|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bikkinnn
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2015 Saat 11:14 |
Evet ben lise 2. Sinifa geçtim. Kendimi bildim bileli agzim kokuyor. 9-10 yasimdan beri Hatirliyorum. Ve asiri kokuyor. Aileme söyledim. Hatta babamla doktora gittik. KBB'a. Ama doktorlar önemsemiyor ki. Ilaç verip geçti sinüzit ilaci. Bi umut kullandim ne fayda. Sonra onu da biraktim, laf olsun diye verilmis sonuçta. Annem babam desem benim ne denli zorluk çektigimi bilmiyorlar bile. Onlara göre hiçbir problem yok, disini firçala geçer misali. Ama Geçmiyor anne, Geçmiyor baba..! Biktim artik ben ya biktim. Lisede 1. Yilim bitti iste. Ama ne zorlukla, utançla. Özellikle okulda,arkadaslarin Arasinda öyle zor ki. Konusamiyorum ya, biri çikip agzin kokuyor diyecek diye öyle korkuyorum ki. Herkes 5li 6li grup oturup konusuyorlar diyelim. Ben onlarin Arasindan hemen uzaklasiyorum bir köseye. En çok istedigim özgürce göz Göze konusabilmek arkadaslarimla. Ögretmenler de ayni sekilde. Agzi igrenç kokan bir ögrenci. Kimseyle dertlesemiyorum ben. Yan yana oturup, ayni koltuga oturamiyorduk kimseyle. Yakin mesafeye geçemiyorum mahcubiyetimden. En yakin arkadasimla bile rahat rahat muhabbet edemiyorum ben. Her konuda Asosyal oldum çiktim. Diyecek onca seyim varken bir ortamda ben agzimi açamiyorum. Olmasa su illet! Hayatimi yasasam dolu dolu! Neden ben diye soruyorum neden? Ya gelecegim? Bir erkek arkadasim bile olamayacak. Yan yana konusamayacagim onunla, gözgöze konusamayacagim. Sarilamayacagim ona. Hangi erkek agzi kokan pis bir kizi ister ki? Hayatim boyunca yalniz yasayacagim. 50 yasina gelmis tek basina yasayan yasli bir kadin. Hayat arkadasim olamayacak. Çok korkuyorum gelecekten. Yardim et Allah'im...
|
|
![]() |
|
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Bunlari bizde dusunuyoruz. Bende bir kiza sarilmak suratina dogru konusup opmek istiyorum. Neyseki burnumdan koku gelmiyor. Oyle olanlarin durumu cok kotu.
Kisa sureli agiz kokusuz yasamak istiyorsan Flagyl ilacini kullan. |
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikler en iyi destekçin anne ve baban olur onlarinda senin agiz kokunu almasi ve kabul etmesi gerekir iste o zamanda durumun ciddiyetini anlarlar veya anlatirsin moralinin bozuk oldugunu ailene hissettirki onlar önemsesin seni doktorlara götürsünler Disçi KBB felan iyice muayene ettirsinler yani doktorlarda bi sonuç çikmazsa Anne veya baban doktora diyebilmeli peki benim çocugumun agzi niye kokuyo diye bak yasin daha küçük doktorlar seni ciddiye almazlar psikolojik gibi seylerde söylerler ama Anne ve Baban ciddi bir sekilde konusursa doktolarda isini ciddi yapar kesinlikler Anne ve babandan yardim al durumun ciddiyetini hissettir.
Ncort arkadasim flagly kullan demissin ben sana katilmiyorum herkesin agiz kokusu ayni sebepten olmaz ayrica bilinçsiz antibitoik kullanimini geçtim Antibiyotik kullanmak insanlari ilerde daha ciddi sorunlarla karsilastiriri bunun en büyük örengide Bagirsaklardaki yararli bakterilerin ölmesi ve bagisikligin düsmesi. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |