|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Orabrush | |
Yazar | Mesaj |
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Konu: Orabrush Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 14:36 |
Selamun aleyküm arkadaşlar benim kokum dişlerimi fırçalasam bile gitmeyen bir yoğunlıktaydı yani 7/24 devam ederdi ama internettde orabrush diye bir dil fırçası buldum dil kökününden süpürürek iyice temizliyorum sonra kaşıkla kazıyorum hani sokaklarda halı yıkanırya çekicekle fazla suyu alırgibi öncesinde dilin her yerini öne arkaya fırçalıyorum sonra süpürürgibi dilimeden atıyorum bi 5 dk uğraşıyorum kaşıkla iyice sadece salya gelene kadar devam ediyorum bakın bende herzaman beyaz pas vardı o gidene kadar sadece salya gelene kadar yapıyorum bende bayağı işe yarıyor önceleri biraz kanardı şimdi kanama olmuyor dilimde etkili bir dil temizliği yapıyor gibime geliyor ama kesinlikle colgatenin üçlü etki macunuyla daha iyi oluyor bir de gırtlağa kadar su çekmekince betaz beyaz parçalar leiyor hepsini temizleyince beni baya rahatlattı beni
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2015 Saat 02:09 |
Arayan, böyle devam et. Çok doğru bir yoldasın.
umarım günde yaklaşık 10 defa diş ve dil temizliği de yapıyorsundur. Bu konuda ileride daha da olumlu sonuç alacaksındır. yeter ki sen hijyenden vazgeçme. ( verim almadığını düşünüyorsan bile ) Ve elinden geldiğince bunu hayatının bir parçası haline getirmeye çalış kardeşim. Öyle ki günde en az 5 defa hijyen yapmadığında kendini eksik hissediyor olman veya böyle olacak olman ne kadar güzel olurdu ;) bir de bu söylediklerine ek olarak ta elinden geldiğince diş ipi kullanman çok daha iyi olur. Kullanabilirsen de (ki gerçekten tavsiye ederim) Phormal zn gargarasını da bunlarla birlikte kullanırsan harika olur. Ancak her şeyden önce günde 10 defa diş ve dil temizliğini ihmal etmemeye bak. Yine hijyenden bahsetmişken;) bir şey daha tavsiye etmek isterim. diş fırçası olarak" Banat " 'ın o klasik, kutu içinde olan, eski tip diş fırçası var ya;) işte onu şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten çok etkili bir fırça. Her ne kadar çin malı gibi basit dursa da kaliteli bir fırça olduğunu söyleyebilirim. her şeyden önce fırçanın geniş bir yüzeyi olması ve kıllarının aerodinamik bir vaziyette olmaması çok önemli bence. Bu fırçanın kılları diş eti dahil bütün dişleri kapsayacak şekilde olması diğer güzel bir tarafı bence. Neyse bu sadece bir tavsiye. Alıp almayacağınıza karışamam. Ancak denemenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak ta çok ucuz. Bu nedenden olsa gerek bazı büyük marketlerde ve çoğu eczanede bundan bulunmamakta:) bilginize. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2015 Saat 10:58 |
Tavsiyelerin için sağol uygulayacağım benim kokunun menzili bile bayağı geriledi gerçekden arkadaşıma sorduğumda koku varmı diye burnunu ağzımın içine sokmak zorunda kalıyor yani o kadar fark edilemez oldu tabii senin dediğin gibi hijyen .Ben iyileşdim demiyorum ama kontrol edebiliyorum ALLAH CC ın izniyle rahatladım sizlerdem ricam forumu terk etmeyelim bu sorunla baş edemeyen insanlara ALLAH CC rızası için desdek olalım yol gösterelim bilgimiz kadarı ile ben bu forumdan ve senden öğrendiklerimle artık daha iyiyim
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|