|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2015 Saat 21:15 |
|
Diger konuya pek bakan olmuyor galiba o yuzden buradan yazayim az dikkat ceksin :D
Flagyl agiz kokumu saniyorum %100 gecirdi. Saniyorum dedim cunku birine sormadim. Sabah uyandigimda agzimin les gibi bir havasi vardi boyle sanki kokuyormus gibi geldi bugun ama hohladigimda hicbir koku yoktu. Her sabah uyandiginda normal olan agiz kokusunu bile gecirdi yani. Kafama takilanlar sunlar. Benim burnumun ici kokardi ama burnumdan koku gelmezdi. Simdi de burnumun ici kokuyor ama agiz kokum yok. Bu demek oluyor ki burnumun icinin kokmasiyla agzimin kokmasi arasinda bir baglanti yok? Ote yandan bu ilac dilimde pasi gecirmedi ama koku yok. Oyleyse her dil pasi koku yapacak diye birsey yok mu? Simdi bu ilac bana %100 faydali geldiyse sorunlari daraltmayi dusunuyorum. Sindirim sisteminde mi sorun var bunu anlamak icin yapabilecegim birseyler yok mu? Ayrica ilaci en fazla kac gun kullanmam gerekiyor? Cunku Flagyl kullanipta agiz kokusundan tamamen -ilaci biraksa da- kurtulanlar varmis. |
||
![]() |
||
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Burnum biraz akmaya basladi ve geniz akintim olmamasina ragmen bu ilacla birazcik geniz akintisi yasiyorum. Sanki burnum biraz calismaya basladi. Goz kurulugumda azalma var.
Tecrubeli arkadaslar lutfen yardimci olun sizce bendeki sorun ne gibi gorunuyor? |
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet dil pasi ile agiz kokusu her zaman uyumlu olmayabilir. Çevremde örnekler var.
En anlamadigim ilaç flagyl su forumda. Kimin ne sorunu varsa geçiriyor hiç ayirt etmeden. Ben kullanmaya cesaret edemedim hala. Hatta aldim duruyordu evde. Kullanimina bagli vücutta (dilde de) candida mantarinda çok fazla çogalma olurmus. Mantar da en agir koku kaynaklarindan benim bildigim. Nasil yok edilir vs. bunlar önemli. |
||
![]() |
||
ncort
![]() ![]() ![]() |
|
Flagyl helibakter pilorisini tek basina tedavi edebilir mi?
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
nasil yani bu flagly denen ilaci kullaninca mantarlar cogalma ihtimali mi varmis? |
||
![]() |
||
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu flagly killaninca mantar çogalma olayini anlatayim flagly antibiyotik oldugu için sadece zararli degil bagirsaklarda ki faydali (probiotik) bakterileri de öldürüyor böyle olunca bunu firsat bilen zararli bakteri ve mantarlar özellikle kandida çogalmaya basliyor ve sindirim sistemi hastaliklari basliyor örnegin ibs ve bu çok berbat hastaliktir konustugum ibs hastalari var gaz sorunu olan v o kisiye sordum onun dilide beyazms agiz kokusu varmi dedim sadece sabahlari biraz oluyo dedi dis macunuyla geçmedini dis macunnda yapistigini söyledi yani bizimde sindirim de problem var sahsen bende ibs hastasiyim ve ayni zamanda agiz kokusu var benim düsüncem bizim tükürük bezi çalismiyor veya midedeki helikopter ayni zamanda su içip yutkundugumda bogazim da koku oluyo dimi iyice disari çikarimcada ayni dili temizlemeye gelince beyaz dismacunu kullanmayin yapisiyo dile tavsiyem parodontaks orijinal kullanin dilde beyazlik birakmiyo dis içinde çok faydali
|
||
![]() |
||
ncort
![]() ![]() ![]() |
|
Evet dilimin beyaz olan kisimlarinin beyazlik orani artti. Yani beyaz olan kisimlar gitmedi ama renkleri dahada beyazlasti ama koku yok. Anneme soracagim %100 dogrulugunu ispatlamak icin ama utaniyorum :) Elimi yalayayim, tukurugu bekletip koklayayim falan hic bir koku yok. Koku varsada ne yediysem az ondan kokuyormus gibi.
Ikinci farkettigim ise ellerim ustunde catlaklar olustu beyaz beyaz. Hani aogukta kalir elleriniz kurur beyaz beyaz olu derileri gorursunuz iste bu ilaclada ellerimde nedense boyle birsey olustu. Yararli seyleride oldurdugunden sanirim. Ucuncu farkettigim ise aynada burnum icine baktigim zaman gordugum et midir kikirdak midir her neyse o kuculmus. Sanirim kikirdak ama o. Ust tarafta. |
||
![]() |
||
ncort
![]() ![]() ![]() |
|
Flagyl birakinca koku geri geldi ama cok uzulemedim cunku koku yokkende bunca yilin verdigi korkuyla koku varmis gibiydim :D
|
||
![]() |
||
ncort
![]() ![]() ![]() |
|
Birde dilimin onlerinin yanlarida beyazladi. Sanirim meydani bos bulan bakteriler artti :D
|
||
![]() |
||
ncort
![]() ![]() ![]() |
|
Eskiye dondum. Yani onlerde beyazlik falan yok. Eakiden neyse simdide o. Dilimin arkasi beyaz ve koku yapiyor. Haber vereyim dedim. Ilaci ilk biraktiginiz gunler bakteriler artiyor sanirim.
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sanirim anti,ler once bakteriyi bi sersemletiyor ama yikamiyo.Birakinca da bu sefer bakteri kaybettigi askerleri tekrar kazanmak icin efor sarfedince,koku artiyor bir sure.
Sonrasinda tekrar istikrari calismaya basliyor. Hehehe çizgi film gibi oldu |
||
![]() |
||
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Beyler agiz kokusunun sebebi.kesinlikle bagirsaktaki mantarlarmis!!!!! Bende 6 yildir çekiyorum ve Arastirmalarim sonucu yeni bilgiye ulastim flagyl i kullaninca kokunun geçmesinin sebebi ise mantarlari öldürme sebebi ben suanlik doktora gittim bagirsaklarimda mantar var dedim önceden tahlil yaptirdi sonra kontil ilacini yazdi bugün kullanmaya basladim gelismeleri yazicam..
|
||
![]() |
||
ncort
![]() ![]() ![]() |
|
Bekliyoruz. Ac kalinda dil pasinin degismesi beni acaba sorun burunda degil mi dusuncesine goturdu.
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
vekol bekliyoruz gelsmeleri yanliz flagyl i biraknca koku gelen arkadslar varmis... sizde de olcak mi bakalim
bende bagirsakta mantar yok test yaptim kendim evde sabah ac karnina suya tukurdugumuzde dibe cokmuyorsa temiziz eger dibe biseyler iniyorsa ahtopot bulut tarzi gorunumdeyse bagrsaklarda sorun var demektir |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kollaidal gümüs kullanmak istiyorum artik, ama iyi bir marka bilmiyorum. Çok güçlü ve "yan-etkisiz" bir ürünmüs -tabi dozaji abartilmaz ise-
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mehmet kardes nedir bu Kollaidal gumus?
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Yakinda bir seyler yazacagim umarim ise yararsa 5-6 gün daha bekleyin
|
||
![]() |
||
mahoni
![]() ![]() ![]() |
|
eyvallah kardes.hep bekliyoruz zaten
|
||
![]() |
||
barzo
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
S.a beyler bu illeti yaklasik 3-4 yildir çekiyorum dilimin üzerinde pas kemik egriligi faranjit sinüzit reflü rahatsizliklarim var lakin nidazol kullandim geçen hafta ilk gün agiz kokusu kesildi ve ilaci günde 1 tane kullaniyodum süper etki yeniden dogdum sanki koku %90 azaldi lakin ilaci biraktim 1 gün sonra tekrar basladi yani bu sorun nerden kaynaklaniyo ne yapmamiz lazim nidazol nereye tam müdahale yapiyoda bu koku geçiyo tam bilgi istiyorum lütfen yardim ediniz hocalarima sesleniyorum bilen kardeslerime ve bu illetten kurtulanlara lütfen yardim edin bi gün cinnet getiricem kafayi siyiricam bütün psikolojim kimyam bozuldu resmen takinti haline geldin yemin ediyorum resmen asosyal bi kisiligim var ne kadar doktora gittiysem allahi bildigi gibi yapsin bunlari hiç birinin umrunda degil allahim sana geliyorum :(
|
||
![]() |
||
mahoni
![]() ![]() ![]() |
|
Barzo bugun paylastigim bir metodu oku ve dene sana da yarari olacaktir eger burun kaynakliysa kokun.
|
||
![]() |
||
Nesrin çelik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba 34 yasindayim ve agiz kokusu problemini kendimi bildim bileli yasiyorum. Yazini okuyunca çok iyi anladim seni.agiz lokum asiriydi benimde inan bunu bastiricagini düsünüp günde 1 paket sigara içiyordum aslinda dahada cogaltiyordu kokuyu. Flagyl ilaci okudum ve denedim inan ilk icmede o keskin o berbat agiz kokun gitti.nasil mutluyum tahmin ederler ayni sikintiyi yasayanlar. 2 gün içtim 4 gün ara verdim ve hala agiz kokum yok.reçetesiz aldim 12 tl di sanirim. Bence denemelisin. Benim agiz kokum gittiyse herkesinki gider.
|
||
![]() |
||
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar kesin birsey soylemek istemiyorum fakat bu nidazol veya flagyl oksijensiz ortamda ureyen bakterilere etki ediyor burun ile ilgili sorununuz varsa onun ustune gidin biraz burun tikanikligi varsa burun boslugunda bakteri ureyebilir
|
||
![]() |
||
Hadiyuregimegay
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
tasteof
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhaba,
ben de yillarca her yil artan agiz kokusundan muzdariptim. doçentlere proflara gittim, endoskopilere girdim ilaç,antibiotik, surup, koca kari isleri bir sürü sey kullandim ama geçmedi. en son çaresizce gittigim doktor gaitada bakteri olmadigini söyledi, flagyl yazdi. ilaç bitti ve agiz kokusundan eser yok. sabah uyandigimda bile agzim kokmuyor. mutlulugumu anlatamam. umarim ilerleyen zamanlarda tekrarlamaz. bir sey sormak istiyorum yalniz, flagyl kullaninca geçtiyse bunun sebebi neydi ? ve bu durumun deva me tmesi için neler önerirsiniz ? malum her zaman antibiyotik olan flagyl kullanamam. |
||
![]() |
||
Ugur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kardesim ilaci birakali kaç gün oldu?
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
|
Gaitada bakteri olmadigini mi yoksa oldugunu mu söyledi? Bakteri yoktuysa neden flagyl verdi?
|
||
![]() |
||
tasteof
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
ilaci birakali 9-10 gün oldu.
gaitada helikobakter çikmadi.belki baska bakteri görmüs olabilir. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne doktoruna gittiniz? Mide bagirsak mi, dahiliye mi?
|
||
![]() |
||
tasteof
![]() ![]() ![]() |
|
gastroentroloji doktoruna gittim. doktor sadece gaitaya bakti 3bes soru sordu. daha önce endoskopi yaptirdigim için tekrar istemedi. flagyl kullan geçmezse yapacak bir sey yok diyip basindan savdi aslina bakarsaniz. ama o ilaç ise yaradi bende. |
||
![]() |
||
Ggggg
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
|
Flagy kendimizde alabiliyor muyuz? Bide kullanimi nasil. Nasil kullanmak gerekiyor
|
||
![]() |
||
tasteof
![]() ![]() ![]() |
|
bana doktor yazmisti 1 kutu, bitirdim. günde 2 defa 12 saatte 1 tok karnina. |
||
![]() |
||
lioresal
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Iyi günler flagyl 500mg kullansam agiz kokusu na iyi gelir mi yoksa çok etkili degil mi
|
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kullandiginiz süre zarfinda gidiyor ama sonrasinda hemen geri geliyor. Siz yinede bir sansinizi deneyin. Fakat doktor kontrolünde kullanmalisiniz.
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Abi deli olacam yaaa. Tatile gittim, evde 2-3 yillik bi ilaç buldum, bu ne diye prospektüsüne baktim, bagirsak içinmis, turist ishali denen atessiz, bulantisiz ishal tedavisinde kullanilan bir antibiyotik.
Tatilde sabah aksam birer tane yuttum, ne koku kaldi ne bi sey. Bagirsaklardaki mikroplari öldüren bi ilaçmis, flagyl de ayni bunun gibiydi, ilaci kesince koku geri geliyordu, muhtemelen bunda da aynisi olacak. Pek çogumuzun sorunu bence bagirsaklarda. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Anlatmaya çalistigim sey aynen bu. Antibiyotik kesin çözüm degil ama sorun bagirsak gbi görünüyor. Candida oldugunu düsünüyorum. Sabah aç karinla suya tükürdüm ve örümcek agi gbi oldu 🤢Antibiyotiksiz çözmemiz lazim. (Bu arada bende ne bulsam içiyorum sjsjsjs ise yarar belki diye )
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hoca sudaki tükürük testinin palavra oldugunu söylemisti, suya tükürüp de candida çikmayan kimseyi görmedim ben. ![]() O degil de denizde yüzünce agzimdan burnumdan, genzimden giren tuzlu deniz suyu da inanilmaz ferahlatti, tatilde kokunun gitmesini biraz da buna bagliyorum ben. Inatçi koku sorunu olanlarin hem genizlerinde hem bagirsaklarinda sorun var bence. Murat hocam yanina bir operatör KBB uzmani bir de mide bagirsak uzmani alip bu konuya egilseler eminim 3 ayda çözerler. Migrostan deniz tuzu alip kaynamis ve dinlenmis suda eritip burnuma çeksem diyorum acaba deniz suyu etkisinin aynisini yapar mi? Nasipse deneyecegim en kisa zamanda. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
|
Deniz suyu bana da iyi gelmisti sanki. Dedigin gbi olabilir. Enteresan bir sekilde tüm semptomlar bende mevcut.burun epriligi bademcik geniz…. Bagirsakla mideyi de biz dahil ediyoruz kesin biseyler vardir diye. Hangisine yönelsem diye sastim kaldim ya.
Bu arada sinüs rinse kitleri var zaten. Oda deniz tuzu diye biliyorum. Hem kullanimi daha rahat. Bak istersen |
||
![]() |
||
lioresal
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Flagyl de penisilin var mi
|
||
![]() |
||
Melis
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Eylül-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba 2 yil geçmis yorumunuz üzerinden, hala agiz kokunuz yok mu? |
||
![]() |
||
mahoni
![]() ![]() ![]() |
|
Cevap yazmadigina göre, umarim iyilesmistir.
|
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |