|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2015 Saat 22:19 |
Bitti arkadaslar buraya kadarmis.
Neden i söyliyim ilk önce:Kuruluk(bütün vücutta meydana geliyor.) Ve eminim herkeste saçta kepeklenme ve kabizlik sorunu da var bununla beraber. Çözüm: Kuruluk nasil yok edilir önce buna geçelim Adaçayi, Portakal Nergizi ikiside kaynatilip içilicek (youtube da ibrahim Saraçoglu açikliyor ordan bakabilirsiniz) Ve nem olayi. Bunu biliyosunuz zaten konu açmistim Olay bu kadarmis arkadaslar deneyin % 100 Çözüm kalici olarak Ben iyilestim sayilirim ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN TEK ISTEGIM BANA DUA EDIN BENIM DE DUALARIM SIZINLE KARDESLERIM RABBIM YOLUNUZU AÇIK ETSIN... |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
Sagolasin . |
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
umarim iyilesmissindir. senin sorunun agiz kokusumu yoksa nefes kokusumuydu?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
GEÇMIS VE DAIM OLSUN VEKOL
|
|
![]() |
|
Betull
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Bi yönde hakli olabilirsiniz bende nemin %20 civarinda oldugu bi yerde yasiyorum suan da 80 civari olan bi yerdeyim ama burda ki geniz akintim daha fazla yani daha çok agiz kokusu. Bisey bulmussunuz ama herkes için geçerli degil bu
|
|
![]() |
|
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Saolun arkadaslar benimkisi nefes kokusuydu.
Betul sana gelince denemeden kesin konusma bence :) Bana göre de herkesin sorunu ayni. Çünkü herkes bütün bölümlere gittigi halde sorun çikmiyo. Check up yaptiran bile var. Geniz akintisinin o kadar yogun koku yapicagini sanmiyorum |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |