Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Faydasi oldu mu ki ? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Magdur42
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 42
Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Konu: Faydasi oldu mu ki ?
    Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2015 Saat 02:52
Ben bu sikintiyi yaklask 2 senedir agir bisekilde yasiyordum. Neler denemedim neler hepsi geçici çözüm oldu. Bu ramazanda su candida diyetini ve karbonatli suyu deniyorum. Ya bana öyle geliyor ya da gerçekten çok faydasi oldu koku %90 yok. Geçen ramazanda kokum ne derecedeydi hiç hatirlamiyorum. O yüzden ramazandan dolayi mi ki dye merak ediyorum. Hani gün boyu bise yemiyoruz aksam yiyince kolu azaliyor mu ki. Sizlerde ramazanda nasil bi siddetli koku var. Artti mi azaldi mi ayni mi. Ya gerçekten bu yaptgm beslenme sekli beni iyilestiriyorsa. Çok umuda da girmek istemiyorum. Sabah kalkinca koku oluyor tabi normal insanlarin o bile az oluyor. Ama snradan oruç olsam bile agzimi çalkaladigmda azaldigini hissediyorum. Ferah oluyor sanki. Insallah iyilesirim. Iyilessem bile murat hocanin yanina gidip test yaptircam. Yukarda sordugum soruya da cevaplarinizi bekliyorum. Bu arada dil pasi yok gibi ilginç bir sekilde o da azaldi. Allah hepimize sifa versin..
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2015 Saat 11:28
Ayni tedaviyi uyguluyoruz, gerçi dün dayanamadim 2 tane baklavayi attim agzima :D Ama isin iyi yani; evde olmayinca hiç aramiyorum önceden olsa her gün eve tatli alirdim.

Geçen ramazana göre sonuçlar;

Açken %70-75 koku da azalma
Tokken: %90-95 kokuda azalma

Sonuçlar süper!

IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2015 Saat 12:07
kokunun kaynagini biliyormusun acaba bende de ramazanda dil pasim azaldi
IP
Magdur42
Üye
Üye

Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2015 Saat 00:59
Mehmet27 kardesim bende mide bagirsak kaynakli oldugunu düsünüyorum. Senin kokuda azalma var mi ramazanda veya artma neyse artik. Zaten beslendigimiz ekmek bile kimyasal undan yapiliyor. Seker desen tamamen zarar. Bi dene derim. Ben gerçekten çok mutluyum bugun de iftardan sonra oturduk arkadaslarla koku neredeyse yok. Kimse yüzünü eksitmedi. Allahim çok sükür.. Iste ramazandan sonra artar mi bilmiyorum. Okuyan arkadaslar birsey söylerse ramazandaki koku durumuyla alakali mutlu olurum.
IP
Magdur42
Üye
Üye

Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2015 Saat 01:01
Mehmet kardesim hersey beslenmede bitiyor gibi. Tabi allah bilir bise diyemem ama insallah kurtuluruz. Sigarayi biraksam daha iyi olacak. Kardesim bide sana birsey soracam bal yemeyin diyolar bu diyetle alakali. Sen ne düsünüyosun? Günümüzdeki balllar bile dogal degil arinin önüne sekeri koyuyarlar ondan yapiyor.
IP
gökhan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Alıntı gökhan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2015 Saat 14:14
magdur 42   diyet hakkinda bilgi verirmisinn sana zahmet?
IP
Magdur42
Üye
Üye

Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2015 Saat 20:05
Kardesim un,seker yok. Asla bunlardan tüketme. Ekmek yemiceksin. Sekeri bol meyve yiyerek karsilayacaksn. Pirinç yok. Bulgur pilavini tercih et. Süt ve peynir yok. Yogurt ve kefir bolca tüketeceksin. Günde en az 2.5 litre su iç. Dilini hergün 4,5 kere firçala. Hijyene çok dikkat et. Benim yaptiklarim bunlar kardesim.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2015 Saat 12:52
Magdur42 kardesim bali ben köyden aliyorum Bursadan ama yine de ne kadar dürüst bir sekilde üretmistir arici bilemiyorum. Çok fazla abartmadan 1 tatli kasigi kadar tüketilebilir ama market ballarini tavsiye etmem. Ha market bali yemissin ha baklava yemissin farki yok.

Bu arada süt ve peynir neden yemiyorsun? Günlük süt gayet güzel içiliyor, peynir de yiyorum.

Olayin özü su; Ekmek yemeyeceksin, pirinç ve makarna yemeyeceksin... Seker ihtiva eden; gazli içecekler, serbetli sütlü tatlilar yemeyeceksin.

Size iftardan sonraki halimi anlatayim; Herkes makarna yedi ekmek yedi ve yemekten 15 dk sonra halsizdiler. Ben ise zimba gibiydim :)
IP
Magdur42
Üye
Üye

Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2015 Saat 13:41
Kardesim süt ve peynir candida mantarini besliyormus haberin olsun. O yüzden yemiyorum. Koku yine de var ama hissediyorum. Çok az hissettiriyor. Mesela kardesim çay içince artiyor koku. Böyle bildiklerimizi paylasalm birbirmizle
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu