|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Yardım lütfen | |
Yazar | Mesaj |
hüzünbazadam
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Yardım lütfen Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 01:07 |
Bu ağız kokusunu 15 yaşından beri çekiyorum 20 yaşıma geldim ne yapsam ne etsem cozum bulamadım ailemle iletişimim bile yok oldu. 16 yaşındayken bir kız sevdim o da beni sevmişti sonra ben bu illetten kurtulamayacıgımı anladıktan sonra kıza bisi demeden konusmayı kestim. Ne olur yardım edin nasıl gececek bu illet inancımı kaybettim intiharı bile düşünür oldum böyle bir illet yok ya!
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 11:18 |
Saçma saçma konuşma ne inançından kaybedeceksinki forunma 1 günü ver oku benim %1000 olan kokum evelALLAH % 10 lara geriledi biraz sabır |
|
erkannn1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 17:25 |
Aktif rahatsizliklarin varmi sinuzit,reflu,bademcik iltihabi vs varsa yaz yardimci olalim kardesm ayni haldeyiz.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|