|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: skype gorusmesi | |
Yazar | Mesaj |
uzgun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Konu: skype gorusmesi Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2015 Saat 11:45 |
beyler haftada bir skype gorusmesi yapmamiz munkunmu kimler katilir ?
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2015 Saat 20:33 |
nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ben varım
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 00:14 |
abi senin canin sklmıs sanırım skype dan agizni mi hohlicaksin :)))
ne amacla gorusceksin skypedan mantigim almadi valla |
|
xauke7
Üye Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2015 Saat 01:43 |
dertleşmek için mantıklı aslında sonuçta anlamıyana anlatamıyosun benim babam biliyor diyorum böyle böyle halitosis diyo bi hastalık var filan diyo senin hiç bişeyin yok abur cubur yiyosun cips felan filan ondan 2 gün ben sana bol maydonoz yedirim koku felan kalmaz diyo gelde anlat işte o adama :)
|
|
by_arda2
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Haziran-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2015 Saat 02:26 |
Olabilir aslında, en azından hatalı olduğumuz yerlerde birbirimiz uyarabiliriz ve sonuçları yine buradan yazarız.
İsteyenler özelden ulaşabilirler... |
|
Another--
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2018 Saat 21:27 |
Arkadaşlar aynı şehirde olan yokmu illaki var konusalım bulusalım olmadı hep birlikte araştıralım sonuclarımızı paylasalım birbirimizle nereye kadar böyle hiç değilse sonuclar aynı mı farklı seyler cıkacakmı utanılcak bişey yok bunda bu bi hastalık belkide bizim sınavımız
|
|
Anamuuuur
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Ağustos-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 17-Ağustos-2018 Saat 23:53 |
Çok iyi olur aslında mersin de olan birisi var mı aramızda
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|