|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bursa90
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2015 Saat 01:17 |
Murat hocam öncelikle size danismak istiyorum. Bu aksam yemekten sonra disimin arasina bir sey takildi. Yemekten sonra dislerimi firçaladim. Disimin arasindaki gida arttigini çikarmak için kürdan kullandim. Iki disimin arasini karistirirken asiri keskin bir sekilde koltugunu farkettim. Sonra dis ipini alip bütün dis aralarini kontrol ettim ve 4 yerde ki dis arasindan o keskin kokunun geldigini tespit ettim. Hatta hangi dislerin aralari oldugunu not ettim. Dis aralarinin da çürük olup olmadigini göremiyorum. Birde dislerim çok sik dis firçasi girmiyor ve dis ipi bile zor giriyor. Sizin ve diger arkadaslarin degerli yorumlarini bekliyorum.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bu konu görüsülmüs olabilir
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=804 |
|
![]() |
|
bursa90
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Sagolun hocam. Bu sabah tekrar dis ipi kullandim koku yoktu. Çürük olsa sabahta koku olurdu heralde. O koku muhtemelen dis arasinda kalan çürümüs gida artigi kokusuydu. Bundan sonra her gece yatmadan önce mutlaka dis ipi kullanacagim
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
hocam ben su içerken azi dislerimde bi kötü tat aliyorum ama öyle aman aman agir degil ama var yani cogu zaman sag alt cenemdeki azi disinden geliyor gibi o tarafta 20lik diste var yari gomulu bu her insanda olan bir sey mi agiz kokusu konusunda eminimyok aileme hep sorarim arkadasimada sordum yakin arkadasimdir baya merak ettigim 20lik dis harici azi dislerinde su içerken azi dislerine su degdiginde hafif bi kötü tat olur mu ?
|
|
![]() |
|
Recep
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar, hocam 2-3 ay oldu üst çene sag-sol en arka disin önündeki dislere kanal tedavisi de kalici dolgusu yapildi ama o dislerden tat koku geliyor ve asiri derecede rahatsiz ediyor ama herhangi bir hassasiyet agri sizi vs yok.Tat koku ve sürekli dilimin o dislere gitmesinin sebebi ne olabilir ?
Yardimlariniz için simdiden tesekkürler 😊 |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
bireye özgün sikayetlere görmeden yorum yapmak zarar verebilir aklinizi karistirabilir. Bu sebeple sorunuzun cevabini bilemiyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |