|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aysel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2015 Saat 18:06 |
![]() |
|
![]() |
|
aysel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
hocam bu foto forumdan bad-i saba arkadasimiza ait, o yükleyemedigi için ben yükledim. Dilin orta kisminda pütürler var ve bunu görünce panik olmus ve dil firçalamayi kesmis. Hocam bu dilin orta kismindaki pütürler normal mi yoksa bir doktora gitmek gerekir mi? Lütfen yardimci olursaniz çok seviniriz.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Daha güzel bir fotograf var mi?
-M |
|
![]() |
|
aysel
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
ben o sebeplerle KBB dokroruna gittim.dilini temizlerken dilini zedelemissin,zamanla düzelir dedi.ama geçmedi.dogrusu ben de bu kadar çok yok..
|
|
![]() |
|
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam bir yorum yapmadiniz, acaba kötü bir sey mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Yok agbicim dilde hiç bir problem yok. Daha önce buna benzer sorulari yanitladigim ve o kabartilar ne oldugunu veya olabilecegini forumda bir yerlerde anlattigim sebebi ile cevap yazmadim. Dil sirtinda geriye dogru gördügünüz kabartilar papillerdir. Doku su tutunca siser, suyu birakinca iner. Hiç bir sey yapmaya gerek yok kendiliginden eski haline dönecektir. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |