|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Halimetre sonucu | |
Yazar | Mesaj |
halimetre
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Halimetre sonucu Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2015 Saat 17:15 |
Merhabalar,
Dün özel bir hastanede halimetre ile ölçüm yaptırdım sonuç 14 ppb VSC çıktı kağıtta 0 dan 200 e kadar bir grafik vardı benimkisi 14 çıktı doktor normal olanın 0 ile 5 arasında olduğunu söyledi. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz hocam? 14 değeri normalin ne kadar üstündedir? Teşekkür ederim |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2015 Saat 19:11 |
Çok değersiz bir ölçümdür.
Ağız kokusu ölçen aletler Bir çok yerde yazdım, şimdi burada yeniden yazmayayım başlığına göz atınız. -M |
|
hasta31
Üye Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2017 Saat 12:20 |
Murat hocam agiz kokusu ölçümlerini diş hekimleri mi yapıyor. Ben burda diş hekimine gittim ağız kokusu benimle alakalı bişey deil dedi. Kime gitmeliyim ne yapmalıyım. Gerçekten o cihazla kokunun kaynağını bulabiliyor muyuz? Nedir ne deildir beni aydınlatır mısınız?
|
|
Ya iyileşemezsem ?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2017 Saat 16:57 |
Diş hekimleri bu hastalığın doğal sorumlusudur. Ancak ağız kokusu tıp camiasında yok farzedildiği için biz diş hekimleri diş temizleyip gargara yazmaktan fazlasını yapamayabildiğimizi üzülerek görüyorum. Gastroenteroloji (mide ve sindirim hastalıkları) doktorlarının, bazen kulak burun boğaz hastalıkları doktorlarının ve hatta ne acayip ki kadın doğumcuların ağız kokusuna sahip çıktıklarını şaşırarak izliyorum. Zaten bizler sahip çıkmadığımız için üfürükçülerin eline düşüyor. Ağız kokusu ortada bırakılmış bir hastalıktır. Halitometre sordunuz. Her yerde bu cihaz vardır. Gogıl'a Halitometre yazınca bir çok kurum çıktığını görürsünüz. Cihaz teşhis etmez. Bu iş cihaz ile olacak iş değildir. Tansiyon aleti düşününüz. Elinize tansiyon aletini alıp bir şahısın tansiyonuna bakıp sizin böbreğinizden tuz atılmadığı için tansiyon hastasısınız diyemezsiniz. Gördüğünüz gibi tek başına halitometre anlamsız gereksiz faydasızdır. -M |
|
hasta31
Üye Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2017 Saat 20:59 |
Peki bu durumda ne yapacam şimdi. Bi koku olduğu %100. Ve insanların bu kokudan yani benden kaçtıkları da ortada.
Ben nasıl tedavi olacam? Doktora gidiyorum yüzüme bile bakmıyorlar. Benim de hayallerim benim de bi geleceğim var. Şimdi ağız kokusunun başı boş bi hastalık olduğunu söylüyorsunuz. Bundan benim çıkarmam gereken şey ölene kadar bu illeti çekeceğimiz mi? Hep yalnız mı kalacaz? Hiç hayatımızı biriyle paylaşmayacak mıyız? Murat Hocam bence sesimizi birilerine duyurmalıyız. Bakın bu kadar insan elbette birbirimize destek vereceğiz. Ama tabii ki bunu sadece sizin öndrrliğinizde yapabiliriz. Bilgilerinizi tüm doktorlara aktarmalısınız. Bir de hocam yanınıza gelen hastaların ağız kokusunu hiç iyileştirdiniz mi? İlerde inşallah yanınıza gelmek isterim. Ya bu illetten kurtulurum ya da bu fani dünyada 1 dk bile durmam !! |
|
Ya iyileşemezsem ?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|