|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Cinko takviyesi | |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir |
Konu: Cinko takviyesi Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2015 Saat 21:05 |
oncelikle uzun yaziyi okumak istemezseniz koyu yazilan yere ozet gectim hocam direk oraya bakin
mrblar aft cikmisti agzimda sizinde bilginizi almak isterim oncelikle... saglik bir insan da zinco 50 mg 40 kapsul ilacini kullanabilir mi cinko takvyesi icin? yani vitamin gibi icebilir mi istese hergun? unideyim hem bagisiklik sistemim icin derslerim icin zinco ilacini alirsam faydasini gorurum dimi ve sorun olmaz? mesela yoktan yere antibiyoktik alirsak sorun olur... agiz kokusu icin dusunmeyin actigim konuyu genel olarak bakin lutfen tesekkurler bi sitede de gordum en fazla 50 mg olmasi gerekir diye fazla doz asimi olur 50den fazlasi , yani bu zinco 50 mg 1 tanesi gunde 1 kez alcaz zaten bi problem olmaz sanirim alabilecegimiz max deger 50 mg sanirim |
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 01:50 |
Ben şuan kullandığım ilacı tavsiye edebilirim. Yorgunluğu, halsizliğe strese iyi geldiğini düşünüyorum. Kısacası gün içinde dinç kalmanı sağlayabiliyor.
Plasebo etkisinden de olabilir bilmiyorum ama kendimde bu yönde faydasını görüyor gibiyim. Denemeni tavsiye edebilirim. Bu arada b1, b6 ve b12 vitaminleri içeren bir vitamin ilacıdır. ( ilacıb adı : Benexol ) Ayrıca, yine gün içinde ek gıda takviyesi olarak ve içerdikleri c vitamini, çinko ve çeşitli mineraller sayesinde de pharmaton, redoxon vb. Vitamin ilaçlarını da kullanabilirsin. Bunları kullanmak kesinlikle iyidir ancak fazla bir beklenti içinde olma derim. Her şey insanın kendi kafasında bitiyor kardeşim:) inan buna. Her şeye rağmen denemeni tavsiye ederim. Fayda görürsen devam edersin. Göremezsen de bir daha kullanmazsın. Bir de bizim yeğen( bebek) ne zaman doktora görünürse doktor zinco damla yazdırıyor. Bitkisel bir ilaç. Ancak söylediğin ilaçla aynı olup olmadığını hiç bilmiyorum. Bu konuda Doktora danışman en iyisi bence. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 08:22 |
saolasin arkadasim :) dozu 50 mg ben cok gelir diye 2 gune bir aliyorum 25 mg oluyor mesela bu sbah ac karnina ictim yarin icmicem 1 hafta kullancam fazla cinkoda zararli uzun sure kullanim yani...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|