|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
julien
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ekim-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2015 Saat 16:37 |
arklar herkese selam,
kisaca özet geçmek gerekirse 3-4 ay önce baslayan orta kulak iltihabimdan 10 gün kadar sonra asiri kötü kokulu bir sivi genzime dolmaya basladi. Karbonat, dil temizleyici, çinkolu agiz gargarasi, burun temizleme kiti ve onlarca antibiyotikten sonra augmentin 1000 mg sayesinde iyilestigimi düsünüyordum ki birkaç hafta sonra tekrar koku geri geldi. Anladim ki sol kulagimin içi yine sismisti ve kokunun kulagimla iliskisini o an kurdum. son zamanlarda asiri antibiyotik kullandigimdan bu sefer augmentin 1000 kullanmadim ancak normal bir antibiyotikle orta kulagim iyilesti, ardindan bir hafta kadar sonra da koku gitti. Buradan tavsiyem, kulaginizda doluluk siskinlik hissediyorsaniz ve böyle bir geçmisiniz varsa orta kulaginizdan kaynakli koku geliyor olabilir. anitibiyotiklerle önce iyilesmesini saglamaniz gerekiyor tamamen (sislik inse bile antibiyotigi birakmayin, tamamen iyilesmesi için gerekli) orta kulaginiza iyi bakin:) herkese geçmis olsun. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
benimde kokum orta kulak ile basladi aslinda iltihap akti kötü kokulu birde eline sürdümü geçmez o koku baya antibiyotik kullandim 1.5 ay filan geçti zar zor aradan 1-2 sene geçti
geçen kulagimda siskinlik vardi temizlettim sanki 1 hafta agiz kokum yoktu kulaktaki kiri çikinca doktor alet ile çekince koku 3-4 gün gitti |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bir arkadasimiz forumda, bunu yillar önce söylemisti. Orta kulak iltihabi koku yapiyor! Tedavi edilince agiz kokusu da geçiyor.
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar orta kulak iltihabi belirti olmadan seyrederim peki benim küçükken kulagim çok siddetli agrirdi birkaç defa dayanilmaz agri hissetmistim ama sonradan hiç böyle bir durumla karsilasmadim sadeec ara ara sanki birsey yukari çikip iniyormus gibi hissediyorum. Bana hiç rahatsizlik vermedigi için kulak üzerine yogunlasmadim ama detayli ilgilenmedigim bir kulak kaldi kulak iltihabi olup agiz kokus bu sorunla iliskili olanlar burdan bilgi verebilirmi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |