|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2015 Saat 00:21 |
Selam arkadaslar
Yillardir agiz hijyeninize dikkat ettiniz yine de bir çözüm bulamadiniz degil mi? Alin size çözüm Eczaneye gidiyoruz ve 6-7 tl oksijnli su aliyoruz Bir kapak kadar oksijenli suyu bir kapak suyla sulandiriyoruz. 2-3 dk agiz çalkalayip gargara yapiyoruz. Sonra bunu tükürüp dis ve dilimizi firçaliyoruz. Bilegini yaladiginda kokunun 1 günden uzun süre gelmedigini görüyor ve bana dua etmeyi unutmuyoruz |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Yardimin icin tesekkurler yanliz oxsijenli suyu 1 haftadan fazla onerilmez zira kanserle iliskilendiriliyo .Yani tehlikeli bir durum onermem.Ben 3 4 gun ust uste kullandim disetlerimde hassasiyet yapti
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Banada kbb doktoru vermisti bunu.pek ise yaramadi dogrusu
|
|
![]() |
|
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
Bu konuyu detayli arastirmak lazim. Alti üstü formülü suya benziyor.
Benim diseti kanamalarimi ve bilegimi yaladigimdaki kokuyu 1 günde kesti. Bir de haftada 1-2 kullanimin sakinca yaratmayacagini düsünüyorum. Vaktim oldukça yan etkilerini okuyacagim. Sonuçta bu kokuyu oksijensiz ortamda üreyen bakteriler ve candidalar yapiyor. Oksijenli su her ikisine de etkili. Belki de 1/2 degilde 1/5 -1/10 sulandirma da çok etkili olabilir. Denemek lazim. |
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Bu oksijenli su konusunu ben daha önce doktorlarla konustum birisi fayda ediyorsa bi üniversite hastanesi dis bölümüne git agiz kültürü aldir dedi ben bogazida tavsiye ederim ama fazla kullanma dedi baska doktorda hiç kullanma dedi oksijenli su oksijensiz yasayan bakterileri öldürür oksijenle yasayanida costurur dedi yani eger sorununuz bunla geçiyorsa agiz veya dil arkasinda bakteri var demektir dedigim gibi üniversite hastanesine gidin agiz ve bogaz kültürü aldirin böyle seyler sizi ilerde zora sokar bende denedim bunu sabahki igrenç kokudan eser kalmiyor doktora gidene kadar size tavsiyem bi dil kaziyici alin bide Farhex gargara önce disinizi iyice firçalayin sonra bide gargara ile firçalayin bastirmadan sonra gargara ile dilinizi dil kaziyici ile temizleyin dil köküne kadar en son agizi iyice gargara yapin bunu devam ettirin oksijenli su ile ayni etkiyi alirsiniz ama kesin üniversite hastanesi sart bu bakteri tespit edilmeli Allah yardimcimiz olsun
|
|
![]() |
|
firindamakarna
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Agustos-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar yeri degil ama mide koruyucu haplar yani asidi dengeleyici haplar deneyeneniz oldu mu? Karbonat bende ise yariyor acaba bu haplar ise yarar mi?
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Oxsijenli tip 1 de etkili aqiz florasina zarar verirse tehlikeli aqiz kanserine kadar yolu var.Univerte hastanesine gidip test ettirsek ne faydasi varki onlari yok edemiyoruzki ben bu bakteriler icin ozon tedavisi icin para ayarlamaya calisiyorum aklima en mantikli bu geliyo.Mantiqi dil sirtina ozon verip orada koku yapan bakterilerin yasamayacaqi bir ortam hazirlamak ne kadar basarili olur muamma baska carem yok kalici olarak simdilik cinkolu urunlerle idare etsemde kalici bi cozum ariyorum .Ben tip 1 in baqirsaklarla bi baqlantisina inaniyorum piyasada bunla alakali bi bitkisel bi kur var onu alicam kullanip yazarim .
|
|
![]() |
|
msms
![]() ![]() ![]() |
Candida tedavisi için Yabanci forum larda %35 lik olani asiri seyrrltip içiyorlar. Gargara nin ne zarari olsun ki
|
|
![]() |
|
Gemi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
Bu çözüm artik geçerli degil galiba. Ilk mesaji güncellesen mi acaba ?
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Burda da kullanici yorumlari..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |