|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2015 Saat 18:47 |
selam ben bu sikintiyi uzun süredir yasiyorum ömrümün yarisi bununla geçti simdiye kadar bir çözümde bulamadim bu nedenle defalarca is degistirmek zorunda kaldim insanlar tarafindan cok zulme ugradim halada öyle falan iste iki sey merak ettim ben alman bi firmanin çinkolu dis macununu kullaniyorum bu ürünü kullaninca koku bir saat için yok oluyor sonra tekrar olusuyo o zaman bu kesinlikle tip 1 koku türümüdür bunu sadece disçimi çözer ben istanbuldayim cok doktor gezdim devlette ama özellere güvenemiyorsun suistimal edilecek bi durum sonucta dahiliye kkb akciger hepsi temiz çikti bi neden bulamadilar tedavisi yok dediler kimide alenen alay etti bende artik kabul ettim gibi artik basima daha n isler acacak bilemiyorum ama tabi son çare bir kaç çürügümü su isinli dolgu ile tedavi ettiricem ama umudum yok tabi bide kafama takilan baska soru her disi çürük olan veya disini hiç firçalamayan kisininde agiz kokmuyor ailemde cevremde kimsede yok bunun bilinen baska tetikleyicisi var mi
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Ben oxfresh cinkolu macun ve cinkolu gargara kullaniyorum ortalama etkisi 10 12 saat sana tavsiyem Murat hocanin formilize ettiqi gargari tavsiye ederim bide orabrus dil fircasi var onu al macunu ona koy dilini iyice fircala gerilere kadar tip 1 se bu iyi gelcek ama dis ipi kesin kullan
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bu ürünü bilmiyordum gargarasi biraz pahali geldi ama çözüm olacaksa denenebilir ben lr aloe vera diye bi kozmetik markasinin dis macununu kullaniyorum aslinda etkisi uzun degil tabi buda sikinti ben su nano tech z yi denemek istiyordumda etkili bi ürün galiba satisi durdurulmus onun üzüldüm
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
aydin bey ben yeni yeni dilimi fircalamaya basladim az miktarda kanama oluyor sizce ne yapmaliyim nedeni nedir
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Diliniz kaniyorsa dilinizi firçalamayin.r4
-M |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili hocam bende orabrusla dilimi fircalarken kanardi ama ben ustune gittim inatla simdi ne yaparsam kanamayor dilim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
o dediginiz marka nedir neyi ifade eder bilmiyorum.
Dilin kanaMAmasi gerekir. Kaniyorsa dilinizi incitmeyin. Kanatmayin. -- Dis eti için durum tersidir. Kanayan dis etinin üzerine gidip daha fazla kanatacak sekilde sert davranmanizda mahzur yoktur -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Gunde cinkolu ve gumuslu mavunla 5 kez dis fircalamak yerine daha uzun sureli bi urum var mi bildiginiz
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
eksi sözlük'te biri "dudaklarinizi da firçalayin, daha saglikli, dolgun olur" yazmisti. Bunu daha önce duyan, uygulayan var mi? Dudaklarim çok kurur, faydasi olur mu acaba?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
acaba buradaki arkadaslar arasinda da benim gibi kendi ailesi tarafindan da bu durum sürekli yüzüne vurulup evinde bile bir kösede yalniz kalan var mi yoksa o sans sadece bana mi ait
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bu dogru ise fevkalade incitir ve ruhunuzda geri dönüsü zor hasar birakabilir. -M |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Gruba hos geldin, çekinme kendine bir soda al dolaptan :) Neyse ki karbonatli su sayesinde özellikle annemden gelen "git dislerini firçala sinir etme beni" laflarindan kurtuldum. @Murat hocam Hocam ruhumda tamir edilemez derin tahribatlara da dediginiz gibi sebep olmus olaydir bu :) |
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Yalniz degilsin nahidé incinmeye gelince coook dogrudur
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
hocam merhaba sizden yardim bekliyorum hocam tip 1 yetersiz agiz hijyeni ile ilgili problem degilmi , evet diyeceksinizki ben çok defa anlattim oku fakat sunu demek istiyorum hocam bende geniz akintisi burun egriligi nefes problemi çok defa anlattim bunlar belki agizimin içinde dilde beyazlik yapma vesilesi olabilir mi? sizce ben öyle düsünüyorum sizin fikriniz nedir sabahlarida sarilik olusuyor birde hocam ben agzimi dis ve dili firçalayip su içtigim zamanlar yakindan konustugumda ailemdekiler koku gelmedigini sicak nefes kokusu geldigini kötü koku gelmedigini söylüyorlar bu sicak nefes kokusu normalmidir her insanda olurmu? bende kapali alanlarda terleme sikilma nefes alamama ve stres agzimin kötü koktugu kaygisi artmakta özellikle dar otobüslerde hocam buna bagli bogazim agzim hemen çabucak kurumakta buda tip5 faktörümü sezilebilir? tip1 ve tip5 olabilirmiyim hocam sinüzit nefes problemleri var fakat onlar asiri etken oldugunu düsünmüyorum sizin fikirlerinizi merak ediyorum
birde hocam tip1 için eger rica etsem hangi yollari izlemem gerekir siz mutlaka yazdiniz bunlari fakat tekrar bu konu altinda ama biraz derinlemesine tavsiye yazabilirmisiniz yapmam gereken yollari birde agiz gargarasi olayi var sizin çokça bahsettiginiz okumus oldugum bu gargara olmasi sartmi hocam tip1 i düzeltmek için örnegin dislerim sari dis aralarimdada plak var gibi dis arkalarimdada dis tasi gibi seyler var dis etlerim iyi degil 20 lik dislerimde gömüde duruyor bunlarin yani sira dilimde bakteri olusuyor bunlar tip1 nedenimidir |
|
![]() |
|
hamza171
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
@aydinmurat su arkadasa cevap verirmisiniz hocam problemi yasayanlarin %60-65ine uyuyor bu durum siz bu durumda ne önerirsiniz |
|
![]() |
|
ibrahimb
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Kasim-2022 Konum: Manisa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar selam, ben de bu dertten müzdaripim ama 3 farkli kisiye(ailem ve yakin arkadaslarim) sordugumda kokmadigini söylediler, annem ve abim de herkeste olan, normal nefes kokusunun geldigini söyledi(abim süt benzeri bi koku oldugunu söyledi halbuki süt ürünü vs. yememistim).
Ben de biraz arastirdim Murat hocamin bloglarini ve videolarini izliyorum. Sifirdan baslayarak tüm problemlerin üstüne tek tek gitmeyi düsünüyorum. Buna da tabii ki düzenli dis ve dil firçalamakla baslayacagim(düzenli firçalamiyorum). 20lik dislerim gömülü, implant olmasi gereken bir dis kaybim var vs. vs. tek tek sorunlarin pesinden gidecegim. Bana dis firçasi ve macunu önerir misiniz. Çinko içerenleri gördüm forumda bir kaç kisi önermis ama bir bilgim yok. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |