|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Tip 2? | |
Yazar | Mesaj |
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Konu: Tip 2? Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2015 Saat 00:07 |
Herkeze Selanun aleykum Sn Murat Aydin hocam zaman zaman burnuma su cekdiqimde pis bir koku geliyor hep ayni koku hic deqismez ama arada oluyo .Bezende burnumu çektiqimdede geliyor ayni pis koku .Aklima tip 2 olabileceqim geldi .Boyle anlasilabilinirmi ?Birde bakteri kaynaqi diyelimki burun bu bakteriler aqiz icine etki edebilirmi .Cunku ayni zamanda tip 1 im ?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2015 Saat 13:34 |
Biliyorsunuz bireysel soru cevaplamıyorum. Bu sebeple birinci sorunuzun cevabını bilmiyorum
Diğer sorunuz, evet, burun içerisinde yer alan koku kaynağı ağızdan da dışarı çıkıyor olabilir. -M |
|
asil35
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 23-Aralık-2015 Saat 11:42 |
Murat hocam ortodontik problemler, mesala alt çenenin üst çeneye göre daha geride olması ağız kokusu sebebi midir?
|
|
yorum(suz)
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 23-Aralık-2015 Saat 13:03 |
Ortodontik problemler ağız kokusu sebebi değildir.
-M |
|
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2016 Saat 20:46 |
Bazilarimiz burnundan guzel nefes aldiginda kokunun gittigini belirtiyor.
Guclu bir burun acici sprey var mi? Ameliyat olmadan boyle bir denesek diyorum. Ise yaramaz mi? Otrivine falan bende ise yaramiyor. |
|
Murat880
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2021 Saat 18:07 |
Tip 2 ve nefes kokusu vardı bende sık 4 5 küçük öğün beslenince 3 günde gecti
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|