|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: her gün sakız çiğnemek zararlı mı? | |
Yazar | Mesaj |
maslak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: her gün sakız çiğnemek zararlı mı? Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 10:17 |
Arkadaşlar/hocam
her gun çilekli sakız cignemek zararlı mı bir yan etkisi var mı yani? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 12:20 |
Diş aşınması, bağırsak hareketleri, sindirim gazları, salya artar.
-M |
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 16:57 |
yapçak bişi yok mecbur çiğniyoruz...
|
|
delux
Üye Kayıt Tarihi: 19-Şubat-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 17:44 |
yinede katkisiz dogal sakiz cignemeye calisin,mide kaynakli agiz kokunuz varsa gundelik cozumlerden birisi bol su ve ustune birkac saat araliksiz sakiz cignemek...
|
|
maslak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2015 Saat 08:52 |
peki hocam bunlardan herhangi biri ağız kokusu yapar mı |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2015 Saat 10:52 |
Bence yapmaz.
Ben hiç rastlamadım. Kendi deneylerimde de ağız kokusunu azalttığını tespit ettim, fakat bir Japon yazar, sakız ağız kokusu yapar diyor. Nasıl olsa bir süre sonra sakız konusu yine sorulacak. Müsaade ederseniz bunları biliyor muydunuz başlığında yanıt vermek istiyorum -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|