Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: nasil söyleyebilirim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
maslak
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı maslak Cevaplabullet Konu: nasil söyleyebilirim
    Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2015 Saat 21:15
3 yildan beri geniz akintisina bagli agiz kokusu çekiyorum lise 2 ye geçecem arkadaslarimla psikolojim çok bozuk bazen dua ederken kendimi aglarken buluyorum bunu anneme babama söylemeye utaniyorum belki saçma gelebilir ama anne agzim kokuyor demey utaniyorum bunu anneme babama nasil söyleyebilirim abilerim lütfen yardim edin
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 10:58
genc annene soyleyemiceksen kime soyliceksin baska allah icin... en yakin onlar ona soylemen lazim
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 11:44
Neden soylemek istiyorsun? Soylemen gerekiyorsa bunu soylemeye utaniyorum ama benim galiba agzim kokuyor de. Kesinlikle soyleyemiyorsan 2 tane bira ic oyle soyle.
IP
maslak
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı maslak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 12:24
Yardim edin ya
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 21:23
@ maslak
Anne babana söyleyince yardimlari dokunacaksa söyle.
ben liseden beri çekiyorum. onlara söylesem gülüp geçerler,disini firçala filan derler.

sorun varsa bile yokmus gibi davranirlar.
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 23:37
ncort saka mi söledin bilmiyorum ama ki öle sölesen bile kötü örnek oluyorsun maslak abicim sen bira mira içme sonra içkiye miçkiye alisirsin bu sefer baska sorunlarla da ugrasmak zorunda kalirsin
nasil söleyecegine gelince bunu bir hastalik olarak düsün nasil insanlar baska hastaliklari söylerken utanmiyorsa sen de utanma bu hastaligin nasil psikolojini bozdugunu anlat ailene ailen eminim ilgilenecektir seninle eger bu hastalikla tek basina ugrasmaya çalisirsan emin ol çok zorlanirsin
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 10:35
Bak kardesim alkol falan aliyorum deme ALLAH CC haram kildigi seyden sifa bulman imkansiz bak sana simdilik seni azda olsa rahatlacak seyler yazayim
1Dislerini (dogru firçala)aç youtubeyi orda izle
2Kesinlikle dis ipi kullan kullan kullan
3ben fazyda gördüm oroburush diye bir firça var dilini bunla güzelçe köpürterek gerilere gelerek firçala ögürsende kusanda bunu yap taki dilin yeni gogmus bir bebegin dili gibi temiz olana kadar
4Girtlagini su ile iyice temizle
Simdilik bunu günde ne az 3 kere yap
IP
maslak
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı maslak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 11:23
Yav ben tek basima bu sorunu çözemem abileler geniz akintimi her neyse bogazda biten bi sey yasim 15 tek basima doktora gidemem anneme babama söylesem dalga geçekler diye korkuyorum sizce söylemeliyim yada nasil bi yol izlemeliyim
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 13:37
Alkol hemen bagimlilik yapmaz. Bilmiyorsaniz neden yorum yapiyorsunuz? Arkadas soyleyemiyorum soylemem lazim diyor. Bende son care olarak 2 tane bira icerse soyleyebilecegini soyledim.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 22:34
Ya arkadaslar 10 gun boyunca hergun 1 tane bira içeceksiniz ve kokunuz sonsuza kadar sifir olacak dese bir profesor ve garanti verse hangi birimiz içmez? Yani demek istedigim burayi dinde su soyledir,degildir tartismasina çevirmeyelim. Herkes herkesin fikrini kabul etmek zorunda degil.Ama tahammul edelim birbirimize.
Sevgili Maslak kardesim,ben bir doktora gittim ve açik açik soyledim.Lutfen yardim edin herkese soyleyemiyorum dedim ve gayet insancil karsilayip yardimci olmaya çalisti. Eger IST daysan iste sana vereyim adini adresini doktorun.Sevgiyle kalin arkadaslar
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2015 Saat 00:32
hersey 1 kereden bisey olmazla baslar sonra devami gelir illa bagimlilik yapmasi gerekmiyo belki de hayatinda ilk defa içki içecek bi adama 2 tane bira iç diyosun hayir o kafayla agiz kokusunu ailesine sölemeyi nasil hatirliyacak veya akil edecek merak ediyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2400
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2015 Saat 07:20
Bir dakika.

Bir doktor size her gün bira içecerseniz agiz kokunuz iyilesecek mi dedi?

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2015 Saat 21:29
Hayir, arkadas "öyle bir çözüm olsa onu bile yapariz" demek istemis.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2015 Saat 21:44
Hayir Hocam kimse boyle bir tavsiye de bulunmadi.
Bir Dr boyle net bir çozum getirse,diye olasiliklardan bir ornek verdim.
IP
gepupagep
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı gepupagep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2015 Saat 15:00
maslak kardesim yasin çok küçük bu da eger tedavi olursan erken teshis avantaji demek bence söylemelisin annene ya da babana ikisinden hangisini kendine daha yakin hissediyorsan. Zaten bu hastalik ruhen çok zarar veriyor bi de sürekli içinde tutarsan çok bunalirsin benim çevremde söyleyebilecegim kimsem yoktu 5 sene kendi kendime yasadim üzüntümü sikintimi sonra çok güvenebilecegim bir arkadasim çikti karsima onunla paylastim inan biriyle paylasmak umudunu da dayanma gücünü de arttirir. Cesaretini topla annen seninle dalga geçse nolur ki anne o. Yüz yüze dile getirmekten belki utaniyor olabilirsin ben senin yerinde olsam bütün üzüntümü sikintimi dile getirdigim bi mektup yazar ona verirdim hem dalga geçmesini de engeller bu çünkü ne kadar üzüldügünü okuyarak anlar canim insallah okudugunda biraz yardimci olmus olurum sikma canini insallah bir gün hepimiz kurtuluruz
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu