Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: çözüm değil Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
hacı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 8
Alıntı hacı Cevaplabullet Konu: çözüm değil
    Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 15:19
arkadaşlar hurma yiyin mesela 7-24 milletle dipdibe gelmiyonuz geldinizmide atın ağzınıza bi hurma gerçekten etkisi oluyor. hem sakız gibi gizli almanıza da gerek yok Peygamberimizde yemiştir çok normal bişi şahsen ben arada yiyorum en az yarım saat kokuyu yok etmese de o iğrenç kokuyu bayaa azaltıyo... en önemliside arkadaşlar bizde her insan gibi imtihan oluyoruz. kolay veya zor pes etmeyin sakııın isyanda etmeyin bu illetle savaşanlar olarak çook tatlıyız sağlıcakla....
elbet bir gün
IP
burcu23
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı burcu23 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 16:33
merhaba,bende uzun yıllardır ağız kokusuyla ilgili sürekli araştırma yapıyorum,
Ağız bakımıyla ilgili hasasım,diş bakımlarımı düzenli yapıyorum,çekilecek ve dolgu yapılacak dişlerimi yaptırdım,
Midemle ilgilidir diye endeskopi yaptırdımtemiz çıktı.
Babam düzenli olarak bağırsaklarındaki poliplerini aldırı onun ciddi olarak hissedilen ağız kokusun bu sebepten olabileceğini düşünüp kolonoskopi yaptırdım,temiz çıktı.
daha önceleri kbb uzmanlarına göstermiştim ama iş yeri hekimim baş ağrısı şikayetlerimden dolayı sinüs röntgeni çektirmem gerektiğini söyledi,sinüslerle ilgili sıkıntılar ağız kokusu yaptığını öğrendim bu sebeple detaylı ilgilenebilecek bir kbb doktoru tavsiyesine ihtiyacım var,
Artık sorunun tespitinin yapılıp tadavi sürecine geçmeyi çok istiyorum,sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum,ve bu durumu kabullenmek istemiyorum hayatımı ciddi anlamda etkileyen pisikolojik sorunlara yol açan ve mesleki anlamda bile ilerlememe engel olan bu sıkıntımın bir gün sonlanmasını umut ediyorum...
IP
hacı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı hacı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 20:40
hepimiz umut ediyoruz Burcu hanım ya nasıl bişi çaresi olmayan bi hastalık gibi geliyo bana bazı arkadaslarımız 10 - 15 hatta 20 yıldır uğraşıyor bu illetle yok mu kesin çözüm yeterr ama bide her geçen gün ilerliyomu şahsen çözemedim bunu bende hep aynı çirkin bi koku

sn. Murat hocam kökten bu hastalığı yok edicek bi çözüm istiyoruz sırf bu yüzden üniv. bırakcam. millette diyoki ohh genliğin baharındasın gez dolas hayat size güzel ama sadece susuyoruz. bilmiyoki neler cekiyoruz Murat hocam iyi ki varsınız sağolun
elbet bir gün
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 21:16
Estagfurlah.
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 23:26
Orjinalini yazan: burcu23

merhaba,bende uzun yıllardır ağız kokusuyla ilgili sürekli araştırma yapıyorum,
Ağız bakımıyla ilgili hasasım,diş bakımlarımı düzenli yapıyorum,çekilecek ve dolgu yapılacak dişlerimi yaptırdım,
Midemle ilgilidir diye endeskopi yaptırdımtemiz çıktı.
Babam düzenli olarak bağırsaklarındaki poliplerini aldırı onun ciddi olarak hissedilen ağız kokusun bu sebepten olabileceğini düşünüp kolonoskopi yaptırdım,temiz çıktı.
daha önceleri kbb uzmanlarına göstermiştim ama iş yeri hekimim baş ağrısı şikayetlerimden dolayı sinüs röntgeni çektirmem gerektiğini söyledi,sinüslerle ilgili sıkıntılar ağız kokusu yaptığını öğrendim bu sebeple detaylı ilgilenebilecek bir kbb doktoru tavsiyesine ihtiyacım var,
Artık sorunun tespitinin yapılıp tadavi sürecine geçmeyi çok istiyorum,sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum,ve bu durumu kabullenmek istemiyorum hayatımı ciddi anlamda etkileyen pisikolojik sorunlara yol açan ve mesleki anlamda bile ilerlememe engel olan bu sıkıntımın bir gün sonlanmasını umut ediyorum...

herhangibi bir kbb uzmanını git röntgeni çektir sinüzit varsa ağız kokun bundan kaynaklıdır tedavisi için hap filan verir her kbb iyidir genellikle yani o kadar bilgisi var doktorların :) geniz akıntısı filan varmı yada burunda et varmı diye bakar tabi özele gitsen daha iyi kameralı bakıyorlar devlette kamera yok
IP
hacı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı hacı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2015 Saat 14:50
arkadaşlar sn Murat haca nın ürettiği halitom...diye koku ölçer vardı testi yaptıran koku sebebini öğrenen oldumu en azından tip 1-2-3-4 kaç olduğumuzu bilelim. yok sa hocam bizzat size gelenler ne dediler çok önemli bende ölçmeyi düşünüyorum.
elbet bir gün
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2016 Saat 21:58
Orjinalini yazan: aydinmur

2 aralıkta üye olduğunuzdan beri 7 mesaj yolladınız hepsinde bu acayip hurafeyi yazdınız.

Bu işten bir çıakrınız var intibası edindim. Hep ayni şeyin reklamını yapıyorsunuz. Artık bu nakarattan vaz geçiniz. Şansınızı zorluyorsunuz.
-M

banada tavsiye etmişti bi konumda hocam fakat tam ne olduğunu bende bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını bilemem fakat kendisinde işe yaradıysa ve bunu kendince bi nevi zorunlu hissediyorsa o yüzden sürekli paylaşıyor olabilirmi biraz daha temkinlimi olsak acaba
IP
xauke7
Üye
Üye

Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2016 Saat 22:26
forumda çok sık gezer oldum bu aralar ve girdiğimde farkettimki çok saçma şeyler var aslında mesela %100 çözüm buldum diyip oksijenli su kullanın gün boyu koku olmaz felan yada direk hap veya ilaç söyleyenler yada herkesin sorununu bir tutan arkadaşlar söylenen ilaçlar haplar yan etkisi olan olmasada uzun vadede zararlı olabilicek şeyler lütfen dikkat edelim ve yanlış yönlendirmelerden kaçalım zaten bir şey farkettim ve bunu bence dikkatsiz davranan arkadaşlarımız kesinlikle uygulamalı bizim daha yeni farkına vardığımız bir ton sorun ve çözümleri ve bir çok bilgi paylaşımı Murat hocamızın ağız kokusu kitabında anlatılmış bu hastalıktan kurtulamıyor ve çözüm bulamıyorsanız size tavsiyem kitabı okuyun ve düşmanınızı iyi tanıyın en azından

ve son olarakda eklemek istiyorum Murat hocam bu siteye olsun burdaki insanlara olsun vede paylaştığınız bilgiler yardımıcı olduğunuz yeri geldiğinde insanların yazdığı uzun uzun yazıları hikayeleri okuyup insanlara yardımcı olduğunuz için ve bunu tamamen hiç bir maddi manevi beklenti olmadan sadece bize yardımcı olmak için yaptığınız için size çok teşekkür ediyorum herkes adına ALLAH sizden razı olsun sizin gibi bir insanı tanımak ve bilgilerinizden faydalanmak bizim için şereftir
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2016 Saat 13:17
Xauke7   kardrsim semin sikayetlerin ne mesela anlatirsan benim mesela bademcik veya bagirsak mantari kaynakli oldugunu dusunuom
IP
xauke7
Üye
Üye

Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2016 Saat 05:22
Orjinalini yazan: mmkk

Xauke7   kardrsim semin sikayetlerin ne mesela anlatirsan benim mesela bademcik veya bagirsak mantari kaynakli oldugunu dusunuom

forumda murat hocamız konu açtı okumadıysan bi bak derim bağırsak mantarının ağız kokusuna yol açtığına dair bi delil yokmuş benim problemim midede diye düşünüyorum helikobakteri çıkmıştı ve tedaviden sonra gitti tekrar geri geldi sanırım ağızdan yaşayabiliyomuş ve mideye tekrar ulaşıyomuş şu anlık problemim bu galiba

bide Murat hocam benim konulara attığım cevapların bazıları başka konuların altında çıkıyo sebebi nedir bilmiyorum mesela örneğin ben sude isimli üyenin açtığı konuya attığım mesaj bu konunun altına kaymış ilgilenirseniz sevinirim
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2016 Saat 21:44
Xauke7 kardesim bende bagirsak mantarindan supheleniorum bagirsak mantarinin belirtileri dildr pas ve elde egzama cok ilginctir benim agizkokusu basladi zamandan beri elde egzama var yani elim soguk sicak hava demeden yarilio kanio hep peki ilaclari kullanninca gecermi tamamen insallhhh temennimiz bole
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu