|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
trouble
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2015 Saat 00:42 |
Merhaba arkadaslar,
21 yasindayim 13 yasimdan beri agiz kokusu sikayetim var.Lise yillari cok zor geçti uzun uzun anlatmayim üniversiteye basladim yine ayni zorluk sosyal hayatim tamamen bu rahatsizliga odakliydi.Yasim ilerledikçe agiz kokusu sorunu benim için önemsizlesmeye basladi genç yasta bu sorun çok daha büyük psikolojik sikintilar yasatabiliyor bunu da çaresizlige bagliyorum.Yasin küçük ne yapacagini bilmiyosun, kimseye anlatamiyosun, umutsuzsun, çaresizsin buda haliyle küçük yasta bu sikintiyi çekenleri daha çok etkiliyor. Bu sorunu yasayan genç yasta ki arkadaslara önerilerim olacak ilk olarak sorunu ciddi bir sekilde ailenize anlatin büyük ihtimal önemsemiyeceklerdir çünkü onlara göre saglik açisindan hiç bir sorun yok onlara bu sorunun sizin sosyal yasantinizi ne kadar zor duruma soktugunu,okul hayatiniza olan zorluklarini anlatin. Ikinci olarak çevrenizdekilere anlatin.Üniversite 2.sinifa kadar ailem disinda kimseye anlatmamisdim sonra en yakin arkdasima anlattim sonra baska bir arkadasima derken suan cevremde böyle bir sorunum oldugunu bilmeyen kalmadi :) haliyle bende onlarin yaninda daha rahat davraniyorum inanin anlattikça rahatladim. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Rabbim yardimcin olsun
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |