|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: sünnet ve ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
firindamakarna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Ağustos-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Konu: sünnet ve ağız kokusu Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2015 Saat 21:08 |
Hocam bir sorum var, 22 yasindayim annem surekli sen sunnetten mikrop kaptin o yuzden koku var diyor ameliyatli sunnet oldum ben Peygamber sunnetliydim(dogustan yarim sunnetli) boyle bir ihtimal olabilir mi?
Bide hocam sizde yanitlayabilirsiniz bilginiz var ise bu konu hakkinda benim nefes kokum baya azaldi %90 falan ama bazen ufak bi koku oluyor yine de arasira cok az o an dislerimi falan fircalasam kokuyu bastiriyor veya agzima bisey atsam kokuyu bastiriyor yani kullanabilecegim bi urun var midir agzimi 8 9 saat ferah tutacak midemden gelen ufak kokulari bi kac saatligine bastiricak (mideden gelen kokulari agiz urunleri gecirmez biliyorum ama koku bastirilabilir bi koku) |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2015 Saat 21:32 |
Sünnet ile ağız kokusu arasında her hangi bir ilişki yoktur.
Kokusuz ağız yoktur. Arasıra olan, temizleyince kaybolan kokuyu dikkate almasanız iyi olur. Phalrmolzn, oderol ve oxyfresh gargara kullanabilirsiniz -M |
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2015 Saat 22:04 |
fırındamakarna nasıl iyileştiğini anlatır mısın?
|
|
firindamakarna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Ağustos-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 17-Aralık-2015 Saat 03:04 |
mehmet arkadışımızın konusunda geçici olarak çözüm tabi karbonatla idare ediyorum bol su içersen koku olmuyor su içmezsen sakız çiğniyorum ufak bi sakız karbonatlı falım markasının 0 koku |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|