|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
halimetre
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2015 Saat 17:15 |
Merhabalar,
Dün özel bir hastanede halimetre ile ölçüm yaptirdim sonuç 14 ppb VSC çikti kagitta 0 dan 200 e kadar bir grafik vardi benimkisi 14 çikti doktor normal olanin 0 ile 5 arasinda oldugunu söyledi. Bu konuda siz ne düsünüyorsunuz hocam? 14 degeri normalin ne kadar üstündedir? Tesekkür ederim |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Çok degersiz bir ölçümdür.
Agiz kokusu ölçen aletler Bir çok yerde yazdim, simdi burada yeniden yazmayayim basligina göz atiniz. -M |
|
![]() |
|
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam agiz kokusu ölçümlerini dis hekimleri mi yapiyor. Ben burda dis hekimine gittim agiz kokusu benimle alakali bisey deil dedi. Kime gitmeliyim ne yapmaliyim. Gerçekten o cihazla kokunun kaynagini bulabiliyor muyuz? Nedir ne deildir beni aydinlatir misiniz?
|
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Dis hekimleri bu hastaligin dogal sorumlusudur. Ancak agiz kokusu tip camiasinda yok farzedildigi için biz dis hekimleri dis temizleyip gargara yazmaktan fazlasini yapamayabildigimizi üzülerek görüyorum. Gastroenteroloji (mide ve sindirim hastaliklari) doktorlarinin, bazen kulak burun bogaz hastaliklari doktorlarinin ve hatta ne acayip ki kadin dogumcularin agiz kokusuna sahip çiktiklarini sasirarak izliyorum. Zaten bizler sahip çikmadigimiz için üfürükçülerin eline düsüyor. Agiz kokusu ortada birakilmis bir hastaliktir. Halitometre sordunuz. Her yerde bu cihaz vardir. Gogil'a Halitometre yazinca bir çok kurum çiktigini görürsünüz. Cihaz teshis etmez. Bu is cihaz ile olacak is degildir. Tansiyon aleti düsününüz. Elinize tansiyon aletini alip bir sahisin tansiyonuna bakip sizin böbreginizden tuz atilmadigi için tansiyon hastasisiniz diyemezsiniz. Gördügünüz gibi tek basina halitometre anlamsiz gereksiz faydasizdir. -M |
|
![]() |
|
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Peki bu durumda ne yapacam simdi. Bi koku oldugu %100. Ve insanlarin bu kokudan yani benden kaçtiklari da ortada.
Ben nasil tedavi olacam? Doktora gidiyorum yüzüme bile bakmiyorlar. Benim de hayallerim benim de bi gelecegim var. Simdi agiz kokusunun basi bos bi hastalik oldugunu söylüyorsunuz. Bundan benim çikarmam gereken sey ölene kadar bu illeti çekecegimiz mi? Hep yalniz mi kalacaz? Hiç hayatimizi biriyle paylasmayacak miyiz? Murat Hocam bence sesimizi birilerine duyurmaliyiz. Bakin bu kadar insan elbette birbirimize destek verecegiz. Ama tabii ki bunu sadece sizin öndrrliginizde yapabiliriz. Bilgilerinizi tüm doktorlara aktarmalisiniz. Bir de hocam yaniniza gelen hastalarin agiz kokusunu hiç iyilestirdiniz mi? Ilerde insallah yaniniza gelmek isterim. Ya bu illetten kurtulurum ya da bu fani dünyada 1 dk bile durmam !! |
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |