|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: akciğer için doktora giden? | |
Yazar | Mesaj |
firindamakarna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Ağustos-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Konu: akciğer için doktora giden? Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2015 Saat 15:51 |
arkadaşlar akciğer için doktora giden ve sonuç alan tanıdıklarınız veya eski üyeler var mı? Sanki tek çarem orası kaldı gibi geliyor benim ki ağız kokusu değil nefes kokusu
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2015 Saat 05:44 |
Gittim ben defalarca camerali taramada yaptilar ordanda sonuc cikmadi
|
|
latte
Üye Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2015 Saat 01:21 |
yanılıyor da olabilirim kesin konuşmak istemem ama koku akciğer kaynaklıysa ağız kokusundan daha büyük bi problemle karşı karşıyayız demektir bence. yani ağız kokusundan başka daha belirgin belirtiler verir akciğer hastalıkları. bende biçok kez gögüs hastalıkları bölümüne gittim ama hiçbişey çıkmadı,daha önce de yazdım babam 5-6 yıldır KOAH hastası sürekli balgam çıkarır ağzı nefesi zerre kokmaz. sen yine git baktır ama bişey çıkmayacağına neredeyse eminim:))
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 07-Kasım-2015 Saat 16:55 |
Hocam size ve herkese bir sorum var.Akciğer hastalıkları ve agiz kokusu arasında dogrudan bir ilişki var mıdır?ben de bronşit varmış ve doktorun dedigine göre astım başlangıcı da...TEŞEKKÜRLER
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|