|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: zırvalıyosam susturun(ALINMAM:)) | |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Konu: zırvalıyosam susturun(ALINMAM:)) Gönderim Zamanı: 08-Mart-2015 Saat 23:47 |
arkadaşlar düşündüm ki eğer 'bir hayalim var'arkadasımız gibi bir şeyler karalayan varsa bu platformda paylaşalım ve belki bu zor süreçte hepimiz adına hastalığımız dışında başka bir konuşacak ortak alan bulabiliriz.MURAT HOCAMIZ DA UYGUN GÖRÜRSE İLK PAYLAŞIMIM BENDEN OLSUN.
İSMİNİ KOYAMADIKLARIMIZ derdini anlatamamak, gülümsemek yanlış giden bir şey yokmuş gibi herşey yolundayı oynamak, hangi yolda olduğunu dahi bilmeden dikkat çekmeden deva aramak bu derdin devası nedir diye sormaktan çekinirken sonra yalnızlığın katlanılmaz saltanatı ürkütücü bir sessizlik yankılanan ruhunun terkedilmiş odalarında kıymetini bilmediklerinin acı intikamı bilmem başımdaki belayı tahmin ettiniz mi? edemedeyseniz şayet gelin hadi biz buna 'aşk' diyelim. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 16:34 |
ne aski abi iyi misin valla lanet ediyorum hergun sundan... ne zman iyilescem gercekten cok merak ediyorum
|
|
aysel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 19:12 |
Sonu olmams sanki ama gayet başarılı buldum 😊
yaşam enerjini kaybetmemis olman güzel. |
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 22:40 |
gürkan33 kardeşim şiiri okuttuğum arkadaşlarım tarafından 'olum yanlış giden bir şey mi var?'sorusuna maruz kalmamak için şiirin sonu öyle bitiyo aslında...
|
|
bad-ı saba
Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2015 Saat 23:02 |
süper olmuş bence. Anlatmaya çalıştığın duyguyu tam olarak hissettim. Paylaşımın için sağol.
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 10-Mart-2015 Saat 11:43 |
ismimnefarkeder, Benim için dile getirdiğin güzel düşüncelerin ve duygularını güzel bir şiirle bizimle paylaştığın için de sana teşekkür etmek istiyorum.
İnan bu yazdığın şiir benim paylaştığım yazıdan katbekat daha değerlidir. Burda sen sadece kendine has olan duygu ve düşünceleri içinden geldiği gibi dile getirmişken, benim paylaştığım ise sadece çAlıntı bir yazı :-) hem de yaklaşık 60 yıldır olan bir yazıdan yola çıkarak ufak birkaç yerde 2-3 kelime değiştirdim o kadar. ufak bir not: Her daim bizimle olan şeye nefret diyemeyiz tabiki, biz buna " aşk" diyelim kardeşim. Bazen "Aşk" ta insanın canını acıtmaz mı ki ? |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 10-Mart-2015 Saat 17:51 |
Böyle aşkın ızdırabını !!!!!
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 10-Mart-2015 Saat 18:33 |
Arkadaslar tebrik ederim
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|