|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: agza gelen beyaz parca | |
Yazar | Mesaj |
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Konu: agza gelen beyaz parca Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2015 Saat 18:29 |
Bana belli araliklarda bazen 1 sene bazen kisa sure agzima toplu ignenin arkasindan biraz buyuk beyaz renkte ekmegi islatirsaniz hamur halini alir ya o sekilde bazi parcalar geliyo birden agzima bugunde geldi bir onceki 7 8 ay once gelmisti ondan onceki belki 1 sene onu elime alip kokladigimda aman Allhim nasil bir koku ole ezdim birde cok kotuydu bole bir durumla karsilasan var mi. Bu nedir bole.
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2015 Saat 12:19 |
bademcik taşı o.doktora git çok varsa ameliyat olmanı önerecek zaten.ameliyatı ol iyidir.az varsa sıkıntı yok demektir.
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2015 Saat 14:57 |
bademcik taşı olabilme ihtimali var mı? Bende de bir kere gelmişti.
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2015 Saat 23:34 |
Evet, onlar kesinlikle bademcik taşlarıdır. (Magma da deniliyor.)
iğrenç derecede kokuya sahipler. Bana göre, bu taşların varlığı agız kokusuna neden olan etmenlerin başında gelir. Bunlardan tamamiyle kurtulmak istiyorsan, tavsiyem, ameliyat olman. Yalnız, ameliyatla bu sorundan %90 kurtulabilirsin. Ameliyatla kurtulamayan az bir kesim de mevcut çünkü. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2015 Saat 23:57 |
Bende bademcik tasi diye dusundum ama aynadan baltigimda bademciklerime boyle bir sey goremiyorum. Ameliyat olucam en kisa zamanda badmeciklerim her sene 3 4 kez siser iltihaplanir. Lakin o seyler agzima hep iyi oldugum zamn aniden gelio ama cok kotu bir sey bu. Mehmet bey kokladiginz mi hic elinize alip
|
|
nyse_o
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2015 Saat 23:58 |
Birde dedigim gibi belki surekli gelse onemserdim ama cok uzun aralikli zamnlarda geldigi icin. Uzerinde durmadim. Bu onemli bir durum bence
|
|
nurka
Üye Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2015 Saat 14:49 |
benim bademcikte bu iğrenç kokan taşlar 1-2 ay da baya kendini gösterdi. çıkarıyorum kulak temizleme çubuğuyla koku kesiliyor. evvelse gün tekrar geliyo.
yakın zamanda aldırcam bu bademcikleri. herhalde koku sebebi bu küçük iğrenç kokan şeyler... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|