama ben sunu biliyorum agzim igrenç kokuyor berbat. hayat bu problemi olanlar için gerçekten çok zor. yasamla aramizda örülmüs bir duvar bu hastalik. ben düsünüyorum neden böyle. neden digerleri gibi degilim, ne günah isledim ben diye. acaba dislerimin sari olmasiyla bir ilgisi var midir? ya da neden . neden nasil geçecek. NE ZAMAN BIRISIYLE KONUSMADAN ÖNCE HEP GERI BIR ADIM ATMAYACAGIM, NE ZAMAN GÖZÜNÜN IÇINE BAKA BAKA, GÖNÜL RAHATLIGIYLA BIRISIYLE SOHBET EDECEGIM ALLAHIM YARDIM ET . sen hepimizden haberdarsin yarabbim bizi bu halde birakma. dünya bize çok zor çok aci .MILLET BIZDEN TIKSINIYOR
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2015 Saat 05:04
simdilik geçici çözümleri kullanabilirsin en azindan yüz yüze konusmaktan çekinmezsin dil firçasi ve murat hocamizin gargarasini kullanip sakiz çignersen bence en az 5 6 saat idare eder buda bence baslangic için yeterli
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2015 Saat 10:45
Orjinalini yazan: bikkinnn

öncelikle kendimi bildim bileli agzim kokuyor. yasim 15. dislerim gerçekten de sapsarilar. ne kadar da firçalasam ayni. çürügüm yok ama dolgularim var. ama ben sunu biliyorum agzim igrenç kokuyor berbat. hayat bu problemi olanlar için gerçekten çok zor. yasamla aramizda örülmüs bir duvar bu hastalik. ben düsünüyorum neden böyle. neden digerleri gibi degilim, ne günah isledim ben diye. acaba dislerimin sari olmasiyla bir ilgisi var midir? ya da neden . neden nasil geçecek. NE ZAMAN BIRISIYLE KONUSMADAN ÖNCE HEP GERI BIR ADIM ATMAYACAGIM, NE ZAMAN GÖZÜNÜN IÇINE BAKA BAKA, GÖNÜL RAHATLIGIYLA BIRISIYLE SOHBET EDECEGIM ALLAHIM YARDIM ET . sen hepimizden haberdarsin yarabbim bizi bu halde birakma. dünya bize çok zor çok aci .MILLET BIZDEN TIKSINIYOR

Konuyu agzindan baslayarak içeriye dogru eleyerek bulabilirsin diye düsünüyorum disler güzelce fircala dis ipi kesinlikle kullan bili kesinlikle firçala alkolsüz gargara ama girtlagina kadar götür olmazsa golgularini kontrol ettir sonra sinüz kiti al bana iyi geldi
IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 20
Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 13:20
Agiz gargaralarinin 1 haftadan fazla kullanilmasi önerilmez, bu Pharmonal zn içinde geçerli mi? yani Pharmonal zn'yi uzun süre kullanabilir miyiz?
yorum(suz)
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 17:31
evet kullanilabilir
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu