|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2015 Saat 00:02 |
Hocam eline saglik önemli bir bilgi
benim alerji testi sonrasi bir düzelme yasadim. ama burun gerisinden akinti devam ediyor. bogazimizda kroniklesmis bir sorun olabilir mide kaynakli sanirim. midenin bir sürü düsmani var. alerji yapanlari yemiyorum artik ama stres de çok etkiliyor. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
hafif zorluk ve balgamda var.girtlakla dil baglantili oldugu için girtlaktan dil arkasina koku gelebilir.
|
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim bende sorunun girtlak yani yemek borusu kaynak li oldugunu düsünüyorum bütün sikayet lerim oraya çikiyo bogazimda yapiskanlik var gitmiyo sabahlarda balgam dil dis firçalama fayda etmiyor bogazdan geliyor bakteriler bunu takip etmek lazim
|
|
![]() |
|
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar çözümü buldum
Bulunduguz ortamda nemin % 100 olmasi lazim geçen bi konu açmistim forumda yaziyo bakabilirsiniz |
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Vekol senin agiz kokun flagly Nidazolla felan geçiyomuydu + bunun için doktora gidip bilgi aldinmi?
|
|
![]() |
|
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Aleho flagly kullandim ama geçmemisti.
Nidazol kullanmadim |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |