|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Hijyen hakkındaki düşünceleriniz ?? | |
Yazar | Mesaj |
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Konu: Hijyen hakkındaki düşünceleriniz ?? Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 17:34 |
Arkadaşlar bir şey demek istiyorum. Lütfen düşüncelerinizi yazabilir misiniz?
Siz de fark ediyorsunuz ki sürekli hep hijyenden bahsediyorum. Sizce de ben abartmıyor muyum? Artık böyle diye diye söylediklerimden şüphelenir duruma geldim yemin ediyorum. Şunu çok merak ediyorum siz nasıl hijyen yapıyorsunuz? Arkadaşlar ben gerçekten de hijyenden verim aldığımı düşünüyorum. Bu yüzden bu kadar vurgulamaktayım. Yoksa sizlere karşı kötü bir niyetim yok. Bu konuda düşüncelerinizi dile getirebilir misiniz lütfen? Düzenleyen aydinmur - 17-Mart-2015 Saat 17:37 |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 17:41 |
Evet bir çok insan dişlerini fırçaladığını zanneder. Eline fırça verip haydi fırçala dediğinizde 15 saniye hatalı fırçalar. Hijyen konusuna özen gösterilse, dil ve diş temizliği sık aralıklarla ve disiplin ile uygulansa bir çok ağız kokusu şikayeti olan birey robleminden kurtulacaktır. Ben böyle düşünüyorum.
Ağızında önemli kirlilik bulunan çok sayıda insan "neden dişlerinizi yeterince/ doğru / sağlıklı / düzenli fırçalamıyorsunuz?" sorusunu şöyle cevaplıyor: "ben dişlerimi fırçalıyorum" Bu konuyu biraz düşünmek lazım. Masaya yatırıp öz eleştiri yapmamız lazım. -M |
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 20:31 |
hocam hijyen kesinlikle önemli.hele mesleği dişçilik olan biriyle tartışmak bile zaten anlamsız lakin en yakınımdaki öz kardeşimden örnek verecek olursam herif dilerini haftada bir kere ya fırçalıyor ya fırçalamıyor ama ağzı kokmaz.demek istediğim acaba bir enzim vücudun ürettiği bişi varda bu kokunun oluşmasın engelleyen biz de o mu üretilmiyor?cidden merak ediyorum.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|