|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hüzünbazadam
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 01:07 |
Bu agiz kokusunu 15 yasindan beri çekiyorum 20 yasima geldim ne yapsam ne etsem cozum bulamadim ailemle iletisimim bile yok oldu. 16 yasindayken bir kiz sevdim o da beni sevmisti sonra ben bu illetten kurtulamayacigimi anladiktan sonra kiza bisi demeden konusmayi kestim. Ne olur yardim edin nasil gececek bu illet inancimi kaybettim intihari bile düsünür oldum böyle bir illet yok ya!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Saçma saçma konusma ne inançindan kaybedeceksinki forunma 1 günü ver oku benim %1000 olan kokum evelALLAH % 10 lara geriledi biraz sabir |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
Aktif rahatsizliklarin varmi sinuzit,reflu,bademcik iltihabi vs varsa yaz yardimci olalim kardesm ayni haldeyiz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |