|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Pharmol Zn burun spreyi | |
Yazar | Mesaj |
blanche
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Konu: Pharmol Zn burun spreyi Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2015 Saat 00:45 |
Daha once effect kardesimin actigi ayni basligi bulamadigim icin tekrar baslik actim.hatirlayacaginiz uzere effect kardesim pharmol zn yi bos bir sprey kutusuna doldurduktan sonra burun spreyi olarak kullandigini ve fayda gordugunu yazmisti.deneyip sonucunu paylasacagimi soylemistim.sonuc gercekten yuz guldurucu.dil fircalandiktan sonra hem agiz hemde burundan kullanildiginda dahada iyi bir sonuc cikiyo ortaya..uzun sureli kullanima uygunmudur bilmiyorum ama cok acil durumlarda kullanmanin mahsuru olmaz diye dusunuyorum..keske murat hocam bu formulu biraz daha gelistirip burundan kaynaklanan koku problemleri olanlar icin bir burun spreyi cikartabilse.daha dogrusu cikartilmasina vesile olabilse..ne iyi olurdu...
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2017 Saat 01:11 |
Merhaba blanche. Gerçekten de etkili oldu mu ? Ve ne kadar kullandin bunu ? Burna zarar veriyor mu ? Kokuyu ne kadar süre kesiyor ? Daha doğrusu kokuyu tamamen kesiyor mu azaltıyor mu ? Çok soru sordum :)
|
|
denizedogru
Üye Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2017 Saat 23:26 |
Koku alma kaybına neden olabileceği söylenmişti...
|
|
Kelime
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 283 |
Gönderim Zamanı: 01-Ağustos-2024 Saat 00:42 |
Bir ABd firması. Alkolsüz, çinkolu güzel bir gargaraya benziyor. Fiyatı biraz yüksek, dolar üzerinden. 600 700 lira sanırım. Türkiye'de var mı bilmiyorum.
İngilizcesi olan arkadaşlar daha iyi inceleyip araştırabilir. https://smartmouth.com/ |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|