|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: diş teli ve ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
sherlock
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Nisan-2015 Konum: Düzce Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: diş teli ve ağız kokusu Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2015 Saat 18:07 |
Merhaba Murat hocam benim ağız kokusu sorunum sanırım iki üç yıldır var ama eskiden bu kadar değildi son altı aydır her zaman ve ağır olmaya başladı.Beş altı sene önce dişlerim bozuktu ve tel taktırmıştım tedavim iki buçuk sene sürdü.Tellerim çıktıktan sonra da dişlerim bozulmasın diye adını bilmiyorum ama dişlerime uygun plastik bir kalıp verdi doktorum ve onu hala kullanıyorum geceleri yatmadan önce takıyorum ve sabah çıkarıyorum.Ağız kokusunun tamamen bundan kaynaklandığını düşünmüyorum ama bu ağız kokusunu arttırır mı bir etkisi olur mu?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|