|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aaynur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mayis-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2015 Saat 10:58 |
Yillardan beri agiz kokusuyla ugrasiyorum hiç bir çare bulamadim
son olarak endoskopi yaptirdim 7 haziranda sonuç alacagim ondan da pek ümitli degilim ne yapabilirim? |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusunun buyuk nedenleri agiz icinden kaynakli olabilir ilk once soyle bi yol izle.
Disciye git guzelce bakimini yaptir bi sorun yok ise, Kbb uzmanina git ust solunum enfeksiyonlarinda sorun varsa onlari gider,burdada isin biterse En son gastrocuya git ama ztn endoskopi olmusun sonucunu bekle. |
|
![]() |
|
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Gastroentorolojiye bu malum sebeple gitsem ilk ne yaparlar? Endoskopiden falan korkuyorum 16 yasindayim.. 6 senedir çekiyorum.
Endoskopiden önce baska testler yapar mi? |
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
Another--
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
10 yasindan mi basladi
|
|
![]() |
|
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Aynen
|
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
yapmazlar en kolay ve net endoskopi. basit islem bende o yaslarda yaptim ilk endoskopiyi simdi bir daha gerek olursa yapacam.
endoskopi ol test yapsinlar bakteri varsa ol tedavini geçip gitsin. tabi reflü belirtisi filan yoksa olma. karin mide agrisi filan sogan sarimsak yediginde özellikle domates vs. bogazda takilma hissi agiza eksi su gelmesi filan. bos temiz mideyede gereksiz endoskopi |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |