Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Sikintiyi azaltmak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
trouble
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 22
Alıntı trouble Cevaplabullet Konu: Sikintiyi azaltmak
    Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 00:42
Merhaba arkadaslar,

21 yasindayim 13 yasimdan beri agiz kokusu sikayetim var.Lise yillari cok zor geçti uzun uzun anlatmayim    üniversiteye basladim yine ayni zorluk sosyal hayatim tamamen bu rahatsizliga odakliydi.Yasim ilerledikçe agiz kokusu sorunu benim için önemsizlesmeye basladi genç yasta bu sorun çok daha büyük psikolojik sikintilar yasatabiliyor bunu da çaresizlige bagliyorum.Yasin küçük ne yapacagini bilmiyosun, kimseye anlatamiyosun, umutsuzsun, çaresizsin buda haliyle küçük yasta bu sikintiyi çekenleri daha çok etkiliyor.
Bu sorunu yasayan genç yasta ki arkadaslara önerilerim olacak
ilk olarak sorunu ciddi bir sekilde ailenize anlatin büyük ihtimal önemsemiyeceklerdir çünkü onlara göre saglik açisindan hiç bir sorun yok onlara bu sorunun sizin sosyal yasantinizi ne kadar zor duruma soktugunu,okul hayatiniza olan zorluklarini anlatin.
Ikinci olarak çevrenizdekilere anlatin.Üniversite 2.sinifa kadar ailem disinda kimseye anlatmamisdim sonra en yakin arkdasima anlattim sonra baska bir arkadasima derken suan cevremde böyle bir sorunum oldugunu bilmeyen kalmadi :) haliyle bende onlarin yaninda daha rahat davraniyorum inanin anlattikça rahatladim.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2016 Saat 22:29
Rabbim yardimcin olsun
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu