|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2015 Saat 14:52 |
Merhaba arkadaslar. Ben bazi sebeplerden dolayi agiz kokusundan kurtuldum. Kullandigim seyleri söyleyim hangisinin etkisi oldugunu bilmiyorum. Önce 3 paket falan nidazol kullandim. Tabi etkisi geçti. Sonra kudret nari propolis kullandim ondan da 4 paket. Ardindan sirkeyi denedim. Sonra sarimsak limon kürünü yaptm. Yanliz bunlardan hangisi faydali oldu hiç bilmiyorum. Belki zarari da olmustur ama agiz kokum geçti. Belki de yediklerime içtiklerime dikkat ettigimden olabilir. Gelelim asil meseleye nasil anladn kokunun geçtigini kokuyu zaten biz hissedemiyoruz derseniz, ben normalde agzimi hohladigim zaman kokuyu aliyordum. Siz aliyor musunuz bilmiyorum.
Nefes kokusu var miydi yeni mi oldu bilmiyorum ama kokum hiçbir zaman geçmedi. Agiz kokusu bitti simdi nefes kokusu var. Bunu da dilimi kbb ye gittigimizde bagdemciklere bakan doktorun tahta çubugu bastiridgi gibi dilimi baya bi öne dogru açiyorum. O zaman hohladigimda daha garip bir koku geliyor. Hocam sizce bu mide bagirsakla alakali olabilir mi ya da baska birsey söleyebilir msiniz. Bir an evvel bundan da kurtulmak istiyorum. |
|
![]() |
|
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Birde ekleyim dilimdeki beyaz tabaka çok az.. Hocam birsey söyleyebilir misiniz
|
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Magdur kardesim tavsiyem bida antibiyotik kullanma bakteri hem direnç kazanir hemde faydali bakterileri kaybedersn ibs olursun propolis olayina gelince daha önce biyere yazmistim bunlarin antibakteriyel özellikleri var bakteri duvarini parçaliyomus arilar konularinin güvenligi için üretiyolarmis bide sen sarimsak kürü vs eklemissin birde Bu ari ürünleriyle Halsizlik ten kurtulan konustugum kisi var
|
|
![]() |
|
Magdur42
![]() ![]() ![]() |
Kardesim peki benim skntim mide veya bagirsak mi dersin ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bana kalirsa bagirsaklardan kaynakli. Mide olsa en azindan gastrit vs olmasi gerekmezmiydi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |